Sziasztok! 40-50 közötti hölgyet látogatnék. Kaphatok tippet hova és kihez érdemes menni? Köszönöm.
Sziasztok! 40-50 közötti hölgyet látogatnék. Kaphatok tippet hova és kihez érdemes menni? Köszönöm.
Mia28: nagyszeru testi adottsagokkal megaldott No, a kepeken O lathato, raadasul a megadott parameterek is korrektnek tuntek. Nagyon kedves, finom, figyelmes holgy, uriembereknek kifejezetten ajanlatos egy kis idot eltolteni a tarsasagaban ;) Tulsagosan tele leven a szokasosnal hamarabb vegeztem, de - a nyh-n megszokottakkal ellentetben - O ajanlotta fel, hogy megmassziroz, es abban is nagyszeruen teljesitett. Jovo szombatig erheto el varosunkban.
Kár pedig Mirát kinéztem. De Ancsika elég rosszak a leirások róla.
Köszi az egytértést és a tapasztalatokat. Megfontolom, bár utána olvastam Nilynek de nekem nem adja a tetoválás meg a pirszing :) Így aztán elmentem A29 után -pedig direkt nem írtiam nevet mégis levette a gazda a hozzászólást:) szóval Mira 33. Miután nekem is inkább a milf adja! Na az igen! Kis pici lány, de ott természetesen rendben van minden, semmi cécó, nekem kicsit nehéz mert nem debreceni vagyok, de ha pontos címet mondanak gps és kész! Na könnyű bejutás, ajtóban csini szőkeség tiszta törölköző és irány a barátságos szoba. Tudja a dolgát rendesen, amit vállal, azt csinálja, igazi rózsaszál.Nem volt járkálás, nekem nagyon adja ez a Mira, azt hiszem egy darabig látogatója leszek ha a városban leszek. Köszi Mira !
Kalandor!Örülök hogy boldog perceket tudtam okozni neked.
Sziasztok!
Múlt héten meglátogattam Rami 19-et. Nagyon aranyos, csinos, kedves leányzó. Odaadó mindent úgy csinál, hogy neked jó legyen és nagyon finoman kényeztet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyon fiatal, remélem nem fog ebbe belefásulni és kiégni, hanem még idjében fog tudni váltani.
Tud valaki ajánlani fiatal vékony lányt aki popót is vállal?
Üdv.
R.
Szia Én Zoé 20 ként ismertem meg.Ez igazz hogy, az arca az nem szép viszont a szexben oriási amit művel engem már leápolt egy párszor én már ki ismertem a kis bestiát.
Űdv.popofan.Ezt nem tudtad hogy Adél 35 és Adrien 35 egy és ugyanaz a hölgy.Olyan mint Kitty 35 és Csilla 35 vagy régen még Ancsika volt most meg Mira 33.
Erika 35? Alapba mindent, azt is. Ja még annyi Adrienn 35 nagy kamu! A Csontrakéta Adél fogad!
Örülök mind a kettő Vulkánház beszámolónak!:)
Erre való a fórum.
Szerintem.
Ha valaki tud, akkor írjon a többi lányról is!
Köszönöm!
Szép napot ! ☺
Köszönöm az elismerő szavakat ! 🙏
Mint már említettem...mindenhez két ember kell 😉
Legyen szép napod ! 😘😘😘
Lehet hogy a Szerkesztőség egy darabig felfüggesztette, utolsó egy hónapja a hozzászólásainak több mint 50%- a moderálva volt.
Mia 28
Régen várom már, hogy egy ilyen szőke ciklonnal talalkozhassam. A képeken ő van. Extrakból lehetne több.
Sziasztok!
Múlthéten voltam Melindánál 28, nem ajánlott kategória!
Chrisina37 -ről osztom a véleményt,sőt!Nekem nem voltak ilyen kellemes élményeim,de ha már itt tartunk a Molly33 sem nyujtott teljes kielégülést. Van simi simi,de fogalmuk sincs a valódi lingam fogalmáról.Viszont megfogott az utolsó masszőzről alkotott véleményed. Észrevételeztél 1-2 dolgot,de alapjában a várt élményben volt részed!? Kipróbálnám én is.Nem mint külsőleg érdekel,persze nem utolsó szempont de írtad hogy simán vállalható.A nyujtott szolgáltatással maximálisan meg voltál elégedve? *** moderálva *** masszőz is érdekel ha valaki részletezné, viszonzom majd beszámolóval :)) Erika35 miért váltogatja magát a szexpartner és a masszőz variációk közt?Tudja valaki? Most akkor ő mit vállal?
Ne bántsd, kicsit félénk :-)
Dia 19!
Anno én is így jártam, megesik az ilyen hidd el, gyorsan tedd túl magad rajta!
Keress egy fiatalabb versenyzőt vigasztalódni!
Máskor, ha nem tetszik fordulj vissza az ajtóból, ha nem teszed akkor meg ne panaszkodj :-)
Üdv mindenkinek! Mia 28 ról tud valaki valamit?Gyakran látom másik városban feltűnni,majd újra hozzánk látogat! Valakik biztosan látogatják,ha visszajáró! Akik így tesznek ne tartsák vissza a véleményüket!
Őszintén érdekel ennek mi értelme?
Ez egy kis kikapcsolódás :-) Nyilván nem akkor megy valaki ilyen helyre ha minden áron kefélni akar, bár bevallom szivesen meg is keféltem volna. Kicsit talán reménykedik is benne az ember, hogy meg is eshet a hely jellegét tekintve. Azonban minden kép jobb mintha elmész egy lehúzós kedvetlen kétes tisztaságú k*rvához aki csak minél hamarabb szabadulni akar tőled. Tehát jobb egy kellemes kikapcsolódás szex nélkül mint egy megalázóan rossz szex :-)