Na és milyen az ágyban?
Na és milyen az ágyban?
Üdv. Hát személyes tapasztalatom alapján már a gáz utcát is ajánlott kerülni eddig nem sok jó tapasztalatom van onnan. Részleteket szokás szerint pmben megoszton ma Melindát szemre vételeztem. Lassan tényleg elhiszem hogy jó nincs Fehérváron
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Lara 27 Nyíregyházán: 100% valódi képek, minden egyezik a leírtakkal!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Lara 27, Nyíregyháza!
Telefonon kerestem meg Larácskát, már a hangja is zene volt füleimnek. Részletesen elmondta, hogy milyen programok közül választhatok, és mekkora az a bizonyos rózsacsokor. Néhány perccel később, már nála is voltam, és mit ne mondjak, egy igazi gyönyörűség fogadott. Zavarban voltam - amit érezhetett- ezért egyből oldatta is a hangulatot. Bármiről lehet vele beszélgetni, kommunikatív és kedves. Minden úgy zajlott, ahogy azt én akartam. Ő az első pozitív élményem!
Kedves Kétkedők, valóban minden megegyezik a hirdetésben leírtakkal, és a képeken is Ő van! A lakás tiszta, szépen berendezett, diszkrét és csendes.
Biztos, hogy ha legközelebb jövök a városba, menni fogok hozzá! Mindenkinek ajánlom, aki a prémiumot keresi!
Ben
Szerintem Jázminka nincs Sopronban sajnos.
Jó választás támogatom, már nem a toronyházba rendel hanem a Böszörményi úton.
Kedves Vendégeim,Látogatók!
A héten még elérhető vagyok 10:00-18:00ig!!
Hétvége megbeszélés szerint!
Barby
Kitti (25) most feltett fotója lerontja az eddig feltett több tucat fotó szimpátiáját. Bár a kezdet kezdetén tett fel hasonlót amit később levett. Jelenlegi személyes tapasztalatom sokkal szebb és formásabb, felvetődik a kétely, hogy ez a fotó nem az övé, vagy régi, a szolgáltatása ajánlott.
Osztom az elozo MT velemenyet. Most Zsofi 19 es Jazminka rendelnek ott. LEHUZAS, a kifizetett orat meg az extrat meg sem varva 20 perc utan tavoztam.bovebb info priviben!
Köszönöm szépen a dicséretet,aranyos vagy! :)
Szerintem a szimpátián, és a hozzáállásodon múlik meddig jutsz el! Légy érzéki, és izgasd jól fel...A többi talán adódik!
Helló!Én Betti40et tudnám neked ajánlani jó szivvel
Tisztára izgalmas némi kritikát névváltoztatással lereagálni a lányok részéről. Ha X et ezentúl Y nak hívják nem hiszem, hogy változik a szolgáltatás minősége!
Egyaltalan nincs bennem roma vér! Attol h töröm a magyart. :) nemtán roma gyûlölö vagy?
Üdvözletem Mindenkinek! Zsani (30)-ról tud-e valaki? Nem látni a hirdetését. Visszavonult,vagy mit lehet tudni vele kapcsolatban? Privátban is jöhet a válasz,ha valaki tudja!!! Köszönöm szépen előre is!!!
Helo! na itt álj le. Értem a célzást,de semmi közöd hozzá miért változtattam nevet! nem vagy nekem senkim hogy meg magyarázzam!. A másik fele a dolognak,hogy volt okom nevet változtatni. a varos váltásról meg csak annyit,hogy még a jó szlgáltatókat is meg unják és mindig az újjakat keresik.! Ezt neked el kell mondani,hisz elméletileg férfi vagy a neved alapján. Ja (FIATAL) értem. Nagyon fiatal lehetsz ha ezt el kell magyarázni! Na Kvázi hiába vagyok igazán jó szolgáltató néha megeshet,hogy a vissza járó vendégek is újjat keresnek. Hanem érted kérdezz! Ne támadj!. ez olyan mint a hűtlenség!!. megunom a pasim/nőm és keresek valami ujjat. Ui.: Mielőtt írsz rendesen fogalmazd meg a mondani valódat,mert enyhén félre érthető!
Nem vagyok, onnan is jó, ha rendben van a csaj. Viszont akikről tudtam, hogy ottaniak azóta már nem hirdetnek. Akikről tudom merre vannak és a legutóbbi telefonálgatásom is azt erősíti, hogy a Böszörményi talán már népesebb, az viszont nekem eléggé kiesik egyelőre és korlátos az időkeretem az utazgatáshoz, kényelmesebb lenne ha útba esne valaki a közelben.
Szia !
Másik dolog meg az ha valaki minőségi szolgáltatást nyújt annak nem kellene minden héten más néven és helyen lennie.
Sziasztok !
Éppen most néztem a Zoya hirdetését hogy Kétes hirdető lett.Érdekes mert ő róla csak jót lehet hallani.
Tetszik mikor egy ny..áll..ány ko.ú Nő a photoshopolt képeivel akar b..tetni benünket!! :D