Noveli Iza néven volt korábban, kicsit unott, kicsit *** moderálva ***, amúgy szép csaj.
Nenszyt nem ismerem még:-)
Noveli Iza néven volt korábban, kicsit unott, kicsit *** moderálva ***, amúgy szép csaj.
Nenszyt nem ismerem még:-)
Sziasztok két lány között nem tudok dönteni, Az egyik Adél(Evelin volt régen azt hiszem) a masik pedig a szőke Noémi :) mindket lány nagyon szemre való viszont kérdés, hogy ki nyujt kellemesebb barátnő feelinget. Tudnatok segiteni a döntésemben?😊 Akár privatban is jöhet.
Sziasztok! nina(19) nél jártam és szeretném megosztani tapasztalataimat:
telefonon egyeztetés: könnyű lebonyolítás, rugalmas időpontegyeztetés, kedves csacsogós hang
helyzín: víztorony környéke
bejutás/parkolás könnyű
viszont ami a lakásban fogadott... rózsák rendezése utánn be a hihetetlenül kicsi és túlzsúfolt szobába amiben egy kanapé van ami arra sem elég hogy megfordulj nemhogy egy jó hempergőzésre... higénia szempontjából nagyon ledöbbentem mikor meg se kérdezte hogy szeretnék e zuhanyozni egyből bele a közepébe pózváltásról szó sem lehetett végig egy pózban
barátnő feeling az meg van nála mert beszélni azt szeret de annyira nem jött be ha más nincs jó de nem ajánlott részemről.
ugylátom visszajött Lotti 19 nekem tettszett a csaj jól is nézki élőben is csak sajna nézi az órát nagyon, de jó a franciája meg a szex is de vannak jobbak is azért csak ő szép is mellé
szép kemény nagy cickok
Végre egy igazi ízig vérig NŐ! Liza 34 nagyon ott van a szeren, remélem nem csak rövid ideig lesz...
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
(Rancorous)!
Jártam már Vanessza 21-nél ...egy kellemes órát töltöttem el vele ...Megvoltam vele elégedve teljesen Korekt ,Amit a telefonban megbeszéltünk ugy történt Minden! Kedves ,aranyos nincs vele Baj :)
Sziasztok. Nem olyan régi hirdető lányokról van szo. Nekem is egy visszajáros Úriember mondta ameddig én Zalaegerszegen tartózkodtam. Nem szeretnék lejáratást. Egy helyen dolgoznak a lányok akikről szó van. Remélem tudtam segíteni.
Szép napot mindenkinek.
Hello!
Valaki volt már Melanie 21-nél? Tegnap óta hirdet. Előre is köszi.
Nem friss élmények már, de hasznos lehet.
Csilla: Pici, törékeny lány. Jól masszíroz, jó francia. Ajánlott.
Suzy: Képek erősen retusálva, összkép a borzalom szóval leírható.
Orsi: Aki a képen látható sellőt keresi, az el se induljon. A fűben térdelős kép már közelebb áll a valósághoz, de ennen is hiányzik vagy 20 kg - főleg has és comb. Egy jó fodrász, smink és a photoshop mindig csodákra képes.Francia nulla, épp csak a végét veszi be, sok kezezés; aktus unottan, műnyögésekkel ami engem kimondottan irritál.
Hali.
Na Rá én is kíváncsi vagyok. Képek alapján tényleg vérpezsdítő a hölgy.
Ne hirdetőtől kérj ilyen infót,
Nyilvánvaló oka van, miért ne.
Szia :)
Persze,a vasutasok meg a sínpucolók :D
Anita 24 nél voltam,ő egy istennő aki még nemvolt nála annak ajánlom!
Sziasztok. Olyan lányt keresek aki szeretni a popsiszexet. Elöre is köszi :)
Ma voltam Lészy-nél. Aranyos kedves csacsogós. Tiszta rendezett lakás.
Szia kedves ladik!köszönöm a kedves sorokat!
Olyan nincs,, tuti szolgáltató,, van a tutti frutti,meg vízbűl veszi ki az oxigént,, :)
mirabella kedves,simogatós volt velem mindig. én ajánlani tudom. kellemes volt hozzá menni. jó volt és lehetett vele beszélgetni is. mielőbb látogasd meg,amíg itt van.
Felejtsd el, nem fog válaszolni. Én is kérdeztem tőle, hogy kik azok, hogy még csak véletlenül se menjek ilyenhez, de nem méltatta válaszra. Ha nem lejáratás van a dologban, akkor miért titok? A többi normális lány - és egyben saját - érdeke is volna, hogy mi vendégek elkerülhessük ezeket a felelőtlen szolgáltatókat. Na mindegy, csak remélni tudom, hogy a régi jó hírű szolgáltatók között nincs ilyen. Valahogy bennünk még jobban bízom.
Segítek megérteni a fórum működését. A reklám a következőképpen zajlik: A két hozzászólásos figura feldobja valamelyik lány nevét, mint ha érdekelné, erre egy másik szintén két hozzászólásos figura megdícséri a lányt. Ezen a trükkön a fórumozók átlátnak és vagy legyintenek egyet, vagy a lefele mutató hüvelykújra kattintanak.