Nagyon jól mondod.Aki normálisan írogatott az sem tetszik már.
Nagyon jól mondod.Aki normálisan írogatott az sem tetszik már.
Ne legyél már ennyire a kötöttpályás közlekedésnél leragadva! A faraktártól már csak pár száz méter a Víztorony és azon a környéken "hemzsegés" van!
Sziasztok érdeklődnék hogy a Kassain illetve a víztorony környékén ki vannak és kiket érdemes meglátogatni .
Senki? Beszámolókban nem találtam említve a környéken, akiknél eddig érdeklődtem, nem talált, ez ennyire kieső rész lenne? Tényleg jól jönne, ha súgna kicsit valaki.
Érdekes,ez a helyzet mivel én sem megyek ***moderálva*** és mégis sokan jönnek hozzám!. nem értem ezt,ellenkező esetben egész nap hivogatnak?
Én csak Moncsirol tudok nyilatkozni megéri hozzá is elmenni kedves,jofej . Bár ahogy olvasgattam fórumot Sissy-t is dicsérik nála még nem voltam de egyszer tervezem a látogatást, de ha jól tudom ő nem pécsi .
Felhivod lebeszelesz vele mindent és megmondja címet , raersz utánanézni szerintem hova kell menned.
A nők soha nincsenek megelégedve magukkal, bármit mondhatsz nekik!
Most Angi néven hirdeti magát /régebben Dóra-Dóriként/ egy fekete molett lány. A kép csalóka, bedőltem neki. A pucér valóságában annál kiábrándítóbb. Ha szereted a kövér lányokat......ez az. Az ágymatrac egy aktív lény hozzá képest. Egy érzéketlen fadarab, egy csöpp beleérzés, partnerség sincs benne. Igen buta sötét lány a javából. Igénytelen környezetben fogad, egy lelakott ágyfélén, és ápolatlan. A pénzt előre kéri, nála 10 perc a kifizetett fél óra, úgy hogy még abban a rövid kis időben is rosszul érezheted magad a hidegsége miatt. A Biankán és a Melindán kívül nem lehet találni korrekt hölgyet?
Mefisztó
Moncsi néven még a múlt héten hirdette magát egy telt szőkeség. Kerüljétek. Mosolyogva megígér mindent, a pénzt ellkéri előre, de nem teljesít. A fél óra nála úgy 15 perc a belépéstől kezdve. Nagy arca van és rém buta. Van egy másik csajszi, akivel együtt dolgoznak, Fedra néven hirdette magát még a múlt héten. Ha undort akarsz kapni a Nőktől, nála megtalálod. Egy ápolatlan, hiányos fogazatú korcs. A legocsmányabb legsötétebb fajtából való. Úgy látszik gyorsan kitelt a becsület, mert gyorsan eltűntek a Szekszárdi oldalról.
Mefisztó
Ez igaz, de azert vannak lelektani hatarok amiket nem jo tullepni,
ellenkezo esetben egesz nap csak hivogatnak, de 500-bol egy ember megy el azokhoz akik ilyen magas *rat szabnak.
Hagyni kell kibontakozni ! :)
Szerintem meg nem kell lebeszélni róla! Ha a Rami ugy érzi neki kell az új cicik akkor legyen ! Ebbe bele szólni nem lehet nekünk vendégeknek. Ha kész lesznek az új cicik megyek és meglesem őket :D
Köszi a tippeket!
Melinda d ugható is? Nem csak masszázst vállal?
Akkor lehet,hogy miattad maradtam le Szösziről!Még kezdő korában jártam nála,picit feszült volt akkor még,kíváncsi lettem volna a fejlődésre!A jövő héten megpróbálom ismét,főleg,hogy olvasom róla a jó értékeléseket!Üdv.
Kampánytevékenységbe kezdenék. Tudjuk jól, hogy Raminak milyen tökéletes cicikéi vannak. Kerek, feszes, kemény, tenyérbesimuló. Nos, a kislány fejébe vette, hogy kés alá fekszik és megnagyobbíttatja őket. A segítségeteket kérem, hogy közösen beszéljük le őt erről a borzalmas ötletről. Bárki megy hozzá, említse meg, hogy milyen szépek is így természetesen a mellei.
Négyes fotóján feltűnően látható hosszú torzsú, későn borotvált intim része, ami viszont igencsak zavaró lehet KF-nél. Talán ha meghagyná természetes formába kuriózum lehetne, van rá igény, több ilyen hirdető is van, melyek közül a legszebb természetes intim résszel rendelkező Julia42.
Sziasztok.
Apróhirdetésben van Vanesza 22 valaki valamit tud róla?
A fényképei elég különböző ek... :/
Észrevételedre reagáltak!! Átkeresztelkedett.
Sziasztok!
Napokban mennék egy hölgyhöz, de nem tudok dönteni. Legyetek szívesek véleményt írni akár privátban is a kérdéses hölgyekről.
Lili24, Moncsi33, Sissy32, vagy ha mást ajánlotok azt is szívesen elolvasom!:)
Köszi!