Ha Lilly33 -ra gondolsz, vele nem lett volna gond, ha az óra az nem 40percet jelentene.
Amúgy a külső nagyon rendben lett volna, de a fenti miatt nem megyek vissza..
Ha Lilly33 -ra gondolsz, vele nem lett volna gond, ha az óra az nem 40percet jelentene.
Amúgy a külső nagyon rendben lett volna, de a fenti miatt nem megyek vissza..
Sziasztok Nem értem azt ,hogy 8 nak nem tesztszik kiváncsi lennék ,hogy ki az mert ha valakit dicsérnek ,kellemesen érezte magát egy hőlgynél akkor azt is negativozák ........
Udv! Hollyrol es kendra baratnojerol (30) vki? Ajanlott?
Na valaki nézhette a fórumot.. :) Vanessa mindenesetre biztatónak tűnik (bár a képek túlságosan is letisztultnak tűnnek ), elsőre nem is sikerült bejutnom, de ami késik... ha valaki már megelőzött volna, dobhatna pár sort - akár priviben.
Szia lucy vagyok ne haragudj de mikor is voltál nálam? ? Mivel 1 hónapja nem dolgoztam eddig Zalaegerszegen tartózkodtak. .most jöttem vissza Szombathelyre..meg mért is vagyok katasztrófális eszt nagyon nem értem. ..!!?
Ez nagyon igaz nem kéne maradni legközelebb így is fogom csinálni ! :)
Hali !
Hát engem mondjuk utolsó alkalommal felültetett, leegyeztetett időpontra mentem hiába. Azon a héten láttam a hirdetsét utoljára. Egyébként korábban nekem is volt hozzá szerencsém, tényleg kellemes jelenség.
Sziasztok!
Tudd nekem valaki infot adni Naomi 26 vagy Lara 25-ről
Előre is köszönöm
Én nem értem, ha a "vevő" elmegy egy választott lányhoz és nem azt látja amit a képen, hanem egy teljesen más lányt, ami nem megfelelő neki. Akkor minek marad nála ?!
Dorina mondjuk nekem bejött az elöadása igaz van egy kicsit fura modora de nekem odatette igazán magát 😊persze ez csak az én tapasztalatom.
Alapvetően a lányok érdekét is szolgálja. Legalább is a minőségi szolgáltatókét biztosan szolgálja. A rosszak kiszóródnak előbb-utóbb, a vendég így a jobb marad. A baj, hogy mindig jönnek újabb rosszak...
Apróban hirdető Szimiről vélemény?
Én nem vagyok ilyen tapasztalt de ha tudnál nekem ajánlani olyat aki teltebb és még is vonzó és a technikája is jó azt megköszönném ! Szerintem egy hullámhosszon vagyunk Brockyfeller ! Azért regisztráltam,hogy ezeket a véleményeket leírjam ez nem kamu,hogy mások ne essenek ebbe a hibába a csajok meg ne csaljanak !
Sziasztok! Közel hét éve vagyok már ezen az oldalon,ezzel a második nickemmel együtt.Soha nem írtam senkinek,semmiféle alpári megjegyzést,ez a chatre vonatkozik,ahonnan kitiltottak most első alkalommal.Nem tudom,hogy ki volt az a három úriember,vagy hölgy,vagy éppen gyermek aki ezt csinálta,de különösebben nem zavar, látom divat lett ez itten,egymást kitiltani,biztos jó játék.Remélem ettől már nem süllyedünk lejjebb emberi mivoltunkban,Kár,hogy az a pár szimpatikus embert,aki itt megjelenik,néhány nem idevaló gyermek próbálja heccelni.Ezt nem szemrehányás miatt írom,viszont bízom benne,hogy odafigyelnek,akiknek kell ezekre a nem éppen etikus dolgokra!További szép napot mindenkinek,és jó chatelést,ha még tudtok! :)
Elöször is nem felháborodnod kellene hanem változtatni bízonyos dolgokon! Meg se kérdezted hogy esetleg mi volt a problémám veled! Tapasztalatom az van sajnos bár ne lenne!:( Mivel kivűl esel nyíregyházáról így azoknak probáltam segíteni akik Nyíregyről szándékoznak menni. Ha annyira jó lennél abba amit csinálsz akkor már egy páran bíztos védelmedre keltek volna, (persze nem a friss regisztrálokra gondolok!;) ) Itt mindenki így jellemzi a lányokat : Hely megközelitése, parkolás , tísztasság, francia, hozzáállás, illetve a rozsa szallak. Rendben van már most hogy nem városba vagy. ( tudom már nyírtelek is város Lett, kisváros) de egy bízonyos higéniára figyelni kellene föleg nyáron! Voltam én már korzó környékén is olyan helyen hogy lakni nem hiszem hogy laktak ott mert tényleg borzasztó volt, de a célnak megfelelt! Az ágy tiszta volt, a lepedő friss, a hölgyemény nem a legszebb de cserébe a szolgáltatása az oda adása mindenért kárpotolt!!! Nos én voltam az aki amikor beléptem a szobába jelleztem neked hogy nyissunk már kérem szépen ablakot!!! S a válasz nemleges volt, nehogy kihallatszon valami! De a hab persze nem ez volt a tortan:( ha valaki kíváncsi en mostmár nem tartom magamban! neked nehéz feldolgozni a negatív hozzászolásomat, nekem meg nehéz feldolgozni ami ott volt! :( és mi férfiak igen is jellezünk egymásnak, ha negatív élnénye van! Mert lehet mindenkinek rossz napja! De itt egyáltalán nem aról volt szó! Én ezentul is fogok jellezni bárkinek ha negatív élményben lesz részem! Mert én nekem is jól esik hogy probálnak jó írányba terelni, s ezt viszonzom is bárkinek szivesen! Mert nem mindenki teheti meg hogy elszórja a rózsa szálakat úgy, hogy még nem is érzi jól magát, a többit inkább nem részletezném! De még ez a forum él adig tudunk segíteni egymásnak a maktársakal!:)
Nikolrol kérnék infot
Ez majdnem egy hónap alatt zajlott le és ezzel csak segíteni akartam férfitársaimnak,hogy nehogy ők is így járjanak és tudják,hogy mire számoljanak ! Mondjuk mindenkinek más jön be. Direkt azért regisztráltam ,hogy ezeket a negatív és pozitív élményeket leírjam nektek ! További szép napot !
Wilcox "kolléga" beszámolójában nincs arról szó, hogy a felsorolt lányokkal kapcsolatos tapasztalatokra mennyi idő alatt tett szert. Emiatt én nem tartom hiteltelennek a beszámolóját. Egyébként heti 8-10 lány felkereséséhez nem csupán finaciális forrásokra, hanem kellő libidóra és férfierőre is szükség lenne. Persze nem zárható ki, hogy egy mai szuperman mindhárom említett feltételnek meg tud feleni - és még ideje is van a randik lebonyolítására.
... pár napja írtam már :) ...
Sziasztok.Körmend Szentgotthárd tudnátok ajánlani valakit??