Micu 35-röl valami ifnfo privátba is lehet.
Micu 35-röl valami ifnfo privátba is lehet.
Ne szaladj ennyire előre! Alaposabb vagy Te ettől! Nézegesd még kicsit, és rájössz tévedésedre. :)
Nem akarom védeni Mina(33)-at de köszönő viszonyba sincs Georgina (35) hirdetővel. Mina(33) teltebb és van az orrán és szemöldökén jellegzetes szemölcs. Mináról már beszámolóban régebben írtam, ne keverjük össze a kettőt. No itt jöhetne a szerkesztőség figyelmeztetése, „Kérjük a hirdetők lejratásának mellőzését!"
Ha kicsit jobban megnézed rájösz Mina33 harmadik hirdetéséről van csupán szó!
Az apróban hírdet a 35 éves Georgina arccal. Kétes hírdető a szerkesztőség szerint.
Volt már nála valaki? Tényleg kamuk a képek?
Enikö 19.
Úgy látom Gina(23) ismét Debrecenben... Régebben a Bethlen elején rendelt és akkor pestinek mondta magát. A műsor és a hozzáállás remélem javult...sőt remélem sokat javult és már nem a "minél hamarabb le akarlak tudni" érzés lengi át az együttlétet. Ha valaki rápróbál ossza már meg a tapasztalatait, mert nekem külsőre adta mikor voltam nála, a hozzáállása azonban akkor és ott nagyon nem.
Remélem változott.
Ez is egy nagyon jó meglátosod Tibeti ! Az is egy külön történet, hogy be sem kell regisztrálni és igy is tudják olvasni a fórumot a be nem regisztrált tagok is, de ők igy nem tudnak infot írni, magyarán csak kapnak adni nem adnak infót! Van olyan fórumozó akinek van 10-15 hozzászólása és mindbe csak infót kér lányokról de irni nem irt még egyről sem! Nekem is van olyan .hogy privátba kér tőlem egy pár lányról információt de soha nem irna vissza ,hogy " köszi az infot" ! Azért azon is el kell gondolkozni hogy ha kap az ember fia egy két negatív beszámolót csajokról és nem megy el akkor nem dob ki 10-12 rózsaszálata saját zsebéből feleslegesen! De a pozitv hangvételü beszámolónak is megvan a maga jó oldala mert ha van több jó beszámoló a lányról már nyugodtabban megy el meglátogatni a hölgyet a vendég! Én nem szoktam nagyon negatív infót beírni a fórumra, fóleg ha elsőre megyek csajhoz és nem volt nekem esetleg megfelelő a szolgáltatás mivel lehet nem voltam a lánynak szimpi vagy eseleg más dolgok nem jöttek be neki velem kapcsolatban! De privába megirom ószintén mindig mi volt abban az egy órában! De az koránt sem biztos hogy elmegy egy másik vendég ahogy a csajhoz és ugyan azt kapja mint ami velem történt meg akkor esetleg! De azért vannak segítőkész vendégek is akiknek ha adok infot privibe akkor irják vissza ,hogy ők melyik lányoknál jártak és ha valamelyikről esetleg kell egy két fontos tudni való akkor szívesen megosztják velem ! Ez volna a helyes ut mindenkinek szerintem!
Ha már itt tartunk én is rád vagyok izgulva de nagyon Szabina28 :) :P :D
Mennyire hiányzik Liza mélyt..os technikája :) Remélem előkerül!
Csak annyi pénzt vigyél magaddal amennyit megbeszéltek , csak egy jó tanács!
Nemrég voltam a Kecskeméti ,,Kriszti 30,, nevű hölgynél aki nagyon kedves,és ügyes,mellesleg olyan gyönyörű kék szemű és arcú,mint egy kisangyal.Cicus 30 nevű hölgyről már szó volt korábban mint a város krémje,aki a férfivágy tökéletes kielégítője,és nem okoz csalódást.Cher 36 és Liliom 21 nevű hölgyekről is szó volt korábban,akik ha annyira nem is profik,de rendesek,odaadóak,és megbízhatóak.
nemrég voltam ,,Kriszti 30,, nevű hölgynél,aki nagyon kedves,és ügyes,mellesleg olyan gyönyörű kék szemű,és arcú mint egy kis angyal.Cicus 30 nevű hölgygyről már szó volt korábban,mint a város krémje aki a férfivágy tökéletes kielégítője,és nem okoz csalódást.Cher 36 és Liliom 21 nevű hölgyekről is szó volt korábban akik ha nem is annyira profik,de rendesek, odaadóak,és megbízhatóak.
Akinek nem inge, ne vegye magára! És főleg keveset fórumozóknak szól!
Olyan sokszor látunk itt olyan kérdést, hogy xy-ról jöhet infó. Még néha válaszolnak is nekik, de inkább nem. Tudjátok, hogy miért nem? Mert kap választ, aztán semmi. Pedig igazán azzal lehetne megköszönni, hogy ha szimpatikus volt a segítség alapján a hölgy, elmegy, és utána megírja a saját szempontjai alapján a véleményét, segítve másokat a döntésben. Ritka kivételek vannak, de nem ez szokott történni. A következő hozzászólás általában szintén egy érdeklődés.
Adni és kapni egyensúlyát be kellene tartani, mert ha az egyik oldal a nulla felé halad, akkor a másik oldal is arra felé fog haladni. Mindennek ez az alapja, mert minden egyensúlyra törekszik.
Szóval ne csak kérdezni tudjatok. . .
üdv és derűs napokat
Lejla (18) menne hozzá? :)
maya21-ról valakinek valami tapasztalat véleménye?
Én inkább azt nézem, hogy mit kapok azért a rózsáért. Mert azzal nem tudtok vitatkozni (szerintem), hogy mások alapba adnak olyasmit, amiért ő mégy egy-két szálat elkér. Mellesleg nekem a telefonban nem ennyit mondott. Na sebaj, ez van.
Csodás estét mindenkinek ! 😊
Még 2 napig vagyok Dunaújvárosban Drága Uraim ! 😉
Ezt megcáfolom. Mivel láttam már egyedül dolgozó lánynál regisztrációs (hírdetői) profilt. Úgyhogy ismerem a "másik" oldalt is részben. Tehát - ritka de - nem mindenkit manager-nek.
Igen. Ez valóban így van. Voltam Pécsen ***moderálva*** is egy órára, de az már két éve volt...