Biztos velem van a baj . 49-ből semmi esetleg 1 . Az is nagyon esetlleg .
Biztos velem van a baj . 49-ből semmi esetleg 1 . Az is nagyon esetlleg .
Kedves vagy, köszi! :)
Szia nezz be hozzam ha szalkas vekony lanyt szeretnel :) puszi Gloria :)
Roxy21 tipikus azt kapod amit adsz.
Ezt értem úgy hogy ha jó fej vagy,
és nem bunkesz akkor nagyon kedves és szuper csaj!
A lassai elejen is vannak azt halottam azok milyenek ?? :)
Van! ;)
Tisztelt Szerkesztőség!
A felső részen a lapozó számomra azért lenne érdekes, mert ott látszik, hogy hányan töltöttek fel új képet... ha a lapozót nem is, ezt a számot szerintem ki lehetne írni felülre is.
Nos, nem azért a két krajcárért, de az ő esetükben is érhet meglepetés. ;)
De persze érthető: én sem maradok ott olyan helyen, ahol pocak nem érzi jól magát a látványtól.
A magam részéről én is inkább egyre óvatosabb vagyok a 30 alatti korral hirdető korosztállyal, akiknek a java része természetesen túl van már ezen a koron. :) Na mindegy, ez is egy egyéni dolog.
Amint Lili, vagy Gina olyan állapotban van, hogy tudsz nyilatkozni, ne tartsd magadban az élményt. :D
Lili, Szilvi, Gina, így a képek alapján. Lehet, hogy én vagyok elitista, de ha már megyek, akkor olyanhoz, akit amúgy sok munkával tudnék csak "felszedni".
Szia kedves látogató 19 éves fiatal új lány vár téged Kapuváron nonstop elérhető vagyok egész hétvégén nálam nincsenek tabuk 😉 hívj bátran
Sziasztok!
Még régebben jártam Lili 22-nél.
A vv-ben volt, kicsit húsibb mint a képeken de nem vészes. A cickók azthittem feszesebbek. Francia nem rossz, szeretkezés se. Negatív: Viber ment amikor szabadideje volt, amúgy közvetlen, jófej csak.
Akiről érdeklődnék:
Eszter 44 ?
Kit tudnátok ajánlani? Gyengéim a nagy mellű hölgyek. :)
Mivel a képek alapján ez nem mindig egyértelmű, bár tudom így nyár után (meg egyébként is szeretnek szolizni) nehéz kérdés, de az élőben látottak alapján kinek van kifejezettem világos, napot alig látott fehér bőre? (40 alatt, normál vagy vékony alkat max. közepes cicikkel.) Valahogy ez lett most a zsánerem. :D Jöhet privátban is, hogy ne vegyék reklámnak és pontozzák le emiatt a választ...
Tisztelt Alvin!
Köszönjük az észrevételét és javaslatát.
Hamarosan a Hirdetőktől is elérhető lesz az adott város topicja ugyan úgy, mint régebben.
A régi felületen figyeltük meg, hogy akik az új képeket nézik, azok nem azonnal lapozással kezdenek, hanem először az oldal aljára mennek, majd csak ott lapoznak (nagyon nagyon kevés kivételtől eltekintve). Ezért nincs a felső részén lapozó
Bogarka kicsi lány kedves, rózsa és ami benne van (natúr francia, popsi stb) szerintem nyiregyen a legjobb, megbízható és nyafi nélkül tesz meg mindent ajánlott részemről ;-)
Evelin 27 pici lány formás popsi, felora kicsit drága számitásal de végül is nem volt rossz, keco tiszta úgymint a zuhanyozó is, francia nem az ő asztala de kárpótolt a lovaglásban ajánlott részemről ;-)
Mondjuk, Mester, ha ekkora szakértő vagy, akkor ajánlj már te is valakit. ;)
Ki az, aki "fiatal és szép" és megéri menni hozzá? Ki az, aki felső kategóriás?
persze, jogos!
Beszámoló:
Dorka (27) 70/228****
Képeken Ő van. Helyszín ua., mint Michele, csak másik szoba. A törölköző még mindig tiszta, mosógép üzemben, de a kád pár nap üzem után már nem ugyanolyan, mint elsőre volt...
A hölgy amúgy korrekt, a csúszkásmasszázsa viszont vmi vicc... Csak mosolyogtam :)
Még annyit megjegyeznék, h ha vkinek a képeken szépek a mellei, akkor azok élőben is olyanok, viszont ha vkinek nem látszanak, akkor...
Nálam: 5/10
Valóban ízlések és pofonok, ezen vitatkozni tényleg kár. A korához képest mindegyik jól néz ki, Babettet még nem, de Valerit és Laurát gyakran szoktam látni, és szerintem nagyon jól néznek ki.
A "'fiatal és szép" kategóriából volt párral dolgom, és egy kivételével kb. mind megbántam, hogy jártam nála. Nem mondom, hogy mind tarack, de akadt azért köztük pár. Kicsit elvették a kedvem a korosztálytól. 30 alatt már csak a tényleg többek által egyhangúan ajánlottakhoz fogok elmenni, és az is erősen csak talán.