Én befejeztem .
Én befejeztem .
Hali!
Az elvárásaidnak szerintem Bianca megfelel. Hétfőn szokott érkezni, és általában szerdáig marad. Szerintem próbáld meg! Kedves, vékony csajszi, dumálni is lehet vele, és jó a hozzáállása is.
Én nem tudom ,hogy egy hirdetönek minek kell több nével is hirdetni a hirdetések felét ugyanazok a lányok teszik fel csak más képel és más telefonszámal.tisztelet a kivételnek ja és arról még nem is beszélve,hogy 15 kilóval kevesebbet irnak ,vagy 10 ével megfiatalitják magukat . ez vicc ami itt van Sopronba .
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Szilvi26) ***
Én tiszteltem tettem Lizi43 -nál még május végén,és az itteni pozitív ajánlásokra mentem. Bizony-bizony meglepett amikor ajtót nyitott hiszen a valóságnak nem sok köze van a retusált képekhez. Valóban kb.15kg -al több mint azt az adatlapján feltünteti ( a valóságban 90kg.-ra saccolnám és kb 48-50 évesre) De ha már itt tartunk, Niki30 is elmúlt már 40 az arca alapján, bár a test tényleg rendben van. Mercedes39 is inkább 45, hozzá többet nem megyek. Nagyon magas hölgyről van szó, aki testesebb mint a képeken, de nem ez a fő gondom. Unott, érdektelen és a masszázs sem tetszett igazán. Tünde40 inkább 50-en és az adatlapján feltüntettett izmos testalkat enyhén szólva is túlzás. Jó indulattal is pocakos de rendesen. A képein is ezért van takarásban. A minap érdeklődtem *** moderálva *** masszőz iránt, de a neve ki lett moderálva, és ezt csak ő kérhette a Szerkesztőségtől! De miért? Ez a fórum nem azért jött létre hogy informálódjunk és tapasztalatokat cseréljünk? Vagy tudja magáról az ilető hölgy hogy negatív értékelés fog érkezni? Mert ebben az esetbe ennyi nekem pont elég volt a megfelelő konzekvenciák levonására. Köszönöm Kedves*** moderálva ***! Mellesleg tudja valaki hogy lehet egyszerre két helyen Letti23? Most akkor Debrecen, vagy Mosonmagyaróvár?Ugyanez a kérdésem Alexandra22-re is!
Mina voltam bocsanat!:)
Kérjük, ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
Nekem pedig csak egy nevem van
Maya 24. kinek milyen tapasztalata van vele? privátban
kitii(debrecen 24) rol tud valaki valami infó t adni megkoszonem!!
Utolsó hozzászólásom" Adélügyben" Semmi bajom vele nem próbáltam, nekem túl vékony. De ami baj mért hirdet más fotóival?! Adriennre számitva aki Szerintem(kép alapján) csinos nagy pofára esés. "Bár Adrienn 35-nél nem jártam, de Adélnál igen. Nem is hasonlít a két hölgy fotója, azt leszámítva hogy vékonyak." Na ez az!
Kicsit olvass vissza a fórumban és meglátod miért,hirdetem magam kettő névvel. de hadjuk is,drága Irinda ezt úgysem fogod megérteni. pusz.:D
Baranyai aprók között a Szigetvári hírdető Leticia20
Negatív a tapasztalatom sajnos . Nehéz vele egyeztetni , mert nem elég felhívni és telefonon megbeszélni , de küldjek email-en magamról fényképet - ez valami hülye vicc gondoltam , ugyhogy nem küldtem képet .
Ápolt igényes urak jelentkezését várom! - ez a hölgyről nem mondható el , olyan pálott, izzadt volt mint aki elötte szállt volna le a bréről , tuti volt valakivel előttem , mert kicsit sperma szag is jött belőle . Legalább mosdott volna ki .
Szégyen nem szégyen de kiszállítottam a kocsiból és elhajtottam és inkább kihagytam .
Utcán látáshoz: Lizit én is láttam többször is, ha azok a képek kb 35-40 éves korában készültek akkor most kb 50 a reális.
Johnny Rock
"Ha egy igazi MILF-re vágysz" kezdetu szoke holgynel volt mar valaki az aprobol?
Szia Johhny Rock . Igen én voltam a hölgyel . Szereti a répát meg kell hagyni , jövő héten tervezem az újjabb látogatást hozzá .
Sziasztok !
Héten látogatásom tettem Csillánál.
Én csak jót tudok mondani róla a képen szereplő lány fogadott és nyított ajtót és végig kedves és aranyos volt a kedvemben próbált járni.beszélgetni is lehet vele bármiről legyen is szó és ha mindenki ilyen lenne mind a Csilla nem lenne semmi gond sem.
Nyert !
Ha elolvastad a saját hirdetésedet akkor miért nem tünt fel , hogy több néven hirdeted magad ?
Lola és Lady Kapuvár"" Negativum érdekekelne.
Vagy kerüljem Őket?
Jogos kérdés!
Melyikőtöknél cica?