Ja, és ámen :D
Ja, és ámen :D
Szia!
Szerintem ne sértődj meg, mert azzal csak az oldal üzemeltetőinek teszel szívességet, nekünk, "sorstársaknak" meg nem segítesz vele... Ha vmit törölnek, fogalmazd át, és küld be még1x, ez olyan, mint a népszavazós kérdesek, egszer csak átmegy ;)
Én erre azt tudom mondani hogy ha csak úgy képek alapján választol csajt magadnak úgy nulla infóval róla akkor könnyen bele lehet futni a forró levesbe.
Vannak azért szép számmal olyan lányok akiket érdemes meglátogatni, csak előtte minimum a debreceni fórumot érdemes átböngészni infóért.
Igaz az is hogy ott is kavarják a bélsarat.
Ha csak arra hagyatkozol hogy milyen szép alakú a kiszemelt csaj és csak a f@rk@d után mész annak bizony az esetek többségében nincs jó vége.
No meg ha semmi infód a kiszemelt hölgyről akkor ha felhívod, akkor már a telóban nyújtott beszédstílus is árulkodó lehet. Bár az sem életbiztosítás koránt sem.
Uraim, egyszerű a megoldás, MINDENKINEK:
Ha nem az nyit ajtót, aki a hirdetésben szerepelt, akkor illedelmesen meg kell köszönni a lehetőséget, és EL KELL JÖNNI.
Ha vki már a hirdetésben hazudik (kor, testalkat, tömeg), akkor az megérdemli, hogy simán kiforduljunk tőle. Szerintem a fórum cenzurázói egy olyan hozzászólást, hogy nem valósak a képek, nem fognak cenzúrázni, mert hosszútávon az oldalt fogják lejáratni, ha sok (és egyre több) kamus hírdető van!
Szóval fogni kell a billentyűzetet, és MEG KELL ÍRNI a negatív tapasztalatot!
Kedves moderátorok! Más oldalnál pénzt fizetnek azért, ha vki kamus képeket talál a hirdetésekben.. Nem cenzúráznak..
Tudtam :D
A lottó ötösöm lenne ilyen biztos :D
Minden tiszteletem a milfeké, de lassan beengedhetnének egy kis frissítést a városba...
kedves vadász kollégák szerintem lili a tuti de a francia g*mival nem jön be lehet *xtra ként jo lehet gyönyörü kivánatos igazi csmege punci én tuti megyek hozzá
üdv szertnék pár mondatot irni néha elszoktam menni csajozni héát én mergtehetem néha megtetszik vaélaki férfibol vagyok de nem egy olyan hidetövel talákoztam pld tegnap nem is ö van a foton és atz monja ö az 20evvel idösebb ***moderálva*** sokan hülyének nézik az embereket en 50eves multam de felmerem vállalni magam réka és reni nem ismer önmagára frissitse a fotot ami ha egyáltalán ök 20eves fot atz hiszik mindenki palimadár és nyomtatja a l**ét már bocsáánat a ***moderálva*** miééert ne válogassak inkább 23evest mint 63evbest nem de
Részemről ajánlott.
ezt én is csak igazolni tudom....f*rtelem(hál isten sikerült kidobatnom magam)ilyennek nem f**etek!
csáó!tudnátok ajánlani valakit???én is sokszor csalodtam már!a tetkós helena vagy loretta érdekelne,de liana vagy lili is szoba jöhet...valaki info???
Tisztelt Sandrej!
Ez egy városi topic, ahol a Győrhöz tartozó témák helye van.
Tisztelettel,
VL Szerkesztőség
Két lánynál voltam a mai nap folyamán és a két végletet volt "szerncsém" megtapasztalni a hozzáállásukban.
Az egyik Bogi 25 - volt, aki nagyon közvetlen nagyon barátságos és nagyon jó homorérzékkel megáldott lány.
Nem is bántam meg, hogy meglátogattam....
A másik pedig Kittike. Aki a pénz elvétele után kicsivel, (ami azért az átlag fölött is volt) folyamatosan újabbnál újabb megdöbbentő eszement tiltásokat közölt velem. Pl. : francia nincs szemből csak úgy, hogy ne lássam. Csak két fajta póz van, mert a többit nem szereti. Az extrában felszámolt franciát pedig egy idő után már csak kézzel csinálja, mert neki az fárasztó, de : itt jön a lényeg, hogy be meg már nem is akarja nyálazni a szerszámot mert azt mondja, hogy a nyála már elfogyott....stb.....s vagy még öt ilyesfajta badarságot közölt velem, ami miatt alig sikerült elmennem...
Amúgy mind a két lány külsőre aranyos, de itt egy jó tapasztalat, hogy a hozzáállás is mennyire le tudja lankasztani az embert....
Mia Nyíregyháza mely részén találhato nem tudja valaki?
Mobil felületre mikor elérhető a közösségi funkció kb.? Vagy legalább lenne úgy mint régebben, hogy át lehetett váltani asztali verzióra.
figy. aki éveken át kérdezget az vajon elmenne bárkihez is? Meg infokérőként beir egy komplett kezdő 11-et mintha egy focicsapat lenne.
na, akkor igy, hogy már gép előtt vagyok megint, irok Barbi 19-ről mert megérdemli
Gyárváros elején rendel egy felújitott helyen. Egyeztetni könnyen tudtam vele időpontot. Győri átlagnak megfelelő virágmennyiség elegendő.
Legszembetűnőbb nekem az volt, hogy full olyan mint a képein...azért akiknek már van rutinja az ilyen vadászatok terén tudja, hogy ritka az ilyen meg élőben
mire a találkára kerül a sor lehet felugrik +10 kg, +10 év néhány lánynál de nála nem. Kora tényleg ennyi lehet mert fiatal az arca is ill. magyar lány, de ez ugye elég egyértelmű. Ilyen képekre tényleg illő a képgarancia fogalma nem úgy mint jópár lánynál.
Action terén nem nyafogós, hagyja hogy a vendég kibontakozzon v. úgy fogalmazom, könnyen alkalmazkodik. Melleit még kiemelném mindenképp, szép formásak (eredetiek!)
Részemről javallott azoknak, akik fiatal lányokhoz terveznek, ilyen felhozatal lenne itt még több, lehet átnevezem magam TEENHUNTER-nek :)
Azon kevés fiatal lányok egyike akikhez még menni fogok újból.
komoly,ő visz mindent? na ne...és mi a helyzet ninával ? :))) már nem nagyságrendekkel volt jobb: ajajj.....és még van itt más is. akinek a közelébe se kerülhet itt a legtöbb szolgáltató. de hát mindenki maga tudja. vannak esetek,amikor még ingyen se. ez nem sértés,csak vélemény. persze ahhoz mész,akihez akarsz.
Kedves Vincent( és Mindenki!)
Te szabadon leírhatod (természetesen) a véleményedet rólam így most én is megteszem!!
Elöszőr is a leírtak alapján te az idősebb és nagyobb keblű hölgyeket részesíted előnyben. Akkor miért jöttél hozzám??!! Mind a képeim mind az adatlapom elárulják rólam hogy én abszolút nem vagyok se 40-50 éves se nagy mellű! Apropó mellek! Az hogy "férfi" létedre nagyobb melled van nálam...hááát...inkább szégyellned kellene de nagyon és nem beírni a fórumra! De ha gondolod adok kölcsön sőt örökbe neked egy melltartó mert velem ellentétben Neked szükséged lenne rá! :D
Másodszor pedig az hogy te olyannyira vagy elhízott és hájas hogy a hatalmas hasadtól alig férsz oda ahova kellene..háát nem tudom hogy ez kinek gázabb!? Mindenesetre TE jutottál idáig h így nézel ki és nem tudsz normálisan szexelni nem én! Erről ennyit,rajtad kívül továbbra is várom régi és még új vendégeimet! ;)
Puszi Anasztázia
Nem tartottam poénosnak a kijelentését , hogy ismeri az asszonyt . Diszkréció , stb - ennyi