Kedves VL!
Első napos felhasználóként alapvetőnek tartok és erősen hiányolok egy listát, amin a hírdetők jelölhetnék amit vállalnak.
peace
Kedves VL!
Első napos felhasználóként alapvetőnek tartok és erősen hiányolok egy listát, amin a hírdetők jelölhetnék amit vállalnak.
peace
Sziasztok, csak azért regeltem hogy leírjam : Kitty /19/ észbontóan sexi , és gyönyörű én totál bele zúgtam :)
Nem voltam még nála szóval nem tudom milyen és nem vagyok menedzser sem, ez csak egy magánvélemény...
Esetleg valakinek info róla?
Akit érdekel annak privátban szívesen elküldöm a beismerő vallomást! :D
Én voltam mindháromnal lizanal egy éve korrekt öt rózsa volt régen, Bella húsos csajszi nekem bejott francia nagyon tuti, emi sem rossz csak vikendtelken fogadott elég kívül esik, vadregényes;-) angelinnal nem voltam panzió miatt de ami késik nem múlik ;-)
Az tény, hogy sok a hirdetö. De még a minőségben van hova fejlődni
Tisztelt Látogatók!
Kérjük, hogy ezt a vitát ne itt folytassák. Ez a városok topic
Szisztok!
Benneteket nem zavarnak az "intercici" lányok? Nálunk felnyomják a csokor nagyságát két-három szállal. Ráadásul elég finnyásak is.
Ember! Mi a tetű bajod van, hogy sértegetsz?
Olvasd már el mit írtam. Ha nem érted, próbálkozz vele újra, hátha többedikre sikerül.
Úgy jó, ha elfogadom a nézőpontod? Soporonban nincs egy normális szolgáltató, mind kamu. Így megfelel az érdek körödnek?
Figyi!
Te nagyon kevered a szezont a fazonnal!
Ha Te nnyire igénytelen vagy!
Ne várd el,hogy más is igénytelen legyen!
Fogalmad sincs,hogy miről van itt szó!
S ha az országot járod,márpedig járod!Lenni kell összehasonlítási alapodnak!
De ezek szerint a munkádra is ez lehet a jellemző!
Az embernek legyenek igényei!Még ha az itt keresgélés,egy bizonyos fokú igénytelenséget jelent!
De ezek szerint Te vagy az a kategória,aki a krumplit,csak elne guruljon!
Nem értelek benneteket. Értem amit írtok, de titeket nem.
Ha ennyire nem jó senki, ennyire le húz mindenki, ennyire dr*ga, akkor ti kihez jártok? Ez lenne a városotok? :)
Csomószor felbukkan egy pillanatra nem csak ebben a városban (de gyorsan moderálják), hogy hívjátok, hívjátok, de nem v e s z i fel a telefont. Akkor azért hirdet, mert egy jó poén és van feles rózsaszála? Általában mindenkinél ki van írva, ha dolgozik, akkor nem veszi fel.
Olyan dolgokat írtok, amiken jókat mulatok. Én melóm miatt rengeteg városban járok és néha meg-meg állok. Valószínűleg én vagyok a szerencsés, a kivétel, mivel az esetek nagy többségében sikerül elérnem valakit (ha nem is az elsőt), lebeszélni mindent, majd amiért mentem, dolgom végeztével távoznom (még itt Sopronban is). Van ahol jobban érzem magam, van ahol kevésbé. Nem azt mondom, hogy minden esetben minden tökéletes, vagy olyan ahogy én szeretném, de ha az utcán ismerkedsz valakivel, akkor sem feltétlen olyan lánnyal találkozol, aki a tökéletes ideál és kapásból azt nyújtja, amit "elvársz" tőle (vagy te őneki azt adnád).
Úgy gondolom, mindenkinek más az igénye. Ami nekem okés, az lehet másnak kevés, vagy másként szereti és fordítva. Ettől még nem feltétlen rossz valaki (akár melyik fél)
Aki ide ismerkedni, barátnőt keresni, magát jól érezni megy, az hatalmas problémákkal küzd.
Nem azt akarom írni, hogy teljesen minden mindegy, de amiért megyünk az nem más, mint egy szükséglet kielégítése. Ami ezen felül van, az a plusz, ami egyikünkél ez, a másikunknál az. Ezt vagy megkapjuk, vagy sem. De ettől még nem le**zás, vagy kamu a sztori, mert amiért nemtél az meg volt
Az meg hogy hány éves? Én sem a valós korom, nevem mondom be. Ti sem a valós nevetekkel fórumoztok...
Értem én az érdekek csatáját is, de ha az egész várost húzza le valaki, akkor visszafelé sül el a dolog, mivel ő is ott él
Igen, védem is őket meg nem is. És most nem arról a pár lányról beszélek, akik valóban nem kellenének sem ebbe, sem más városba. De nem ők az általánosak, ők sokkal kevesebben vannak és már a hirdetésből ki lehet szűrni őket
További jó barátnő keresgélést (én azt az életben keresem) XD
Annak ellenére,hogy külső tagot találtam.A megszokás,hogy közben benézek,mert a változatosság gyönyörködtet!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek,a sok minuszt!
Az előttem szólónak,nagyon,de NAGYON IGAZ VAN!Csodálom,hogy nem moderálták ki még!
Nem tudok más kifejezést találni mint: - ISZONYAT!
S mivel tudott dolog,hogy MINDENKI HAZUDIK! nyugodtan minden adathoz hozzá lehet adni ,minimum 3-5 évet! 5-10 kilót!
Egy férfi szerszáma egy érzékeny műszer! Az jobban jelez,mint az univerzum kutatásához használt,bármilyen eszköz!De mondjuk ezt a nők soha nem fogják megérteni!
Mert akik csudásítják magukat,azok ha ezzel a ténnyel tisztában lennének,régen elhúztak volna Afrikába. *** moderálva ***
De az is lehet,hogy a *** moderálva *** tartják fenn ezt a réteget?
Komolyan mondom,sokszor én szégyenkeztem,mert szégyenszemre elkullogtam,mert tudtam,hogy nincs az a műsor,amivel engem izgalomba hozott volna a hölgyemény!
S igen,a minőségromlással,egyenes arányban ugrottak fel a*** moderálva ***!
Szóval csak ennyit próbáltam elmondani hirtelenjében!
S mivel pozitívat nem tudok írni jelenleg!Várható,hogy kilesz moderálva a hozzászólásom!
*** moderálva ***
Mert csak el kell nézni az ország lényegesen szegényebb részébe!
Debrecen 170 Nyiregyháza 77 ! S micsoda minőség!Pedig biztos,hogy itt is hazudnak!De ezt figyelembe véve!
Nem értem az egészet!Hiszen pont fordítva kellene,hogy működjön!Hiszen keletről mindenki ide jön Sopronba!
Na lehet minuszolni!De ez már kibukott belőlem!
Köszi.
Maryann is régi ismerősöm, aki kedveli a korosztályát annak nyugodt szívvel ajánlom.
Sziasztok, én is régóta ismertem. Sajnálom hogy abbahagyta, de remélem sikerül megvalósítani az elképzeléseit. Ha esetleg visszatér akkor már megyek is. Addig is minden jót neki, megérdemli.
Tudom nehéz kérés , de tudntok olyán lányt ajánlani aki viszonylag szűk?
idézet NAGYBRANDER-től:
"Egy kis infó! Ancsika 35 most Mira 33, és Lina29 néven hirdet a Kassai str. Én a Lina 29 - be futottam bele de nagy kár volt! Régi dörzsölt bútordarab! Már a Jerikón meg bántam hogy hozzá mentem, de sajnos új név alatt a Sinain is bele futottam! Az tényleg igaz rá hogy mikor vége az eksönnek olyan kedves hogy nincs kedve az embernek el jönni, de az eksön az 10/5."
Valami mégis csak van....
Szeva mindenki. Olvastam nemrég,hogy volt valaki a Mátészalkai csajszinál. Szeretném meglátogatni a hölgyet,csak jó lenne valakitől még pozitív megerősítés. Bella----Lizi? Melyik csajszi a jobb? Köszönöm ha valaki tud valamit.
Ez már nekem is, mint rendes hírdetönek szemet szúr hogy eggyesek hogy verik át a vendégeket! Nem is tudom hogy miért is van erre szükség. ha nem valódi önmagát teszi fel képekkel akkor inkább kezdjen más foglalkozásba. Ez a Katka mizéria felettéb érdekes.
Nem ismerem őket. Ismét láthatod a szolis csinibaba hirdetését, "akár kettőnkkel" is csábítón. A szöveg nem rossz. És, amit kapsz? Az nem a minőség.
Tisztelt moderátorok!
Az értelmezésem szerint sem htibi, sem pedig az én hozzászólásom nem ütközik a fórum szabályzatban foglalt pontok egyikével sem. Kérem indokolják, miért törölték a hozzászólásokat, hogy a következőkben elkerülhetőek legyenek ezek az esetek.