Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel
VL Szerkesztőség
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel
VL Szerkesztőség
Sziasztok Kedveseim!
Sok szeretettel várom a régi és leendő új vendégeim egy kis lazításra 😉
Kecskemét szívében!
Csókjaim : Alexandra 😚😚😚
Hali mindenki. Helena28 ról vki vmi tapasztalat? Kihez érdemes menni itt Sopronban aki tényleg az aki...
Kösz a válaszokat előre is...
Esetleg még Ninettke meg Micus! Amúgy nem értem, hogy Nyíregyen miért dolgoznak sokkal dr*gábban a lányok mint Db.-ben?!
Makktársak!
Most hazudtolom meg az előző írásomat, járatlan útra vettem rá magam (hál Istennek). Nem tudom mi van velem, ilyen sűrűn nem szoktam ribizlizni, de korábban meg az volt a baj, hogy kevés a beszámoló. Jessyka (21) mától van városunkban, megtetszettek a képei, így ma ellátogattam hozzá. Víztorony környéke, ismert kecó.. adogatják egymásnak a lányok.
So, a hölgy Debrecenből van nálunk a héten. Ilyen szép lányt rég láttam! De komolyan. A képeken ő van, élőben szerintem még szebb. (Debreceni fórumon van pár sor róla, de nem sok). Vékony, magas, nem túl nagy cici (mondhatni kicsi), de a kedvessége és szépsége vitathatatlan. Finom bőr, még finomabb p.nci. Hozzáállás maximális, keresi a vendég igényeit! Egyelőre egyedül van, és minden szolgáltatás alap (csók szimpátia alapján). Anikó után ismét 10/10-es csaj. Aki kedveli a fiatal vékony lányokat, azoknak kötelező..... :-)
Uraim! Hajrá!
Makktársak!
Lehet már kicsit elcsépelt lesz és már írtam is korábban, de sztem megérdemli. Járt utat a járatlanért ne add fel jelszóval ellátogattam sokadjára Anikóhoz (27). Szerintem az egyik legjobb szolgáltató a városban, sok új lánytól úgy jövök el, hogy nem érte meg elmenni, Anikótól még soha. 1. tényleg felszedett kicsit az elmúlt egy évben, de jól áll neki. 2. Hozzáállása ugyanolyan odaadó mint régen, bőre ugyanolyan finom, csókja igazi nyelves, tisztára mintha a szeretőddel lennél. 3. francia tudása vagy fejlődött, vagy az én emlékeim koptak meg, de majdnem elmentem a szájában. Szóval az aktus már nem is volt olyan hosszú :-), teljesen elvarázsolt, mint mindíg. Aki még nem próbálta, hajrá! Nekem Ő 10/10
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
En a napokba jartam Paminal. tobbszor is talalkoztunk mar. egyszeruen nem tudok betelni vele. gyonyoruszep az arca nagyon kedves es mosolygos. az agyban pedig istenno. orito franciaja van es a szex pedig fenomenalis. ajanlom mindenkinek!
akinél nincs, annak nincs fotógaranciája...
Gondolom a magyar EB részvétel miatt
A prosztata masszázs nagyon veszélyes lehet, ha valaki nem tanult anatómiát. úgy ahogy az előző hozzá szóló le írta. Nem sok ember tudja megfelelően, higiénikusan , és kellemesen csinálni.Szép napot!
Elvileg ő már Bea (19) néven járt már itt párszor
csak egy kérdés: újabban miért van a magyar zászlós ábra a képgaranciás lányok képein?? ez azt jelenti,hogy tényleg magyar az illető? és akinél nincs?
De igen! Korábban Virág (22) néven hirdetett.
Lenne egy érdekes kérdésem a hirdető lányokhoz! Van-e olyan lány Debrecenben, aki v@gin@pumpával rendelkezik?
szia tudsz küldeni elérhetöségeket?
jó ribizlik amugy?
Jól beszélek Anikó? :)))
Zara nem a régi Virág?
☺☺☺☺
Egyszer kipróbáltam egy hölgynél pár éve akiről itt a fórumon is írták, hogy "jól" csinálja. Megsértette a záróizmot a körmével és hetekig szenvedtem vele, rosszabb volt mint egy aranyér. Azt meg, hogy egyáltalán nem élveztem már meg sem említem. A prosztata masszázt azok élvezik akiknek tetszene az is ha felcsatolható cuccal megtolnák hátulról. A férfi nem úgy van összerakva, hogy a prosztata ingerlése normális esetben izgalmi helyzetet idézzen elő. Én sem ajánlom ha nem akarsz véletlen sérülést. A záróizom és a végbél fala nagyon sérülékeny ám!