A Mia20 és a Dyna25 telefonszáma megegyezik! És akkor tudja az ember hogy ahhoz megy-e akihez eredetileg szeretne! Ezzel pedig már megjártam. És pont ugyanezzel a számmal.
Csak éppen egy harmadik személy volt a célpontom.
A Mia20 és a Dyna25 telefonszáma megegyezik! És akkor tudja az ember hogy ahhoz megy-e akihez eredetileg szeretne! Ezzel pedig már megjártam. És pont ugyanezzel a számmal.
Csak éppen egy harmadik személy volt a célpontom.
Cyntia20-ról akkor senki semmit se tudd? Január elsejével eltünt? Már nem is lesz?Bocsi,hogy ennyire érdekel csak valami csodát művelt a múltkor!
Vácon lakik a barátnőm. Így érthető, hogy miért kedves nekem az a város.
Ninettke egy vagány kis csaj. Elérhető még Aliz 22. úgy is vagány nem keverendo, megismerendo. ;-)
Hát igen! Erről írtam pont pár napja. Mert ugye milyen véleltlen, hogy névváltozás után nem sokkal pont rákérdeznek valakire, és az illető csak ezért regisztrál, hogy ezt megtegye. De most is szívesen bocsánatot kérnék, ha bebizonyosodna, hogy nincs igazam ..
Csatlakozom az előttem szólókhoz :)
De szerintem a logisztikát is okosan megoldják,nincs belőle probléma.
Ahogy olvasom Aliz25 kerülendő!
Igazolom és ajánlomis :) hajrá
Vác, a kedvenc városom. Fórumban nincs Vác topic. Szűz terület Vác
imádom a zalai lányokat
Attól függ, mi a mostanában,kb. 1 hónapja még nagyon jó volt a produkció, ő szuper, kedves csajsz.i Vele semmi baj csak a zsúfolt körülmények...Újabb infót nem tudok.
Cristhine igaz,hogy fiatal de eléggé kiélt már és huzos a tarifa!
Volt valaki mostanában Nily-nél? Továbbra is odateszi magát, vagy lanyhult a produkció?
Üdv mindenkinek!
Még egyszer nekikezdenék:
Mindenféle általánosítás nélkül, ma, velem történt:
Felhívtam Liliánát (23). Mivel kettő van a hírdetők között, ezért a pontosítás végett leírnám a telefonszáma végét (707).
Remélem, eddig nem követtem el a fórumból moderálandó dolgot.
A hírdetésében nem szerepel a hívószám kijelzése, ezért anékül hívtam. Talán nem voltam szimpatikus neki *** moderálva ***, amikor elmondtam neki, hogy helló, xy vagyok, mert annyit közölt, hogy hívjam vissza hívószám kijelzéssel. A nem túl szimpatikus hangocskámmal és kisugárzásommal annyit mondtam neki, hogy ha nem gond, akkor most érdeklődnék, és amnnyiben tetszik az ajánlata, akkor visszahívnám hívószámkijelzéssel. Ő nem közölte velem, hogy nem vagyok szipmatikus, de cseébe közölte, hogy ez nem így működik. Elköszöntem tőle, és elmentem máshoz, ahol működött így is.
*** moderálva ***
Kezdettől fogva kikezded azt aki nem szimpatikus! A fotóim nem mostaniak teszek már fel újakat talán abba is bele fogsz kötni Igaz, hogy már nem vagyok annyira telt, mert 8 hónapja intenzív edzéseken vagyok túl a diétával együtt. Megfelelni viszont nem akarok senkinek...hiszen itt egyes nyugdíjasok (*** moderálva ***) még a 20-21 éves lányokat is lehúzzák.
Aki számomra őszinte, még akkor is ha nyers a modora, a Gróf, a Fütyülős és még pár ember..
Jázmina
Ott a pont, ebben igazad van!
A képet azért cseréld le valósra, mert így átverés szagú a dolog.
sziasztok anginál voltam nagyon kedves aranyos és élvezi amit csinál ajánlom mindenkinek
Megkérdezhetem, hogy minek akarsz megcsókolni egy olyan hölgyet, aki előtte NF-t adott egy MT-nek? Dzsááááá....
Annyira legyél jófej másokkal, amennyire magaddal lennél, ha találkoznál veled.. 😊
Köszi a figyelmeztetést. Igazad van. Nem szégyen ha valaki téved és azt beismeri. Előzőleg írt Mina33 és Georgina35 -ről írt véleményem vissza vonom, miután meggyőződtem róla hogy a két hirdetés egy-személyt takar Mina33-at- ot.