Mivel nem voltam kísérletező kedvemben, ezért úgy döntöttem a minap hogy a sok pozitív beszámolót olvasva, meglátogatom Eszter 29 et. Időpont egyeztetés után megérkeztem a helyszínre, ami a tűzoltóság környéke. Bejutás könnyen ment, az ajtóban egy szép és kedves lány várt. Írták hogy felszedett a képekhez képest pár kilót, a látogatás után visszanéztem a képeket, nem tudom ki mit látott, de pontosan olyan mint a képeken. Teljes rendben van a hölgy. A rózsák átlagosak, alapban benne van a szájba finish, meg is beszéltük az elején hogy kérem. A lakás egyébként szép, tiszta, egyedül voltunk. Gyors zuhi, majd érzéki simi és már jött is a francia óra. Nagyon jól beszéli a nyelvet a drága, érezni hogy szereti csinálni. Gyors védő öltözet, majd több fajta pózt is gyakoroltunk. Odateszi magát rendesen, nem nyafogott, sőt... Nagyon élvezetes volt. :) nem túl sokára kértem is a befejezést ami fergetegesre sikeredett, mit ne mondjak, méltán emlegetik Grétivel és Nikivel egy szinten, kevés ilyen jó szolgáltató van a városban. Maximálisan ajánlott kategória! :)