Ja tud olyan Nőről is dicshimnuszt zengeni akitől engem speciel a hidegveríték verne ki ha meg kellene látogatnom!
Ja tud olyan Nőről is dicshimnuszt zengeni akitől engem speciel a hidegveríték verne ki ha meg kellene látogatnom!
Sziasztok!
Nem akarom Dior-t védeni, de fogom. :-) Én speciel kiválóan éreztem magam Nála, vele! Ugyan én adtam a rózsákat, mégsem gondolom, hogy egyéniség nélkül kellene követnie a parancsokat.
Ajánlom! Igényeseknek, intelligenseknek, stb.
:-)
Neked meg felesleges Zsolokát flamelni. Te adtad a rózsát vagy ő? Na, akkor legyen is úgy, ahogy vendég kéri!
Szerintem csak plusz negatív pontokat szerzel, ha egy vendégedről intim dolgokat árulsz el, még akkor is, ha igaz lenne, amit írsz. De mégis, mit gondolsz? Érdekel minket, hogy valakinek meddig tart és hányszor áll meg közben?? Ebben a szakmában alapnak kellene lennie a diszkréciónak!
Mellesleg, még mindig hitelesebb Zsoloka, aki ha elkap egy jó szériát, heti több lányt is meglátogat és osztja az infot, mint a tied, ami csöpög a rosszszándéktól!
Devill -nagyon igazad van!Én már inkább félek!Félek attól,hogy én szégyellem magam a hírdető miatt!Mert közel nem az nyit ajtót,akit a kép alapján választottál!
És akkor kapok olyan sms-t!Hogy milyen megalázva érezte magát,amikor fordultam és eljöttem!
Én minden alkalomkor megadom azt a tiszteletet a NŐ-nek,hogy úgy megyek oda,mint 20 éves az első randira!
És NŐ-ként is kezelem!
De itt nem lehet megírni a valóságot,mert a "sanzonbizottság" a három "T" jegyében töröl!
Hogy mi a három "T"!
Tűr
Tilt
Támogat!
Szeretném a Hölgyeknek felhívni a figyelmét! - TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Mert a kivételek,lelkivilágába nem szeretnék belegázolni!S tőlük elnézést is kérek!
Tehát akinek nem inge,ne vegye magára!
De akinek inge,vegye már magára és próbáljon tisztességesen hírdetni!
Mert ott van a jobb alsó sarokban,hogy "fénykép garancia"!
Ami az esetek 90%-ban nem igaz!
Zoya 24 nagyon ajánlott!
Kedves vendégeim ! ☺
A mai napon (csütörtök) még elérhető vagyok itt Kecskeméten...😉
Várlak beneteket ! 😊
Csók 💋
Luca
Hello! Kik azok a csajok akik az újkertben vagy a vénkertben rendelnek? 35 év alattiakra gondolok.
Mi történt, ami ezt a gyökeres változást megindokolja?
Azt nem értem miért kell egy hirdetönek több nével is hirdetni .például Fannika és Laura ugyanaz a lány négy hirdetésel van fent 4 különbözö telefonszámal .Teljesen hülyének néznek mindenkit. mindenki vigyázon megy az átvágás rendesen.
Ne felejtsd el megemlíteni , hogy a képei nem fedik a valóságot - szoktam látni a hölgyet(kb.50 éves) ott lakom a környéken .
Helyesbíteve Crystal 24
A leányzó igen kedves 35 éves. A képei talán kicsit régebbiek, de nagyjából tükrözik a valóságot. A hozzáállása igen pozitiv. A kért rózsaszálak megegyeznek a pécsi átlagnak. Ügyes a franciája és a szex is jó volt vele. A 2 menet közti masszázsa kimagaslóan jobb volt mint a legtöbb lányé.Szerintem ajánlott a kis hölgy.
Ahogy már korábban kérdeztem. Ccrystalról valaki mondjom már valamit please!
Hello en voltam launal megeri dogos
Hello! multkori kalandozasomat meselnem el nektek.reg kiszemeltem,hires szinesznonk, Anita Bellini. egy heten keresztul probaltam elerni telon,mig vegul csak sikerult elerni,es egyeztetni vele idopontot.nagyon egyszeru hozza az eljutas,parkolas ingyenes,sokaknak ismeros hely lehet, kocsis meki kornyeke :).kicsit izgultam ,2 masodpercig mig kinyilt az ajto elottem,es meg nem pillantotam.tenyleg icipici leanyka,teli mosolygassal,bajossaggal,eddig mindig azt hittem hogy filmekben meg kepeken hogy picit nagyobbacska :) a lenyegen nem valtroztatott semmit,meg vonzobba tette a hangulatomat.belepes,bemutatkozas,puszi nyuszi,megleptem egy csokival,lerendeztuk a lerendezni valot,kaptam is a tiszta torulkozot,nyomas tusi,kozben ment a duma.kertem bemelegitesnek a sokszor latot franciajat,megvoltam elegedve vele,hamar felallitott,es kertem utana a jol ismert popojat(mert ha ot valasztottam,nehogy mar kihagyjam) o be-lezsirozta a dolgokat,es dur bele bum,finoman az elejen,kicsit lassabban,lehet mert ep nem kicsi szerszammal rendelkezek,de a lenyeg hogy tovig nem lehetett,bar nem is zavart,majd tobb pozcsere,gumi csere,punci,dolgok,csok,vegen pedig szajba talaltam fel neki :) negativum csak annyi hogy enhibambol nem tudom surubben latogatni,pozitivum,az viszont van nem is keves,valos kepek,apolt ,tiszta,bevallalos,ha ugy nezzuk,rengeteg csak tulszarnyalja a rozsak szamaval,Bellini kisasszony nem is tunik dragabnak hozzajuk kepest,nagyon kommunikativ,egy kozos felnott filmes ismerosunk ajanlotta ot,rengeteget dumaltunk meloval kapcsolatban,nem nezi az idot,egyedul fogad,nem hivogatjak,nincs unott pofa,: sok van meg?mindjart kifutunk az idobol van meg 5perced se....
ajanlani tudom!koszi
Helyesbítenék , nem ajánlom őt . Az újjabb alkalom nagy csalódás volt . Bárki más csak őt ne mégegyszer , nem tudom szívesen ajánlani ezek után .
Zoyától tartok kicsit, mert Ninettkével rendel egy helyen. Viszont rápróbáltam Arielre és nem csalódtam. Kedves, beszédes, vonzó magas lány. Kicsit meg voltam szeppenve, lassabban oldódtam a szokásosnál, de ez nem az ő hibája. Nehezen sikerült elérnem, talán ennyi, ami negatívum. Ajánlott.
Sziasztok!
Felhívtam ma Demónát, hát nem gyenge rózsaszálakról beszélt a Hölgy!
Csak hogy értsétek a hasonlóságot: Demona autóban fél óra= Alicee lakásán fél óra
Demona házhoz megy fél óra= Alice lakásán egy óra
Nem értem az összefüggést!
Ezt már pár éve kulturárltan a cheten megbeszéltük:) ( Emlékezz vissza! ) Akkor sem voltam az, és a helyzet azóta sem változott meg!
Üdv Mindenkinek!
Ma meglátogattam Kinga-t fénykép garancia nélkül hirdet, de a képek fedik a valoságot.
Kecó fürdő átlagos célnak megfelel.
A lány kedves volt és normális, nem beszélt a leg beszédesebb de amit kérdeztem arra normálisan rendesen válaszolt.
Együtlétet nem írom le ránk tartozik, de kedves és odaadó volt már-már tényleg barátnő feeling. Amit kértem ahogy kértem csinálta és nem ugy mint egy darab fa.
Franciája nagyon kellemes volt.
Szal tudom ajánlani.