Sziasztok!Gina(34) volt már valaki?Vélemény tapasztalat?
Sziasztok!Gina(34) volt már valaki?Vélemény tapasztalat?
Tudatlan vagyok ebben a környezetben. Mit jelent az hogy "rózsaszám"?
Sziasztok Helena 35+ masszőzről van valakinek infója? Előre is köszönöm
Üdvözlök mindenkit!
Régen írtam beszámolót.
Az elmúlt jó pár hónap látogatásait, röviden szeretném megosztani veletek.
Én a teltebb csajok híve vagyok így többnyire azokhoz járok...és akkor kezdeném is.
Alicia38: Ő pont kivétel a teltet illetően, de nem csontsovány, a képeknek megfelelő. Fura tájszólása van de nem az a lényeg. Mindenben nagyon ügyes jól teszi a dolgát egyedül a sok rózsaszám miatt voltam eddig csak egyszer nála de még visszatérek.
Rita48: Ő egy kellemes megjelenésű bögyös nő akinél szintén nem csalódtam. Fogok még hozzá is menni.
A legutóbbi kalandom pedig igazán jó volt,ő pedig nem más mint
Timi38: Aki a méltán híres Lili&Bogi páros harmadik tagja, most voltam nála először a Lili ajánlására (ezer köszönet Lili ha olvasod)
Ott a hozzáállás teljesen barátnő feelinges, nagyon jól éreztem magam nála, biztos hogy lesz folytatás.Arcra is szép ,illetve kommunikatív csajt ismerhettem meg benne.
Most igazán sikerült jól választanom, és elkerülni az ún. gyengébb szolgáltatókat.
Üdv! További szép napot!
Sziasztok,
Van olyan hölgy itt, aki igazán izgató szeretőként viselkedik? Tudjátok, aki olyan, mint egy fehérmájú....
Hirdető válaszát is várom, akár privatban is.
🤞🤞
Pontosan mint a képeken!Igazi erotikus masszázs!Tudja hova nyúljon 😉Persze a szimpátia nagyon -nagyon fontos!
Láttam hasonlót, személyes találkozó nincs, de anyagi támogatás fejében neten lelki társad lenne. Vagyis semmi a szemnek se, kéznek se, csak vidd a rózsákat, lehetőleg minél nagyobb csokorral. Ez az, ami undorító
A másikon hírdető Ketrin45+ valaki infó?
Van olyan ember akit izgat, hogy az “Amit Szeretek” menüben szinte minden kivan húzva. A hölgynek nem más szakma lenne való, vagy csak én gondolom így?
"Ha mögmondtam, hát mögmondtam" ha jo akkor jo... 😉👌☝️☝️
Átutazók Rebecca Vivi Lilly Bogiformas mindegyike jó szolgáltató, mind hatalmas szívvel és keblekel van elátva, ha kedves vagy velük ők is azok. Naomi csalódás volt kf nincs letudos volt. Tiffany 40-es de első osztályú Feri körúton szokott lenni, másik Tiffany arany úton kerülendő. Roxy elején jó volt de már ő is vesztet a minőségből. Kimberly múlt héten volt első osztályú.
Egy csajszi kimaradt a kedvencem Amira vagy Niki néven, mélytorokban a legjobb természetes szép idomok csendes de úgy elintez mindig remeg a lábam utána. Szereti ha akció után is nem tárgyként kezeled, egy kis puszi simmi mindig van részemről hálás is érte.
Claudia(35):
Visszatérése után meglátogattam Claudiát. Nagyon jól éreztem magam nála.
A vendéghez való viszonyulása semmit sem változott. Ugyanolyan kedves, cserfes, vendég centrikus mint rég. Maximálisan a kedvemben járt, leste minden kívánságomat. A végén kellemesen elbeszélgettünk, kivel mi történt az elmult időben.
Nagyon ajánlott szolgáltató. Én biztos keresni fogom még. Kiemelkedő a nyíregyházi szolgáltatók között!
Köszi Clau!😊
Ő tuti az ? vagy csak azt írja
A sárga csirkét engedjétek már kotlóként repülni! Lassan tényleg fárasztó a sztori.
Ne sorol magad mások elé! A te sorszámod a 76! :D
Dóri 30 neve alatt is ő fut?
Vanessa20 at messziről kerüljétek! 1 órára adtam rózsát de már 12 percnél kidobott úgy,hogy közben meglopott!!!!!! És még le is tagadta! Remélem olvasod
Sziasztok. Csatlakozók Cincinátuszhoz engem is érdekelne megbízható hölgy Szombathelyen 18-40 év között, ha nem hirdető az sem baj.
Köszönöm.
szofi:
ajánlott érett nő
Ékszerviki: kihalásos módon lehet oda bejutni...
egész héten itt kellene lennie debrecenben, akkor talán sorra kerülnénk, én is várok rá: sorszámom a 69-es :D :D