azért rákérdeznék. Rebeka!!!?????
azért rákérdeznék. Rebeka!!!?????
Szombathelyi lányoknál nézd meg az aprók között van egy nagy mellü csaj ha bejön
Nagyon jó kedves lány!!
Úgy veszem észre tényleg nem vicceltetek Daniellával kapcsolatban több szempontból sem
- Valóban lehetetlen elérni, 2 perccel azután hogy ismét megjelent a hirdetése már nem is tudtam hívni és mire felvette csak 6 órával később ért rá
-Az á*ai tényleg átlagosak de minden forintot megér a többi szolgáltató teljesítményéhez és hozzáállásához képest, nem mellesleg csók, natur francia szájba és minden más benne van az alap árba ami azért példaértékű.
- Valóban bohókás de szerethető, kedves, egyszóval tökéletes 10/10
Tisztelt szerk.! Van egy olyan javaslatom hogy legyen egy olyan lehetőség a hirdető lányok adatlapján hogy feketelistára tétel. Mert ugye van a kedvencek közé tétel, és ezzel ellentétes funkció ez legyen az oldal látogattói számára! Köszönöm , és remélem összehozzák.
van egy rakás... csak használni kell a keresőt és olvasni tudni ;) :D
Sziasztok én tegnap voltam fent nála nekem nem volt vele gondom kedves aranyos szolgáltatása jo volt nem bámulta minden 5percbe az idöt igy el tudtam tölteni egy kelemes órát vele és elégedeten távoztam..
Valaki tudna ajánlani egy biztos tuti szolgáltatót ??
Mondjuk ez a bamba fejemnek magától is eszébe juthatott volna... Na, mindegy. :)
Megint tanultam valamit :)
Tundike,
elmeletileg azert van ez a forum, hogy az ember tajekozodjon. Sok energiat lehet megsporolni, ha valaki megosztja jo vagy eppen rossz tapasztalatait. Jartam mar en is ugy, hogy nem olvastam el a forumot, elmentem valakihaz es jol megjartam. Tobbszor is. Ezert ovatoskodik mindenki. A forumban szereplo beirasok persze sokszor nem igazak, de ezt mi, rendszeres hasznaloi azert konnyeden eszrevesszuk.
Sziasztok!Körmend és Szentottárd környékén keresnék,de nemtalálok senkit,Esetleg valaki tudna segíteni?Köszönöm előre is!
Köszönöm a válaszokat. Már csak hozzászólások értékelését nem értem. Értelmes kérdésekre és válaszokra negatív értékelés, de ha valakit köpködnek akkor repkednek a lájkok. Fura(emberek)
Szia Johnny Rock .Ne itt keres infokat valakirôl hanem gyôzôdj meg magad személyessen arrol a valakirôl aki érdekel.Amugy is sok a jo indulatu unatkozo emberke ebben a Városban! Tûndike.☺
E-mailen nem tudok irni, itt az oldalon viszont igen!
Puszi
Ninettke
Az Aliz név ne tévesszen meg :)
Küldj neki e-mailt. Régebben én többször is úgy egyeztettem vele időpontot ha nem értem el telefonon.
Miket nem tudsz... . mit tudsz? Miért ment el? Más hol folytatja, vagy abba is hagyta?
Nekem is az egyik kedvemcen lett :)
üdv és derűs napokat
Nagyon szépen köszönöm . A kor nekem is gyanus de már régota tervzem h meglátogatom.esetleg belláról is tudnál páe szót írni?
Ninettkéről tud valaki valamit ?
Mikor szokott általában lenni ?
Mondjuk itt nem hirdet éppen, ahogy látom a másik oldan viszont aktív.
Mostanában próbáltam 1-2 alkalommal elérni délután, de sikeretlenül... Az elérhetősége pedig -24-be van megadva, szóval nem vagyok sokkal előrébb.... Kicsit nosztalgiáznék :D
Zsofika kicsit meghizott! :D