igen, Kedves rosszlány vár.
Lola (25) - Debrecen
szofi:
ajánlott érett nő
Ékszerviki: kihalásos módon lehet oda bejutni...
egész héten itt kellene lennie debrecenben, akkor talán sorra kerülnénk, én is várok rá: sorszámom a 69-es :D :D
Sziasztok. Ismer valaki kismama hirdetőt ?
Sziasztok. Ismer valaki kismama hirdetőt ?
Boglárka molett egyszer sem öltözött le viszont franciába nem finnyás, Szonja nagyon szuper megbízható, Petra nem volt rossz de nem is kiemelkedő, Merci régebben jó volt de már azt mondják változott, Lolla nagyon drága.
Nálam milfvanda egynek elment kategória, szokott lenni Bella 30 vagy Mira néven olasz csaj na azt kerülni nagy ívben, stabil szuper partnerek Réka Gréta Denisa, russian doll nem vette fel a telefont a helyszínen nálam kiesett, Lénus megbízható kedves, Zita és Inez kicsit tulhajtott hölgyek futó szalag érzés volt de vannak jó tulajdonságaik, Hanna nagyon szuper csaj többször voltam, Nina hát nem igazán jött be a stílusa, Virág néha vissza tér szuper.
Sziasztok. Tudtok ajánlani 18-30 év közötti megbízható lányt Szombathely környékén? Előre is köszönöm. Üdv.
Sziasztok! Fruzsi(19)-ről vélemény? Tapasztalat? 6362-re végződik a tel.száma. Találkozó előtt előre utalást kér gyanús nekem. Válaszaitokat előre is köszönöm.
A tiffany-val mikor voltál nekem elég magorványnak tűnt a telefonba nem igazán mertem eddig bevállalni
Sziasztok.
Tévesztettem az előbb, most javítom.
A hölgy, akire kíváncsi vagyok:
Sophia Milf. 45 éves ,csinosnak látszik.
Másik kérdés: Ékszer Viki ,van aki bejut hozzá?
Más: Szerinem is Szofi a messze legjobb
milf Debrecenben.
A fiatalabbak között meg Lotti.
Köszi előre is.
Sziasztok.
Mostanában néha feltűnik Debrecenben
Milf Sharon (45) hirdető hölgy.
Valami tapasztalat ?
Köszi előre is.
Azt is tegyük hozzá, hogy Szofinál a szolgáltatás díja is barátságos. Miközben egyesek meg...
Sziasztok. Merész voltam, bevállaltam Mirát az apróból előítélet nélkűl. Nem bántam meg, csinos kedves fiatal lány. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nyugodtan keressétek.
szia
24 évesnek hirdeti magát? komoly, inkább közelít a 40-hez...
Bizony ám! A Csók utca akkor még csini üdvöskéje. Ha nem fogazott volna, visszajáró lettem volna akkoriban nála.
Igencsak jó!
üdv:
spray
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy hölgyeket keresek akik Debrecen régi város részén dolgoznak ahol a fedett pályás jégcsarnok van. Neveket szeretnek kerni.
Segitseget köszönöm
Sziasztok. Kitti 33, esetleg az apróból Mirát próbálta valaki?
Sziasztok.
Vanda 24 et néztem ki,valakinek van tapasztalata?
Jöhet privátba is.
Biztos lesznek akiket "lázba" hoznak a 2016 ban készült képek és beindulnak. Csalódni fognak!