Koszi!
Koszi!
Sziasztok!
Szabina(40) hírdetőröl tudna valaki bővebb infot adni?(hol rendel,hány szál rózsa pl.)
Jöhet privibe is.
Előre is köszi!
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni Tőletek,hogy LauraLittle-t sikerült meglátogatni valakinek mert én *** moderálva ***!
Sziasztok!
Bogiról tud valaki infóval szolgálni?
Köszi.
Kedves 88.
Én pont ezekre a kivételekre lennék kiváncsi név szerint...
Köszi
Sziasztok,
jenleg Siófok környékén dolgozó Maya nem ajánlós kategória. Fele kamu annak, amit telefonon elmond.
Üdv:
Kaller
ird be keresobe,mert nem is olyan reg volt mar rola irva par sor ;)
Pár infó:
Carmen28: belvárosban, ismert kecóban, szép arcú, intelligens höly, kedves, igyekszik, a képeken Ő van. Ajánlott.
Vivi19: szexi kis roma csaj, a szolgáltatás egy rossz vicc...
Anna28: temető környéke, kedves, színvonalas szolgáltató, formás vonalakkal. Csak úriembereknek!
Jessyka valóban egy gyöngyszem, igaz én annyira nem szeretem az ilyen vékony lányokat, de egyszer felkerestem debibe /a fényesudvar egyik utcájában rendelt/ és igazán kitett magáért nagyon kellemes csalódás volt.
Nagyon ajánlott azoknak akik szeretik az ilyen tipusu nőket és azoknak is akik nem, mert meglátják mireképes a jó hozzáálással egy hölgy. Lehet újra felkeresem ha már hozzánk vezérelte a sors. Akkor még azthiszem 19 volt és a vékonyka lány úgy nyelte el szerszámot, hogy csoda, pedig kicsit féltettem filigrán termetét mi lesz vele ha az eksönig jutunk, háát kitett magáért....
Sziasztok! Új vagyok itt a honlapon, a Mia (25) nevű felhasználórol tudtok valamit? Vélemények, tapasztalatok? Előre is köszönöm.
Hétvégén meglátogatom a kedvenc sz*xpartneremet :)
Sziasztok, a hozzászólásomat nem hittétek, de én várom vissza Lizát. Valakinek nincs véletlen ifója, hogy fog-e jönni idén nyáron? Ha nem publikus, jöhet privátban is.
Köszönöm!
Sziasztok! Zyta 33 masszázsról és Masszázs 33 -ról szeretnék infókat, jöhet priviben is! Köszi!
A hozzászólások számát tekintve htibi véleménye a hitelesebb.
Tartom továbbra is a véleményem,gyenge a felhozatal,persze vanak kivételek!
Kedves Tetkosbobeszedu!
Köszönöm az őszinte választ...nehéz ügy...
Új képeknél az egyik sorozat, felér egy komoly elektrosokkal! De én vagyok b....sz me kell nekem késő este ilyesmit megnénem!
Kevés a foguk, de megcsinálnak. Én csak Derinánál voltam. (Amiráról meg kb ugyanezt olvatam.) Lelkes, kedves, túlságosan is közeledik, és néha nem a legjobb az illat körülötte úgy cigi, mind testi értelemben. Elvisz, meg minden, de azért egy kicsit kevés. Főleg, hogy a kora "enyhén" nem stimmel.
Így van kedves Kira.Én nem bántam meg azt amikor meglátogattalak,köszönöm a kedvességed és remélem mihamarább találkozunk megint.
Hm.. Felettébb érdekes, hogy moderálták, akarom mondani kicenzúrázták ezt a hozzászólást.