Ma is vàrom kedves új és meglevő vendegeimet a szokásos forró testemel és nedves puncimal :)
Ma is vàrom kedves új és meglevő vendegeimet a szokásos forró testemel és nedves puncimal :)
Dr Bigyő jelentkezz!!!!!!!!!!!!!
Lia 24
Nem vagyok a mentora a hölgynek!De lehet,hogy nem egyértelműen fogalmaztam!
Nem értem a nagy felháborodást,ezért szóltam hozzá.S mint látom gyűrűzik a téma!
Hogy egyértelmű legyek!A hölgy hasával semmi gond szerintem!
Egyébként meg tényleg egy kedves,jó hozzállású az egészhez,hölgyről van szó!
Pedig én nem tartozok a leányálmok közé!Semmiféle tekintetben!Tudok kritikus lenni magammal kapcsolatban!
Ennek ellenére semmit nem éreztem velem kapcsolatos esetleges unszimpátiából!
Mert én már bőven a kivánnivalók hiányában vagyok
Na szóval!nem értem az óriási felháborodást!Van itt bőven olyan,akik valóban megérdemlik a felháborító szavakat!
Tamara 29!Kinyitotta az ajtót!De semmit nem látsz addig,amíg be nem lépsz a lakásba!
Az ajtót rögtön becsukta.s akkor szembesültem a szószerint iszonyú látvánnyal!
Rögtön mondtam,hogy mennék is ! *** moderálva ***
Elmentem!
Na ez a hölgy aki látta?!Köze nincs a képen közöltekhez!
Eljön az-az idő amikor a legjobbak eggyikébe is csalódik az ember :((((((((( Sajnos !
sztella 28. olvass lejjebb.
És esetleg Viki22? Az ilyen típusú csajok jönnek be. Amúgy lehet hülye kérdés és felelőtlen, de van olyan, aki vállalja gumi nélkül?
Hi!
Laura29,Hédike, Sztella28,Mira24,Linda21,
Megosztanátok velem tapasztalataitokat, az említett hölgyekről?
Kösz
Erdekelne Suzi(37) és Lexi. Volt már valaki a Hölgyeknél? Megköszönném az infot.
Nemrég meglátogattam Lillu hölgyet, hááát a kedvessége hagy némi kivánnivalót. Aki jol akarja magát érezni, annak nem ajánlatos.
Ellenben Szandra massz., kedvesség, tisztaság!!!!!! jól massziroz, és a " többi" is nagyon jó, kár hogy nincs NF.
Voltam Kamilla24-nél, kellemes félórát töltöttünk együtt. Csak ajánlani tudom.
Egyikhez sem.... esetleg Noémi .!válassz mást az oldalról.! Pl.Yvone benne nem csalódsz már az ajtónyitásnál sem!!!!! Na a többinél fogsz,Noémi kivételével.!
Szeretném ,most itt megköszönni annak a ronda dolgait aki valótlanságot állít rólam a vendégeinek ,ezért kívánok neki nagyon jó egészéget sok vendéget ,még 13 évig minimum!Remélem magára ismer!
Szombaton és vasárnap családi program miatt nem leszek elérhető. Hétfőn reggel 9 órától várlak! Alíz Várpalota
Sziasztok Szöszi 38-rol valaki valamit tud hová tünt?
Hi! Anny (40) -ről valami infó? Volt már nála valaki aki leírná a tapasztalatait? Privátban is jöhet. Köszi!
Szilikonos , 36 körüli, most már csak kèzi levezetès van nála elvileg, amugy korához kèpest szerintem nagyon is rendben van , szèp lakás.
Így bizony.
Jaaaaj, tényleg nemrég még Evi néven futott a drága .
Hát Alexandra inkább 35 mintsem 24 arcra, testre jólmutat, ellenben nagyon nagyon rendes jófej és nemutolsó sorban ügyes Kerolrol sajnos nincs információm.
Jázmin 21-ről írhatnál bővebben, terveztem hozzá látogatást, de ez nem túl bíztató