Nézegetem ezt a Dia masszázs hirdetését lehet jövő héten ránézek, de előbb szombat este a "" legendához " van időpontom :)
Nézegetem ezt a Dia masszázs hirdetését lehet jövő héten ránézek, de előbb szombat este a "" legendához " van időpontom :)
Én megértem - bár elfogadni nem tudom-, ha a lányok rendszeresen változtatják "művésznevüket". A piac ilyen! A fickók többsége kereesi az új husit, és ha az új névhez új képek is társulnak, akkor be is dől, amúgy rendesen. És ha már x-edjére mégy egy elvileg új nőhöz, de amikor ajjtót nyit rádöbbensz, hogy már voltál ott, akkor eldöntheted mit csinálsz; sarkon fordulsz, vagy maradsz! Tény, hogy a tényleges hirdetések számának cca 60-70%-a tányleges játékos, a többi ismétlés. Lásd a Tiffanikat...Valójában kétélű a dolog, mert egy jó szolgáltatónál még be lehet áldozni egy-két többlet látogatást, de aki rossz, annál átverés az egész....mindenki döntse el....
Sziasztok! Kis segítség kellene. Keresek legénybúcsúra 1 vagy 2 hölgyet. Amolyan humorosra vett, igazi show-t szeretnénk. A lényeg, minél testesebb, molettebb hölgyet(ket) szeretnénk. Másról nem is lenne szó, csak a show- ról, táncról. Most Szombat lesz! Aki tud ötlettel szolgálni, írjon, vagy akár hölgy jelentkezését is várom, ha olvassa!
Aranyos kis c..ó csaj,kellemesen el lehet vele beszélgetni is,azért nem egy IQ bajnok.))))))Kis kemény cickók,bírja a döngetést.)))Nem lehúzós,amit amennyiért mond,azt teljesíti is.Jill nekem is +volt,én nem tapasztaltam siettetést,lehúzást.Abszolút korrekt volt velem,még jócskán rá is húztunk az időre,ennek ellenére az actiont én sima átlagosnak éreztem.Persze ízlések + ficamok.....)))))
Kadves Szandi25- Bogica22 Alíz22 Alízka22 Lexi21 most Lexi26 megértem felháborodásod, "véleményként értékelem" én úgy vélem nem sértettelek meg, nem gunyolódtam és nem minősítettelek. Egyszerűen a száraz tényeket közöltem "kanossrác" kérésére aki előző írásom nem tudta elolvasni. Elnézést kérek hogy ezt sértésnek vetted, ígérem tőbbet nem hozom nyílvánosságra, jövőben priviben fogom tályékoztatni az utánnad érdeklődőt. Részemről harag nincs kívánok jó egészséget és sok sok kuncsaftot.
Ez hihetetlen,már egyszer moderáltak!Képes vagy még egyszer ki irni azt amit már ki moderáltak?Amit csinálsz már
ilyesztő (ez már zaklatás) :) ird ki még vagy 100 szor hátha még nem látta valaki,amúgyse azért változtatom a nevem mert negatív tapasztalatok vannak rólam írva!De te ugyis tudod mert fórum king vagy:)Szép napot
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék kérni az itt szolgáltató hölgyekről.
Kit érdemes felkeresni, aki nagyon aktív és szereti is amit csinál, nem csak letudásból szolgáltat!
Előre is köszönöm a válaszokat
jöhet privat üzenetben is
sziasztok.
anna 39 nehany hete meg dalma 39 aha ertem.. érdekes..
jazmin 21 inkabb hagyjuk is...
viszont noémi 34 rol valakinek info? képek alapján jonak tunik
bar kissé mütermi képeknek tunnek de megnézném azért
köszi
Három hónapja van fönn, azóta többször váltott nevet fotót tellószámot. Volt Bogica22 Alíz22 Alízka22 Lexi21 Most Lexi26 elment Szolnokra párnapra is. Három hónap alatt öregedet 4- évet. Ki ki vonja le a következtetést.
Nem,arról szó sincs Staffi! :)) Ginával mi újság? Voltál már nála a come back óta? :)
hellotok napokban voltam lenanal hat ......
Olyan Rita kaliberüre gondoltam, csak arcban kicsit 'másabbra'....
A név változtatás egy dolog, de 4-5 évet öregedni 3 hónap alatt? :o
Plussz elfoglaltság ?? Becsajoztál barátom ??! : D
Nincs semmi gáz,csak mostanság több a meló,meg azon kívül is van most plussz elfoglaltságom. :) De jólesik a törődés! :) De majdcsak jön egy nyugisabb időszakom és akkor aktivizálom magam. ;) Amúgy az ilyen jellegű privát üzeneteket,hogy mennyi az annyi,meg hogy helyileg merre van én sem kedvelem,mert fel kell hívni az adott hölgyet és fél percben ledarálja bárkinek. Meg sztem egy kettő perces telefonbeszélgetésből is sok mindent le lehet vonni a dámákról. Többet ér,ha hallod a hangját,stílusát,mintha én leírom,hogy egy óra egy Esztergomi látkép-be kerül és hogy helyileg,mint az Óz-ban végig a sárga köves úton. :)
Nóri (25): egy ideje szemezgetek vele, csak sajna nem érek rá ezen a héten, ennek ellenére felhívtam, hogy tájékozódjak. Nos, a telefonon át hallottam, hogy tényleg egy mosolygós csaj, jókedvű volt, közvetlen, és egy telefonos tájékoztatónak így is kell(ene) lezajlania mindenkinél. Ezek alapján alig várom, hogy megint itt tartózkodjon nálunk, hogy meglátogathassam.
Aki járt nála, esetleg megerősíthetné, hogy jól érzékeltem-e a dolgokat.
Nyilván: amint volt randi, küldöm a részleteket. ;)
Tenyleg nagyon el van tunve. Valami baj van?? Szoljal teso segitunk! ;) Regen irt mar..Ja de multkor beszeltem vele. Akkor epp nem volt itthon talan.
Wjdks nagyon eltüntél !
Tiffani 22: Szia Kamilla vagyok.uj lany...bla bla bla....
A véleményetek érdekel, szép arcú csinos lányt keresek, ötlet esetleg? Előre is köszi