40percet voltâl nâlam ? Nem nézem az időt soha ,de most hogy mondod máskor ezt teszem és nincs félre értés.
40percet voltâl nâlam ? Nem nézem az időt soha ,de most hogy mondod máskor ezt teszem és nincs félre értés.
Kinga 26
A képek fedik a valóságot. Lakás rendezett és tisztán tartott. Kedves, BF adott.
Az aktus során mozgékony, szeret és tud felül is lenni.
Francia alatt a kezdés jó, aztán átmegy egy fura cuppogó technikába.
Pati 31
Könnyű egyeztetés, lakás rendezett és tiszta, bár nincs túl sok berendezés.
A feltöltött képeken nem sokat láttat a valóságból, minden esetre van hasonlóság.
Jó illatú, szép bőrű, ápolt nő.Kedves és nyugodt természetű.
Franciában gyengéd, de nem túl kitartó, szorgalmazza az óvszer felhúzását.
Aktus jó, hagyja hogy variáljak pózt és sebességet is.
Sziasztok!
Kendráról szeretnék egy kis infót kapni...
Úgy néz ki, mint a képeken, csinos, belevaló csajszi?
Vékony, mint a képeken?
Szia, kb egy hónapja voltam nála utoljára, nem tapasztaltam változást a korábbiakhoz képest. Mondjuk a legutóbbi kecó kicsit lepukkant volt, de a hozzáállása még mindig átlagon felüli. Csak ajánlani tudom.
Zsuzsát én is tudom ajánlani, ha az érzékibb franciát kedveled...
Nagyon Kedves vagy !
Örülök,hogy újra elnyertem a bizalmad... 😘
Leközelebb is SOK és NAGY SZERETETTEL VÁRLAK!
Szép napot! 😘
Voltam a nemrég hirdető Bella (22)-nél (szóval ő nem ugyanaz a Bella, akiről korábban már többször is írtam). Nagyon kedves, aranyos, vigyori lány. Ugyanúgy néz ki, mint a képein azzal a hatalmas eltéréssel, hogy élőben a szép arcát is tűélesen lehet látni. Jó volt vele eltölteni egy egész órát. Kellemes, összebújós, barátnő-feelinges együttlét volt. Szóval ő nagyon tisztában van vele, hogy nem elég az, ha egy lánynak csak kasmír tapintású, feszes és babaillatú bőre van. Vagyis nála a bombatest mellé alapból kedvesség is társul. :)
Alexandra 25 korrekt aranyos csaj.
Voltam nála ismét, nekem bejött.
Máshol extraként kínált bájakat is alapban adja.
A képeken abszolút Ő van, aki szereti a husibb lányokat bátran ajánom!
A szövegértés nem az erősséged mi? Meg úgy látom, az írás se.
Kedvenceim elérhetetlensége miatt teszt bevetésre kellet mennem! Mivel Noémi aki korábban Lola volt kapott itt a fórumon néhány bejegyzést, gondoltam személyesen tapasztalom meg, milyen egy ennyire fiatalka ( szerintem20 alatt van) csajszival. Telós kommunikáció rendben, időpont egyeztetés és 15 percel később már a bejáratnál voltam. Bejutás minden slangtól mentes. Csajszi kissé visszfogott érződik a kezdők bizonytalansága, azért igyekszik a vendég kedvében járni. Akció közben jól irányítható nincs nyafi. Ha szorgalmasan gyakorol tudása és technikája tökéletesedik akkor van esélye, hogy a későbbiekben vissztérjek hozzá!
aha értem én...és mindenki érti ezt "kedvas aranyos" pogácsa----
igen mindenki aki jár innen az oldalrol azt nezzi egy növeb hogy milyen a lakberendezés és hogy fejen áll-----hogyne----
Nagyon egyszerü a képlet ....és az is kedves pogacsa hogy ki vagy te valojában ahoz nem kell tul nagy inteligencia és logika hogy ezt tudjuk.
ahaaaaa......jahhh érteem...tetszik a fejenálos kép..de jóóóó.....
kedves rukmini masszázs. köszönjuk....
Ha igazán finomat akarsz akkor Pati, nagyon kedves és nagyon finom franciája van, vagy még Zsuzsa..
Ninettke aranyos, igényes, korrekt és nagyon csinos kiscsaj. Én jól éreztem magam Vele.
Ez a Rukmini (korábban: Levendel, Fahéj, stb.) mindig meg tud lepni. Már a lakberendezős képei is szokatlanok voltak ezen az oldalon, de ez az erdőben fejen állós mindent visz! :D
Dorina36: nekem más élményem van vele kapcsolatban. Arca kicsi érdekes -azértcsúnyának semmiképp nem jellemezném. Teste kívánatos, popsija szép kerek, hátulról elég izgató látványt nyújt. Mindenhol finom illatos. Többször voltam nála, fél és egy órára egyaránt. Rózsák száma átlagos. Az nf finom, igazi mélytorkos, sexben is idateszi magát. Finom masszázzsal kedveskedik, közben elég jól el lehet vele beszélgetni. Lakás a véda rendszer környéke, tiszta, célnak teljesen megfelelő. Szóval részemről egyértelműen ajánlott.
Sziasztok!
Régi játékosokat kérdezném, hogy még mindig nem tudni semmit a 2 éve nálunk járt mia 22 ről ? Azóta sajnos nemlátom sehol.
Elég sok Pedra nevű hölgy járt már erre és nem igazán tudom melyik beszámoló kihez íródott szóval a kérdésem a következő lenne. Esetleg valaki járt már a most hirdető Pedra (25)-nél és milyen véleménnyel van róla?
Kira. Szóval.. közel sem úgy néz már ki mint a képeken. Valós csak kicsit korábban készültek mondjuk úgy 5-8 éve vagy sok a retus. Feneke meg mindig jó! Ami viszont pozitív az, hogy nagyon kedves, lelkes, jó francia, oda adó, és nem siettett. Fel órát voltam nála mert rohadt meleg van, viszont végig kényeztetett szájjal, nem a mennyiségre inkább a minőségre törekedve. Összességében nem rossz kategória, ha egy jó pipát akartok akkor hajrá, hívjátok! Én meg kértem a lakásban lévő másik lányt is, hogy szálljon be, pár rózsa szállal többet adtam de összességében megérte.! :)
Múlt héten már az Árok utcára kellett mennem, ott rendelt. Nem tudom pontosan, mikor költözött át.