Valakinek nem nagyon tetszik amit kiírtam,de nem baj :D azért mulatságos látni,hogy bosszankodik az illető...:) nekem jó mert vicces, neked kedves valaki nem mert árt a szépségednek.
Valakinek nem nagyon tetszik amit kiírtam,de nem baj :D azért mulatságos látni,hogy bosszankodik az illető...:) nekem jó mert vicces, neked kedves valaki nem mert árt a szépségednek.
Respect! Mintha csak én írtam volna!
Igazából nem nagyon zavar,hogy mit ír,mert ahogy előbb is írtam aki ismer tudja milyen vagyok. Nem vagyok egy sértődékeny. Inkább viccesnek tartom...
Szerintem castor ezzel arra próbált célozni, hogy ez Szombathely és nem Kecskemét. Ha jól rémlik az bent maradt az itteni hirdetésben...
Én is csak akkor jelölök kedvencnek, ha már járdam az adott lánynál és meg voltam elégedve. Mondjuk én eleve ezt feltételeztem másról is, de ezek szerint nem így van...
Castor Fiber!
Mínea vagyok,és nem értem a hozzá szólásodat, idézem: Zolya is olyan mint Mínea,a saját hírdetését nem olvassa el. Érdekes lenne ha nem olvasnám el. :) de Ahogy vissza olvastam a fórumban egy két oldalt Te mindenkiről csak negatív véleményt írsz. Vagy te is hírdető lány vagy aki azt élvezi,hogy ilyeneket ír unalmában? :D Akik ismernek,és voltak már nálam tudják,hogy milyen vagyok. Ezért sem vagyok,felháborodva a kiírásodon,számomra inkább vicces,mint idegesítő!. Csak gondoltam megkérdezem,mert nem értem. De HA TÉVEDEK NYUGODTAN SZÓLJ KORIGÁLOM IGÉREM..:)
Egy adott lánynál a kedvencnek jelölések száma nem feltétlenül van összhangban a valósággal. Sokan csak úgy jelölik be őket, hogy a képeiket nézegetik és nem is voltak náluk, ezért nem tudhatják, hogy élőben milyen a viselkedésük. Sosem ez alapján mérlegeltem, hogy elmenjek-e az általam kiszemelt lányhoz vagy sem. Emellett soha nem is volt olyan eset, hogy egy lányhoz előbb mentem volna el, minthogy bejelöltem volna kedvencnek.
Sziasztok! Bocsanat ,hogy ide irok a mai napon valaki nalam felejtette a szemuveget sajnos nem tudom mar pontosan ki volt de nalam megtalalja!🙄😘
Szia igazad van csak a pénz kell neki a többi meg egy nagy sz....
Általában tisztelem a hölgyeket, akik beáldozzák a testüket értünk(persze nyilván kellő ellenszolgáltatásért), de a mai nap kiverte nálam a biztosítékot. Nem vagyok naív, tudom a legtöbb hölgynek az átlag vendég messze esik az ideáljától, különösen,ha -mint nekem- méretes sörhas bonyolítja az életét. Viszont pont azért nyúlunk mélyen a zsebünkbe, hogy legalább próbálják az ellenkezőjét elhitetni velünk. Történt, hogy a mai napon meglátogattam a Nora néven hirdető leányzót. Eredetileg nem hozzá készültem, de a másik kiszemelt hölgyet nem sikerült elérnem(így utólag már bánom, hogy nem voltam kitartóbb). Telefonon viszonylag gyorsan utolértem, a tájékoztatás korrektnek tűnt, tetszett a belvárosí cím is, legalább nem kell túl sokat kutyagolni hozzá. Aztán szép lassan jött a hideguhany. A lakás - nincs rá jobb szavam- egy retek. Kicsi is koszos is, és minimum hárman lakják. Ezt onnan tudom, hogy érkezésemkor mind2 kolleganő a konyhán téblábolt, amin keresztül kellett haladnom ha tusolni akartam. Viszont a leányzó aranyosnak tűnt és 100 %-ban úgy nézett ki mint a képeken(csak hogy valami pozitívumot is mondjak). Az *ra még rendben is lenne ha azt nyújtaná is elfogadható minőségben ami a tájékoztató szerint benne foglaltatik. Elvileg alapban van kölcsönös francia, ez részéről gyakorlatilag kimerült abban, hogy kb 2 percig hagyta magát, aztán sürgetett, hogy akciózzak. Már ez is kissé lelombozó volt, de fiatal, formás és még viszonylag szűk is, gondoltam nem lesz itt gond. Hát lett, merthogy a hozzáállása miatt egy idő után kezdett lanyhulni az érdeklődésem. Ilyenkor általában segít ha átválthatok kutyusba, jeleztem is ezirányú igényemet. Na ekkor lettem teljesen paff, ugyanis közölte, hogy a pózváltás nincs benne a fél órában, és különben is siessek mert ketyeg az óra. Ezek után mondhatni természetes is hogy nem lett durranás a vége. Persze előfordul hogy az ember rossz napot fog ki, meg ugye öregszünk is(én amúgy is hajlamos vagyok először magamban keresni a hibát), más hölgynél is előfordult, hogy nehezen ment a dolog, de legalább ott érezhető volt az igyekezet. Nála egyáltalán nem éreztem, hogy mindent megpróbált volna bevetni az ügy érdekében. Ezek után erősen csodálkozom rajta, hogyan sikertült 90 embernél a kedvencekbe kerülnie. Egyszóval összefoglalva a hölgyet nagyon nem ajánlanám senkinek, sőt nagy ívben kerülendő.
Épp az előbb írtam le nekem mi a jó.
Még pár beszámoló a teljesség igénye nélkül.
A legnagyobb kedvencem mostanában a kecskeméti Éden 29 nevű masszőr hölgy.
Aki természetesen nemcsak masszázst vállal és havonta egyszer megjelenik városunkban is.
Bátran kijelenthetem hogy egyedülálló az országban.
Sportos, kondis csaj, szerintem szexi izmokkal. Hatalmas élmény élvezni a testét.
A hozzáállása is kiváló ha te is kedves vagy vele.
A rózsák száma magasabb mint az átlag, de ez érthető is.
Produkció jeles, nagyon odateszi magát, nem nyafog, lehet gyűrni rendesen.
Szofi 39 is egy jó kis milf. :) Vékony ő is, de csinos.
Érzéki teremtés, de benne van mindenben, produkció jó.
Árak átlagosak.
Lizit szoktam látni. Nem jártam még nála, tehát arról nem tudok nyilatkozni mit tud, de eléggé el vette a kedvem a képek és a valóság közti különbség.
Legalább 15 kg plussz a képekhez képest. Nem értem miért jó nem valós képekkel hirdetni, akkor már inkább legyen öregebb valaki minthogy sokkal vastagabb.
Van még pár hölgyeményről élményem, de nem jut eszembe a nevük, ha megvan pótolom. :)
Nagyon izgatja a fantáziámat a Mira 33 nevű versenyző, nem sokat lehet olvasni róla, aki járt nála írjon már.
Köszönöm. :)
nektek se mi nem jó.
Javaslom a kereso'' haszna'lata't.
Sziasztok.
Bár Adrienn 35-nél nem jártam, de Adélnál igen. Nem is hasonlít a két hölgy fotója, azt leszámítva hogy vékonyak.
Ellenben Adélt hadd védjem meg. Nyilván akinek van egy kis rutinja az itt hirdető hölgyek látogatásában, tudja hogy nem kell naivnak lenni, mindenki idősebb szinte kivétel nélkül a megadott korhoz képest.
Csak az nem mindegy mennyivel.
Adél is több mint amit ír, de én eleve erre számítottam is.
Tényleg nagyon vékony, szálkás a teste, de nem árul zsákbamacskát, a fotóin pontosan lehet látni.
Aki ezek után csalódott vagy felháborodott, magára vessen, minek ment oda?
Általánosan elmondható amúgy minden hölgyről hogy ha te kedves vagy vele, vissza is kapod.
Adél egy kedves teremtés, mindent nagyon készségesen és odaadással csinált, sőt, mivel nem először jártam nála, az extra is alap már.
Ő egy izgalmas nő, nagy rutinnal, akinek nem jön be a külseje, keressen inkább mást.
Biztos megyek még hozzá.
:) Mennyire igazad van! Pedig ha valakinek, akkor Zsuzsának biztos nincs szüksége ilyen trükkökre. A vendéggel kedves, technikája rendben van, alakját sokan megirigyelhetik, vékony lányokat favorizálóknak kötelező (de legalábbis nagyon ajánlott) elmenni hozzá.
Egyszer jutottam el hozzá, azóta nem tudom elérni. (néha foglalt, máskor hosszan kicseng, munka közben nem foglalkozik a telefonjával)
Hát én nem is tudom. . Ez valami katasztrófa ami itt megy. Vagy nagyon elcseszett ízlésem van, vagy más városba kellett volna születnem. Nem tudom kik mozgatják ezeket a lányokat egyik városból a másikba, de hogy Sopronba miért a "szír" lányok kerülnek, vagy ami még rosszabb a "szőkeszír"-ek? Ki mondta azt a str*góknak hogy Sopron népe erre bukik? Vagy éppen csak a molett hölgyekre? Vagy a 24 évesnek hírdető, de 42 évesen ajtótnyitókra? Ha normális felhozatal lenne, még több normális hírdetőkkel (természetesen akinek nem inge, nem veszi magára), akik tényleg hiteles fotót tesznek fel, ill. a telefonben lebeszéltek után a helyszínen már meggondolja magát...akkor többet járnék el. És itt kérdezem a nagyérdeműt: Előre vagy utólag f*zettek? Be kellene vezetni Sopronban az utólag f*zetést, vagy legalábbis a felét előre, felét utána-hozzáállást. Hja, hogy utána ha nem f*zetsz átjön a gorilla a másik szobából és kiveri belőled? De a "hölgy" játszhat a pénzeddel, miközben nem azt kapod amit vártál? (Itt most nem ajtónyitásnál sarkonfordulásról van szó - sajnos 10-ből 4-szer élnem kell vele, mert átvernek...)
Szóval hölgyeim: itt van a zsebemben ***moderálva***, amit egy megfelelő színvonalú szolgáltatásért ma szívesen átadok valamelyikőtöknek. Szeretem a filigrán, fiatal vagy fiatalos lányokat. Szeretem a hosszú franciát és a többi jön majd magától. Szeretem a barátnő feelinget. Szeretem, ha az a hölgy nyit ajtót, aki a nem retusált képeken van. Nem hiszem, hogy speciális igényeim lennének. Tehát, ha valamelyik hölgy magára ismer, azaz ezen elvárásoknak megfelel (-teljesen hétköznapi elvárások egy hírdetővel szemben), kérem jelentkezzen itt, akár priviben is, fél óráért odaadom ezt a ***moderálva***a megfelelő színvonalú szolgáltatásért!
No, és most kiváncsian várom az üzeneteket, akár egész hétvégén is. Uraim, beszámolok az eredményről ígérem! Esetleg ha lenne nektek is ötletetek, hogy kit érdemes felkeresnem az előbb leírt - utoljára ismétlem: szerintem átlagos igényekkel - (lehetőleg fényképes hírdető), azt nagyon megköszönöm!
Induljon hát a várakozás!
(Az általam felkeresett lányok - kb. 15 éve járok hírdető lányokhoz- 95 %-a azt vallotta, hogy naponta többször olvassák a fórumot...)
Helló.Én Betti40 et tudnám ajánlani neked.A böszörményin a tüzoltósággal szemben van.Nekem bejön.
A kép alapján nem is mert Adrienn nem "létezik". Jó nagy átb@szás. De ird a jobb oldali keresőbe , hogy Adél- lesz találat.
.. nem annyira probléma ez. Alexa29 az örök ifjú, úgy, mint Niki30 is évek óta megálltak időben. Viszont ők azok a szolgáltatók, akik olyan minőségi és profi szolgáltatást nyújtanak, hogy ez csak maximum kis légypiszoknak számít, hogy mit írnak az adatlapjukra évek számát illetően, illetve ami gyakorlatban valójában. Egyébként meg sok 30 körüli megirigyelhetné őket, mert jól karbantartják magukat.
Olvasva Zsoloka élménybeszámolóját, hát kénytelen leszek időt szakítani rá én is ismét :) ...
üdv és derűs napokat