Sziasztok.Rony 53-ról tud valaki valamit?Hatalmas szilikon cickók jóknak tünnek 😊
Sziasztok.Rony 53-ról tud valaki valamit?Hatalmas szilikon cickók jóknak tünnek 😊
Ivett 29: Stadion környéke, részemről teljesen ajánlott. Full barátnő feeling, fantasztikus francia. A képek kicsit shoppoltak, alkatilag nüánsznyit vastagabb, de az odaadás kárpótol. Csók alapban, rózsák átlagosak, az utóbbi idők legjobb kapása volt.
Szonja 27-ről tud valaki valamit? Ő lett volna ma a number one, egész de kerestem, de nem értem el, mostanra meg eltűnt. Lesz még vajon?
Tisztelt Szerkesztőség!
Lenne még akkor pár ötletem :) például, hogy bejelentkezéskor legalább a jelszó ne plaintext-ben legyen már elküldve, illetve ne csak a városi fórumról legyen link az adott város hirdetőire hanem fordítva is (ahogy az a régi design-ban volt), valamint ne csak az oldal alján legyen következő/előző oldal link hanem a tetején is (az új képeknél pl csak alul van).
Köszi :)
ízlések és pofonok... én inkább a fiatal (max 35) és szép lányokat preferálom, aki ebbe nem esik bele, az nekem felejtős, így értettem!
Többszöri időpontmódositó versenyző . Első hivásban 5 perc múlva érkezne,majd elfogadja a felkinált későbbi opciót,majd nem jelentkezik. Foglalást nem mond vissza. Miatta mást kellett lemondani.
Kérem a számot nem kimoderálni.
+36*098**295.
Jenny(19) nevet váltott most Virág(19) néven versenyez.
Szia.A kérdésedre a válasz : igen egy jo kiss cicis milf kategoriás csajszi.Ha jol emlékszem Lina néven mutatkozzott be de nem erre figyeltem hanem a csodás nagy melleit bámultam.
Rami20
Már írtam róla korábban csak szeretem kiemelni azokat a lányokat akikhez érdemes menni.
Korzó oldala***moderálva*** n/f benne és több alkalommal is bizonyította,hogy van bf.
nf akkor lenne 10/11-nél több,ha végig engedné akkor viszont 10/20 lenne. Sok szolgáltató tanulhatna tőle.
Kicsit visszatartom magam,hogy egy-egy lányról jót írjak,mert utána hetkig csak nagy nehezen tudok bejutni :)
Teljesen ajánlott
A helyüket gyakran váltogatókkal nem árt vigyázni! (Intercicik! :-((( )
Tisztelt Alvin!
Köszönjük, ez egy jó ötlet, hogy legyen egy minimum méret a képekre vonatkozóan.
Felvettük a fejlesztési listánkra
Nem vagyok tökéletes nagyon sajnálom!!
De nem azt kell ki irni hogy átverős, mert ez nem igaz!
Előfordul hogy hibázunk, de ilyen az élet senki nem tökéletes! 😊😒
Ez pontosan igy van
Tisztelt Aliz_Pécs és Jonathan 49!
Kérjük ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
Volt itt Virág (talán 22), ő adott nekem NFVSZ-t. Az nf meg alap. De most nem látom hirdetni.
Alátámasztom! (de szerintem csak szolibarna)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Kétszer is előfordult.
Környéket talán, idővel változik.
Nem szoktam lejáratni senkit, de nagyon átvertél a közelmúltban. A megbeszélt időpont után kb 20 percig csengettelek, de nem vetted fel!
Andika 35 -egy atompontos óra van benne!
Greenwichben,hozzá tolják a Napot az égen!
Belépsz és máris ketyeg az óra.Sokat ne fürödj,mert az is benne van.Mondhatrnám azt is"ne fürdjél le"! :)
S a sötétség jótékony leple sokmindent eltakar.
Nekem nem jött be.Többet nem megyek!
Köszönöm a választ! Az összefüggést mondjuk nem értem, hiszen lementeni így is le lehet a képeket, ha pedig a hirdetőnek a lementett kép felbontásával van problémája akkor feltöltés előtt saját kezűleg átméretezheti... amit sokan meg is tesznek, hiszen elég gyakran látni bélyeg méretűre zsugorított képeket... ezzel kapcsolatban én azt javasolnám, hogy legyen egy minimum felbontás ami alatt nem lehet képet feltölteni. Köszi
Alsó kategóriát? Bár egyiknél sem voltam eddig, de az itt leírtak alapján ez a három hölgy nagyon nem alsó kategória: Valeri, Laura Little és Babett. Az viszont tény és való, hogy a legtöbb hölgy a Rózsadomb környékén található (vagy valahol Keróban).