Ez azért eléggélerágott csont és nyilvánvaló tény... :P
Ez azért eléggélerágott csont és nyilvánvaló tény... :P
Sziasztok !
Nagykanizsán minőségi szolgáltatás Pesti árakkal ? Amiért itt van más nagyobb városba jobbat kap az ember.
Kedves Johnny Rock! A minőségi szolgáltatást meg kell f*zetni..:) (Minőségi) Bár nem mindig minőségi,Kvázi jól kell hölgyet választani. Egy telefon beszélgetésből némi támpont rendelkezésre is áll...:)
Sziasztok szeretnék kérdezni hogy lisa20 hoĺ lakik mert mennék hozzá nem vagyok annyira ismerös a városban köszi
Igen Köszi Láttam. Már sikerült is beszélni vele!
A ***moderálva***fent van. Elvileg most debrecenben praktizál.
Csajszik ! Van olyan hölgy akivel akár itt a VL.hu-n privi üzenetváltásban is lehet időpontot egyeztetni ? Sajnos a telot "bizonyos okokból" kifolyólag nem tudom használni :-(
Sziasztok volt már valaki az itt hirdető Vanessza19 nevű hölgy nél ?
Sziasztok!Tudnátok ajánlani olyan hölgyet aki válal autóban franciát és érdemes kipróbálni?
Üdv! Thai masszázs szalonban volt már valaki?
Sziasztok. Kb 1 éve voltam Livi-nél (ha jol emlekszem 22)
Győrben. Nagyon kellemes volt. De sajnos felszívódott. Más néven sem találom. Valaki tud esetleg infót??
Üdv!
Ha járt valaki Mona 23-nál, ossza meg a tapasztalatait, legyen szíves...
Voltam a hetvegen Nagykanizsan, gondoltam felhivok 1-2 lanyt.
Kettot fel is hivtam,( Virginiat, meg meg egyet) de olyan rozsaszalakat mondtak, hogy csak neztem, hogy Kanizsan vagyok vagy Budapesten. Meg ott is sok lenne.
Sajnalom a Kanizsai ismeroseimet, es megertem Oket, hogy Ok is mashova jarnak.....mint utobb kiderult.
Milyen újitások várhatóak? Megint lesznek szobák mint régen? Vagy állandó moderáció?
üdv. tudja valaki hogy lehet nagyítani a képeket??
Melindához nyugodtan mehetsz,ha szereted az érettebb,teltebb nőket. Én már elsöre is nagyon jó összhangot találtam vele,mindenben a kedvemre tett,és nem nyafogott,mint a fiatal versenyzők!
Sziasztok!
Szombaton akartam menni Alexa18-hoz. Telefont többször rám tette. Hozzáteszem minden extra. A gatyádat ott hagyod ha csinálni is akarsz valamit. A megbeszélt időpontban váratott még majdnem fél órát. Felmegyek a Barbi19 nyit ajtót(nem az esetem, meg az a beszéd uhhh) közli az Alexa elfoglalt menjek hozzá. Inkább eljöttem. Utálom az ilyen eseteket. A lakásban jövés menés találkozol mindenkivel. 4 vannak ha jól láttam Alexa,Barbi,Catalina,Erika
Én nem ajánlom. Nem korrektek. IV Lacika fagyizóval szemben.
En is azt tudom elmondani mint RHZW1. Annyival kiegeszitve hogy a hajahoz még véletlenül se lehet hozzáérni. Csinálja a dolgát szépen csak közben érezni a távolságtartást. Olyanoknak ajánlanám aki annyira kanos hogy m3g a krumplit is megdugná ha el nem gurulna.
Izoldáról írnék akit érdekel, szokott itt is hirdetni most nem látom. A képein ő van, fiatal kis r*ma/félvér csajszi jó adottságokkal, formás kis popója volt a kedvencem. Egész ügyes, nem kezdő a csaj, gyakorlatias és nem finnyákol mindenért (bár pl. szaxizni annyira nem szeret) elég elvont dolgokat is vállal. Egész jó kis csaj lenne egyetlen hátránya, hogy iszonyatosan sötét és tahó szegény(már a telefonban is), bár neki ez nem tűnik fel. Aki nem társalogni szeretne annak ajánlott :)
A képeit megnézve meg se fordult volna a fejemben felkeresni. Látszik rajta az évek óta elsajátított technika profi módon művelése. Hogy a Gróf-ot idézzem. "Csak a nézését..." elég volt...