Van egy mondás : Mindenki a saját kárán tanul - okos ember a másokén..
Van egy mondás : Mindenki a saját kárán tanul - okos ember a másokén..
EZ NEM SZÓL MÁSRÓL CSAK ,HOGY JÓL LEHUZÁK AZ EMBEREKET.
Hát igen itt Sopronban ugylátszik minden hirdető lánynál elromlott a mérleg. 10-15 kilóval kevesebbet mutatt. meg a 40 éves ki irja,hogy 29 éves.Meg az 5-10 ével ezelőti képeiket töltik fel a hirdetésekbe aminek semmi köze a mostani kinézetéhez.meg se közeliti a valoságot. Ez komolyan mondom.hogy vicc az egész.És közbe amit kapsz a p*nzedért az egyenlö a nullával.Tisztelett a kivételnek de a legtöbb lány úgy van vele,hogy
f*zesd ki p*nzt aztán gyorsan lerendezük a dolgot aztán mehetsz .már szinte minden extrának számit,hogy még többet f*zes .Ami a legtöbb lánynál más városokban ben van az alapban .
Sziasztok!
Leírom nektek nagyon röviden a közelmúltban kiknél jártam/nem jártam!Privátban lehet érdeklődni bővebben!
Flóra51: 10/7 Nagyon kedves,*r/érték arány kiváló,korához képest jó test.Aki szereti az idősebb anyucis korosztályt
annak merem ajánlani!
Dorka46: 10/0 Bejelentkeztem időpontra,mire mentem nem vette fel a telefont,ha 15x nem hívtam egyszer sem.
Tapasztalat nincs,ezek után nagyon nem ajánlom!
Dorina33: 10/0 Még régebben voltam nála,életem legnagyobb lehúzása és csalódása volt látogatásaim során!
Undorító amit művel,nagyon nem ajánlom!
Dalma39: 10/5 Jó test,kedves,de a sok pofázás helyett inkább a szexre kéne koncentrálni!Elég merev a hölgyemény.Ha nincs más megfelel!
Zafira27: 10/9 Nagyon ajánlom.Bár csak kétszer voltam nála mert van egy szem negatívum.Azokat a gyönyörű melleket engedné egy kicsit jobban markolászni!
Anasztazia24:10/5 Ahhoz képest amit kaptam elég sokat kért,jó a teste isteni szűk a cunna,ilyen lapos pici ciciket még életemben nem láttam,az enyémek nagyobbak.Volt ásítás,hát fájdalom,és olyan merev a vékonyságához képest hogy alig lehet a szeggel hozzáférni.Annyira nem ajánlom!
Na meg van mindenki,remélem tudtam segíteni,jó vadászatot!
Elején hozzátenném, hogy nem vagyok szombathelyi, átutazóban jártam felétek.
Virág (21) - a héten végre meglátogattam. Nem csináltam titkot abból, hogy a nyaralásom majd egybekötöm az ő meglátogatásával.
Na de akkor a lényeg:
Kapcsolatfelvétel: 2. hivásra már elértem, telefonban közvetlen meg érthetően elmodja azt ami a lényeg.
Környék/lakás: mivel, mint irtam, nem ismerem a várost, nem tudok konkrétumot adni, de maga a környék ahol rendel az rendezett, nyugis - parkolás megoldott.
Vannak olyan ''jelek'' ami alapján könnyen odatalál az ember. :) Lakás rendezett célra megfelelő.
Külső: mint a képein, nekem nagyon bejött, ott kerek, ahol kell! Elejétől fogva már közvetlen volt, nem az a karakter aki mellett néma az ember.
Hozzáállás: kezdem a legelején, amit telefonban egyeztettünk nem változtatott ugyanannyi rózsaszálat fogadott el. Barátnő feelinget hozza, ill. kiemelném
azt hogy jól csókol. Vele szemben a mércém talán magasan volt, mert olvastam róla beszámolókat több helyen ill. régóta terveztem hozzá, de ezt mércét bőven túlugrotta. Lehetőség amik adottak a programban elég bő.
u.i.: Direkt nem jeleztem neki, hogy ki vagyok innen az oldalról, - hamar tudná hogy ki vagyok - ugyanúgy mentem hozzá mint bármelyik vendég, tehát ugyanezek az élmények fogadtak volna, én ezt tartom még pozitivumnak + kiemelném még a már emlitett barátnő-feelinget.
Nem ragozom túl, nagyon elégedett voltam vele, igazi Virágszál felétek ő, vigyázzatok rá!
Én nem úgy érzem, hogy Nyíregy a " futottak még " kategóriába tartozik! Itt is vannak szép lányok , nők, és vannak köztük megbizható jó szolgáltatók ! :) de mint mindenütt természetesen nálunk is vannak "felejtős " csajok is! Azmeg,hogy kinek mi a rossz, vagy jó hirdető ,ez megint megítélés kérdése ! Lehet ami nekem bőven jó, az másnak édes kevés !
Gyerekek ez a város tényleg ennyire lepukkant? Egy kezemen megtudnám számolni akihez érdemes menni! Ma is belefutottam réka22-be. Még a környéket is kerüljétek! Nincs rá jobb szó: BORZASZTÓ VOLT
Fanni nevű győri lánnyal kapcsolatban!
Csak ha kidobni való p*nzetek van, akkor menjetek! Technika nulla, egy fadarab, nyávogós! Hirdeti magát a ***moderálva***is, mint egyetemista, támogatót keres! Ezzel húzza le a kuncsaftot, ***moderálva*** kér egy órára. Belementem! Semmit nem akar csinálni, csak sz*pni, de azt sem tud, mert fogaz, közben a plafont bámúlja. Nagyon zavaró. Mondtam neki, hogy csináljon prosztata masszázst. Ez abból állt, hogy bedugta az ujját a seggembe, és várta hogy elélvezzek. Kértem, hogy inkább d*gjunk, üljön bele. Kijelentette, hogy nem szeret d*gni, nem ül bele. Mondtam, akkor kinyalom. Azt sem akarja, mert nem szereti. Simogatnám a p*náját, szó sem lehet róla. Végül hosszas vajúdás után belement, hogy d*gjam, de csak hátulról. Háát, a 2 perc után befejeztem, mert idegesítő volt a hozzáállása. Felöltöztem és otthagytam. Összesen kb. fél órát voltam nála egy helyett, de elég is volt belőle. Élvezés nélkül hagytam ott, mindezt***moderálva***, mert előre kéri! Szigorúan nem ajánlott!
Mint ahogy (staffi) mondja van jó pár új csaj ,,DE_ Én inkább maradok a jól beváltaknál.. :)
A jelenlegi versenyzők közül nálam Roni aki visz mindent.
A környezet tökéletesen megfelel a célnak, nálam ez sem utolsó szempont.
Külsőre, mint a képeken, igényes!, számomra hibátlan, ez persze szubjektív, de azt kapod, amit a képeken látsz. :)
Na és amit nem látsz a képeken, az a hozáállása, ez az ami messze kiemeli a mostani felhozatalból, rég volt ilyen élményben részem, hatalmas pozitív meglepetés.
Elvileg még a héten eléritek, kíváncsi vagyok másnak mik a tapasztalatai?
Aki esetleg volt nála és tud hozzá hasonló minőségű szolgáltatást nyujtó hölgyet a jelenlegiek közül, az ossza már meg velem legyen olyan kedves! Jöhet privibe is.
Szia!
Részben igazad van, mert sokmindent cenzúráznak, de nem mindent.. Többször leírtam, hogy más nyitott ajtót, és nem cenzúrázták.. Nézd meg a fórumkeresőben: üsd be a hozzászólokhoz, hogy Doc, a hozzászóláshoz, hogy nyitott, és tádáááám ;) Csak jól kell fogalmazni, esetleg többször leírni, ha cenzúráztak. És akiről többen leírják, hogy mást ajánlottak és más fogadott az ajtóban, idővel kikopnak Sopronból ;)
Tímea (19) - Székesfehérvár, azt a k**va mi csecs van ott. Sajnálom őket.
Csak egy megjegyzés az értelmetlen vitához. Szó sincs arról, hogy mindent megtehetünk! DE! Azért legyen már minden úgy ahogy mi szeretnénk, hisz ezért f**etünk!
sokan beleesnek abba a hibába, hogy attól mert mi ffiak adjuk rózsákat az nem azt jelenti hogy mindent megtehetünk
Ugyanúgy két fél kell a jó randihoz, mert hogyan lehet ahhoz fapofát vágni, pláne barátnő feelinget ha a partnernek ennyi nyűge van?
Barátnő nem sokallna be? Meg ahogy olvastam a kommenteket a két fél kb. lezárta már a dolgot, de te mintha újból akarnád kezdeni.
Unatkozol látom,te nem voltal nalam, úgyhogy nincs mit megbeszelni.Aki meg volt , vele mar megbeszeltem.
Olvasd el mégegyszer amit írtam.Üdv
:)
A fórum azért van, hogy kibeszéljük a nálatok tett látogatást, nem azért, hogy te sértegesd a vendégeket!
Nem tartozok neked elszamolnivalóval, hogy engem kérdőre vonj.
Diszkréció a vndg részéről is kellene lenni, ami nincs meg, mikor adjatok veszítek a face lapokat, címeket kiírtok,..Már le lett írva, csak kiszedtek nem írom le mégegyszer.beazonosítani meg azt lehet aki az átlagtól eltér.Nagyon sokan voltak nalam, akikről azt sem tudom kicsodak.
.Nem hinném h negatív pontot szerzek,de ha igen is, engem itt ismernek.Talalkozom azokkal akiket ismerek.Amit itt levagott, nekem nem kell a *moderalva* tartsa meg.
Leírtam az álláspontomat.
Majd mindenki eldönti maga.Nem kívanok többet ezzel foglalkozni, mert már unalmas..:) Dior
Ízlések és pofonok. Nálam nem az verte ki a biztosítékot, amit Zsoloka írt, hanem az a nemtelen "védekezés" Diortól, ami semmivel nem magyarázható. Ha Dior igazat írt, szégyellje magát, mert az elvárt diszkréciót ez súlyosan sérti, ha pedig nem igaz, akkor a hazug lejáratása miatt szégyelheti magát.
Sosem voltam Diornál, semmilyen tapasztalatom nincs felőle (nem az esetem a képek alapján), de hogy egy ilyen megnyilvánulás után "márcsakazértsem" mennék hozzá, az biztos. Ehhez pedig Zsoloka személyének, stílusának vagy véleményének nincs köze.
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***
Mendykéről senkinek nincs infója??
Uraim-uraim!
Ha nem a képen látható hölgy nyitott ajtót, egyszerűen meg kell írni ide...
Semmi fikázódás, és akkor nincs mit cenzúrázni!