Kedves Vera, a helyesiras itt masodlagos. Nem egy novella-iro verseny dontosei posztolnak itt. De senki ne akarjon gumi nelkul. Ennyi. Aki megteszi, az egy emeletes barom. Aki hagyja az meg meg ostoba.
Kedves Vera, a helyesiras itt masodlagos. Nem egy novella-iro verseny dontosei posztolnak itt. De senki ne akarjon gumi nelkul. Ennyi. Aki megteszi, az egy emeletes barom. Aki hagyja az meg meg ostoba.
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Kérjük ezt a vitát ne itt folytassák
Köszönjük
Jó a beszámoló csak nem tudni kiről van szó, így viszont nem ér semmit.
Gaby26
Sajnos karácsonyig rendelt nálunk!
Ha röviden fogalmaznék arról, hogy milyen volt akkor csak azt mondanám, hogy PROFI!
Az Árok sarkán volt található szőke vonzó csaj és az első pillantásával levett a lábamról, majd gyengéden kezdte és a végére vadul szétszedett.
Heti 3x látogattam meg és nagyon bánom, hogy elment
10/10
Nem hiszem hogy az itteni lányokat minősítené,ez sajnos minden városban jelen van!
A helyesírás hiánya viszont minősít !
En 3 lányról tudok városunkban aki gumi nélküli aktust vállal... A véleményem erről a témáról az , hogy sem az Úriembert sem a lányt nem ertem.... Nem fel égyik fél sem hogy el kap valamit is ?
Hat ez szomoru. Sajnos a vendegek jelentos resze ostoba. Nem is irigyellek benneteket, de remelem azert a jo vendegekbol is jut mindenkinek! :)
Azert ez mar nagxon komoly. Az "uriemberek" akik felhivnak az ovszer nelküli aktusra nagy arcal felajanlanak *** moderálva ***-ret.. Ez vagy az itteni lanyokat minositi mert valoszinu valaki ennyiert orommel.. Vagy az ogenyes uriembereket. Lassan mar tenyleg elelemert megy a dolog es csodalkoznak hogy inkabb elmennek a lanyok külfoldre.
Ahoy!
A hölgy Nicoletta néven hirdet, nem mindig van a városban.
Szeretném megláltogatni.
Aki volt már nála, hogy érezte magát...stb.
Köszönöm!
Egyszer én is voltam nála, és ugyan ezt tapasztaltam én is. Nyilván aki dominához járna annak bejön ez a stílus, nekem elvette a kedvemet. A végén bár sikerült az akció, úgy távoztam tőle mint egy leforrázott kisfiú. Ezért én nem is kerestem többet. Szóval ha ilyesmi élményre vágyik valaki, annak ajánlott, aki viszont a türelmes barátnő feelinges együttlétek híve az jobban teszi ha elkerüli.
Üdv! személyesen is fantasztikus az a fenék ... Azt kapod amit képeken látsz. a lány és az alak valós. gyönyörű a forma és a látvány miközben hátulról benne vagy tövig! nem szabad elsietni az élményt az biztos!
elvileg rövid ideig időszakonként lesz elérhető. helyszín: a praktiker mögött új társasház. árazás: tíz a fél francia csak gumiban. nyafi nem volt.
Sziasztok,
Anica 44-nél voltam ma, kedves érett hölgy, nagyon kellemes franciával és a szexben is ügyes. V.völgyben lehet meglátogatni, részemről ajánlom. Nagyon szép feneke van, huszonéves lányok is megirigyelhetnék. :)
Szép estét puncivadászok.
Meg tudnátok mondani ki találhato most a vasutállomásnál?
Köszi
Valakit tudtok a kórház /pláza környéken???
˝¨˝˝( nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben.˝˝˝˝) A szlogen nem rossz csak sajnos még azok az erős fejlesztések amik a háttérben zajlanak na azokból mi nem tapasztalunk semmit persze nem vagyunk hirdetők akik pénzel járulnak hozzá a rendszerkövetelményekhez ezért csak is tapasztalatunkat tudjuk ki fejteni hát ha egyszer kellemesebben is csalódhatunk : )
Űdv.Kiara24 megvolt és istenien éreztem nála magam.Vörös haju de a kis pamacs a fnom punciján az is vörös.Aki szereti a fazonra igazitott puncis lányokat annak érdemes kiprobállni.Nekem Kiara teljessen megfelelt minden szempontbol.
Ha csak egy Kendra lenne a városban...
És persze használjuk a keresőt! 😡
Sziasztok. Megosztanám tapasztalataimat, élményeimet hátga valakinek segít a döntés hozásban, kit is látogasson meg :-)
Gina 25 képek reálisak, a hely nem annyira kellemes, azt gondoltam egy jó maszázsban lesz részem, de nem sikerült, masszirozni nem tud, mást sem igen nem megyek többet 10/2
Kitti 25 képek szuperok, de mire odaérsz más csaj vár, évek óta nem váltott képet, sima panel, rossz ágy, együttlét futószalag érzés, semmi említésre méltó 10/2
Claudia 34 képek alapján jó csaj, de a valóság kicsit mást mutat, bár az sem rossz, kedves, beszélgetős, élvezettel kielégít 10/5
Zafira 28 képeken amit látsz, vele találkozol, franciája mennyei, imád lovagolni, kifacsar hamar, érdemes meglátogatni 10/7
Kriszti 31 kellemes csaj, feszes test, minden rendben van, nagyon barátságos, odafigyel a dolgogra, hogy jól érezd magad, jó is volt 10/8
Szandra masszázs 28 teljesen korrekt, masszázs is jó, a hely is, a csaj is, értelmes, beszélgetős, jol éreztem magam nála, ajánlom 10/8
Nikol 41 nincs mit mondanom mert az nem fér ide, el kell menni, utána máshoz nem akarsz, persze a milf kedvelőknek.
Továbbra is segítsetek, Glória illetve Íziszt illetően, várom a tapasztalatokat. Köszi
Szia!
A képek amiket felöltött magáról valódiak. Tényleg egy szép lányról van szó. Cicik szilikonok, a tetkó egész jól néz ki. A popsi, punci és amúgy az egész csaj rendben van. Igaz, azért az, hogy 28-29 évesként van fennt, egy kicsit félrevezető. Szerintem olyan 32-36 között lehet. De lehet, hogy tévedek. A hozzáállása azt sugallja, hogy profi szolgáltatóról van szó. Ha bejönnek a sokat beszélő lányok, akkor csak ajánlani tudom. :)
Amúgy amit csinál, ahogy csinálja egy kicsit gépies, de lehet élvezni. Főleg a látvány miatt. A barátnő feelinget felejtsd el! De szerintem itt Kanizsán nem is nagyon van barátnő feelenget nyújtó szolgáltató.
Ami viszont zavaró, hogy az időkorlát az szent és sérthetetlen. Elég gyakran nézi az óráját.:( Szabályok vannak nála. Vagy elfogadod, vagy mehetsz! A fél óra, az fél óra, ha 1, akkor az 1 óra. Egy percel sem több.
A környezet, ahol szolgáltat szerintem szuper. Nyugodt, tiszta és kultúrált. Az, hogy valaki kirabol, elveszik a cuccaidat, pénzed, szerintem elő nem fordulhat nála. Ilyen szempontból teljesen megbízható. *** moderálva ***.:(
Amúgy rendben van a csaj. Csak az a sok beszéd. :)
Marcsika 41
elsőre sikerül elérni, megbeszélt időponthoz tartja magát
Lakás: célnak bőven megfelelő, rendezett, tiszta, de engem nem a lakás érdekel, nem vagyok lakberendező, nem ezért megyek. :). Ad a higiéniára meg a rendre ez a lényeg
Képei a valóságnak megfelelnek, így olyan nő fogad akit vártam. Nőiesen telt, természetes nagymellű.
Maximálisan kedves, barátnő feeling jellemzi az egész együttlétet. Egyre kevesebb az ilyen lány, kéretik vigyázni rá! Megbeszéltekhez tartja magát. Lehet beszélgetni is vele, minden téren értelmes nő.
Együttlét: Ilyeneket nem illik részletezni. Legyen elég annyi, hogy az a bőnyálas franciája valami brutális, persze jó értelemben. De ilyen téren is idomul a vendég igényeihez. Kiemelném még a csókot, ami valóban csók, nem egy száraz semmilyen szájrapuszi.