Nem erre céloztam nem akarta gumi nélkül.
Nem erre céloztam nem akarta gumi nélkül.
Sziasztok!
Nagyon irigylem azokat az embereket akik megtehetik azt hogy hetente 8-10 lányt (hölgyet) meglátogassanak. Éppen akkor érdekes ez ha a szerencsétlen mindenhol negatív élményeket szerez.
Elgondolkoztatóak az ilyen vélemények. Sőt mi több szerintem teljesen hiteltelenek.
Gondoljátok át és ennek megfelelően használjátok ezeket a bejegyzéseket.
Bonnie 28-ra gondolsz? Írnál róla véleményt! Fotók alapján bejövős!
Sziasztok egy pár infó kellenne nóri 20, petra 20, és fanni 20-ról érdemes e őket látogatni?
Ha bárki nemi betegséget szeretne kapni akkor nyugodtan szexeljen gumi nélkül de nekem az egészségem a legfontosabb..
Szilvi mindenkinek vannak joakarói itt is facsén is és az életben, és ha felhuzzod magad nem fogod győzni xanaxal; )az értelmes úgyis a saját szemének hisz. Én is elolvasom az infókat de én döntök kihez megyek.Raminak is volt rossz napja mégis szerintem nem panaszkodik hogy csökkent a látogatója;)Lehet jövő héten hozzád is bejelenkezek és lehet lesz egyel több pozitív beszámoló rólad; )
Messzi útról hazatérve és mivel régen írtam ide gondoltam megosztok pár gondolatot. Nos beszámoló először :Anett róla nem is kell szinte mondani semmit. Full műsor ha elkapja a lompost neked véged,odateszi magát rendesen és a vendég fogadás is elsőrangú. Annyira bejött hogy vissztérve a tetthelyre beneveztem egy Anna Anett hármas felállásra is. Gyerekek hát ezt kikell próbálni. Rózsa kellett bőven de nekem megérte az élmény. Tervbe van Ramival egy randi jövő héten talán össze jön. Dior is izgatja a fantáziám remélem jövő héten lesz még.
Most komolyan Szilvi enged már el, már hetek óta ezen rágodsz, aki akar úgyis megy hozzád aki nem az nem. !
Sziasztok szeretnék egy két infót megosztani,hogy képbe legyetek debreceni! barátaim !
Betty 41 Kedves aranyos ő van a képen egy bajom volt vele foghíjas ,de nagyon odaadó de engem zavart már megbántam,hogy maradtam.10 ből egy gyenge 6 osra értékelem.
Jázmin 36 Kedves aranyos ő van a képen de kétszer akkora aki szereti a BBw-és hölgyeket annak ajánlom technika gyenge de kedveségével kompenzálja ! 10 ből egy gyenge 5-ös!
Myla 38 Masszőr Nagyon kedves és vagány csaj de a képek óta feljött rá vagy 10 kiló technika 10 ből 8-as !
Inka Masszőr Jobb,mint a képeken a keze jobb,mint egy Punci nagyon ügyes és szép sportos hölgy állandó visszajáró vendége vagyok ! 10-ból 10-es !
Lizi 44 Ő van a képen kedves aranyos nő de technikailag elég gyenge ! 10 ből egy 7-es!
Ella 21 Ő van a képen szép arcú technikaliag elég jó de vagy 20 kiló felesleg van rajta és ez a hasán látszik inkább !
***moderálva*** 39 Masszőr Ó van a képen kedves odaadó de arcra nekem nem szép és 10 kilóval több,mint ami van a képeken masszás inkább simogatás ***moderálva*** ! 10 ból egy 6 osra értékelem !
Éden 30 Egy nagyon izmos csaj ő van a képeken franciája csillagos ötös összkép olyan 10 -ból 8-as !
Alexa 32 régebben dolgozott a böszörményin eddig ő volt a legjobb technika csillagos ötös külsőre is vonzó hölgy volt !
Vagy én fogtam mellé sokszor de azt veszem észre,hogy Debrecenben nagyon sok a nekem nem megfelelő hölgy arra értem,hogy teljesen mást kapok,mint ami a hírdetésekben van ! Tudtok olyat ajánlani aki teltkarcsú szép arcú igényes és magyar lány !
Nem. Éppen ma délelőtt voltam nála az Árok utcán. Szép szemek, átható tekintet, teltkarcsú termet, szép kerek popsi, közepes cickók. Nem született hetéra, de a barátnő feelinget sem amolyan Daniella típusú rajongásként kell elképzelni. Csendes, kedves személyiség. Meg kell becsülni!
De, értem, nah :DDD
Én is ott voltam nála, a H2O utca elején, igaz régebben. Nekem ő nem jött be annyira.
Ugyanakkor nem biztos hogy érdemes általánosítani az Árok utcán, csak itt pár megfordult, akik nekem bejöttek: Gabica, Gaby. Ők nem csak az én kedvenceim voltak, de a most itt lévő Bonnie sem rossz. És nekem például Zara is bejött, aki már megosztó volt, mert vkinek bejött, vkinek nem.
Sziasztok! Vanda34-ről valakinek infója? Jó pár hete eltűnt. Én imádtam, mert nagyon korrekt és aranyos csaj volt.
Igaz,igaz.De a hely elég katasztrófális.
Az egyik ritka kivétel Bea 26, aki bár az Árok utcán rendel, mégsem az említett csapat tagja. (legalábbis más a tarifa, illetve jobb a szolgáltatás minősége). Őt nyugodt szívvel tudnám ajánlani onnan, a többieket nem.
Újonc-újonc, viszont Sznupi segít ha baj van...De érted, nah. :D
Az nem számít, hiszen mint tudjuk itt senki nem öregszik, mindenki ugyanannyi idős mint évekkel ezelőtt. xD
Ismét Pécsett dolgozik Mendy 40,. Változatlanul kíváló munkaerő, érdemes megkeresni.
Szia. Nem Nyíregyi vagyok így nem tudom, egy két ki szemeltemnél olvastam ezt hogy a jól ismert árok street.
Mit kell tudni erről a helyről??
Sziasztok!
Leya nevű hírdetőről tud valaki infót, érdemes meglátogatni?