A 12 rózsaszál egy óráér? Nem ismerek senkit Pécsett aki ennél kevesebbért bármit is válalna egy órában. Ha te ismersz olyant és jó is, kérlek tudasd velem!
A 12 rózsaszál egy óráér? Nem ismerek senkit Pécsett aki ennél kevesebbért bármit is válalna egy órában. Ha te ismersz olyant és jó is, kérlek tudasd velem!
Jó hogy megirtátok,pont most gondolkodtam,hogy meglátogatom,de akkor marad a B,C terv.
Nála én is ráfáztam.Csak azzal létesít aktust aki be is jön neki,persze a lovettát nálam is előre elkérte,majdnem a dupláját mint telefonban.Ez volt addigi legnagyobb csalódásom.
Köszönöm az infókat Kiara 22-röl!Megnézem!
Nem értem miért moderáljak folyton semmi tragikusat nem iírtam.. Nem lehet véleményem na mindegy
Ninettke felhasználó neve az, hogy Alíz25, csak a hirdetőknek van egy hirdető nevük is. Jelen esetben Ninettke. Nem azonos Alíz (25)-tel, akit olyan nagy ívben illik kerülni, amekkora csak van.
Szofi, vagy Ninettke? Mindkettő! Egy helyen vannak. :D
azt nem tudom, hogy kivel egyenlő, de a "szociálmédia" adatlapja alapján ő van a képeken!
Boldog ember akinek van ennyi ideje, hogy iktassa mikor ki mire vált nevet :)
Sziasztok
Voltam Rékánál, tényleg kismama, hely elég gyenge, lepukkant, csaj kedves volt, de nem túl aktív, ajándék mértéke közepes. Összeségében nem voltam elragadtava a kalndtól, még úgy sem hogy bejönnek a kismamák.
Brigi aranyos, kedves, elég szótlan és passzív, de amit kértem tőle megcsinálta, elég jól. Sajnos a lakás ahol fogad elég lelakott.
igényesebb, tisztább lakásban mindketejük ajánlott kategória lenne, még úgyis hogy elég passzívak, de így azért nem leszek egyiküknél sem visszajáró vendég...
Többi lányról infó?
Emily 32 vigyázatok telefonba egészen mást mond huzza az időt mindent kitalál,hogy ne legyen szex persze a p**zt előre kéri. Ha jól emlékszem régebben Szofy 32 néven futott.
Valaki Szofiról tud valami?? köszi ha van infó!
Minden "apró" részletre nem figyelhetsz. Néhányan megteszik! Így van némi mankó amire támaszkodhatunk. :D
A képei nagyon jól sikerültek a valósághoz képest. A back end még el is megy, de a front end már jócskán igényel kompromisszumkészséget (a melltartó nem is került le). Mindenesetre a francia, diszkréció nagyon rendben volt.
Ninettke most akkor Aliz25el egyenlo?kenyszerfranciajarol valaki tud valamit? Ninettke es Szofi kozott vacilalok. Kernek nemi segitseget.
Igaz, de korrekt, és így rendben van. Magyarán nem a tetthelyen derül ki, hogy ez sincs benne, az sincs benne, így eleve el tudja dönteni az ember, hogy meg akarja-e látogatni, vagy sem.
Pedig az a Kitty aki a vékonyka roma lányka, látogatásra érdemes. Persze már követhetetlen mikor ki mire vált nevet, de én őt még csak Kitty néven láttam.
Tímea 19?
Budain dolgozik,csak nem tudom melyik szám alatt....Bár egy csomó lány ott van és mindegy melyiket hívtam,Timi,Maya,Iza,mindig ugyan az a csaj vette fel a telefont!
De Tímea érdekelne,hogy érdemes e menni,vagy csak lehúzza az embert....
Idézetem közöltem, most látom azóta új dátummal regizett és telló számmal ami most fenn van. Mint említettem nem voltam nála a trükközés miatt, de lehet jó szolgáltató is.
Olvastam, köszönöm!
Ugyanakkor van 1-2 dícsérő hozzászólás is, ez tett kíváncsivá.
Csak ismételni tudom Kitty19-ről írt 2015.12.20.00:04-kor írt beszámolóm. „Kitty19-ről. Több néven és telló számon versenyzett már csak a fotóit felejtette el lecserélni és így követni lehetett kaméleon változását. Hanna(18) majd (19)-ként regisztrált 2014.11.17.13:03.kor majd 2015.03.05.07:40-kor. Zsuzsi(18)-két regisztrált ez a regisztráció fut a mai napig csak közben változtatta nevét és telló számát. Volt Kinga(18) majd Kitty(18)- és jelenleg Kitty(19) Fentiek miatt nem voltam nála, és nem is szándékozok." Kár hogy trükközés miatt hitelét vesztette, pedig fotói alapján vonzó és szolgáltatása jó is lehet.