EMILIA 28 Letenyen es Kanizsan is hirdet, kerulje mindenki, sok embert lehuzott penzel a futatujaval
EMILIA 28 Letenyen es Kanizsan is hirdet, kerulje mindenki, sok embert lehuzott penzel a futatujaval
Igényes, odaadó milfet keresnék nyiregyen vagy debrecenbe… kit tudnátok ajánlani?
Szia. Privátban megírom.
Szia lehet tudni h történt pontosan?
A hölgy nekem is tetszett...
Szia. Somogyszentpálon egy Stella nevü lány szokott hírdetni.
Régebben több alkakommal is vágtam akkor jo volt... Most nem tudom... Több baratnőjét is kezelgettem van aki még most is hirdet néha van aki már nem.... 🙏☝️☝️😉😉
Sziasztok!
A nyírmadai Rebekáról van esetleg valakinek infója? Nem igazán találtam róla semmit.
Válaszokat előre is köszönöm!
Legyen szép napotok!
Sziasztok. Kira26 hirdető csaló. Vigyázzatok. Korábban Alex26 volt és böhönyén majd inkén hirdetett. Most Dombóváron van. A negatív tapasztalatok közt többen is jelezték. A szerkesztőségnek jelentettem.köszi
Somogysámson, Somogyzsitfa, Nemesvid környékén nincs valami jó csaj, nem tud valaki esetleg ?
Én sem értem hogy hozta össze.... Az általa említett lányokat Lillával.... Elég zavaros volt.. Nemhiába törölve lett...
Sziasztok. Kira26 dombóvári hirdetővel vigyázzatok. Pár napja még Alexa26 volt böhönyén majd inkén. Sajnos engem sikerült megkárosítania. A fórumon belül a negatív tapasztalatok közt többen is jelezték, hogy csaló. Megteszem én is és jelentettem is. Köszi..
Szia. Sajnos Én beleszaladtam . Osztom a véleményt. Vígyázzatok. Most Dombóváron hírdet Kíra néven.
Hát ha lehet én is a 10-20k köztieket keresem. Néha hagyom magam el csábulni egy több extra vagy szebb csaj reményében, de mindig pofára esés van. Az utóbbi mindent be igért, de pénz átadtam azt utánna jött hogy ezért azért ez kevés csak ezt választja, aztán a végén még azt is alig, pedig alapjáraton kedves vagyok, max nem megyek többet.
De volt drága kategória aki azt hitte hogy hú de jó, csak hát mégsem. A tudása nem ütötte meg méxg egy első szexelős csaj szintjét sem. Orálja nagyon gyenge volt, semmit érő, lovagolni hát emlitésre sem méltó, kityapozban pucsitás ugyan nem ment de a látvány azért sokat segített..
De volt már nagyon jó 13k - 18k ért is. Bujós, mindent amit válalt lehetett, fiatal volt kb 19-20 évesek. Persze itt is vannak unott hozzá álásuak, de nem mindegy mennyit tob ki az ember az ablakon.
Én szeretem ha jól le szívnak, ki nem? Imádom ha lovagolnak velem szembe vagy háttal, a kutyapóz az csak mentő öv ha fáj a hátam. Misszi az nekem kényelmetlen fáj a hátam miatta.
Van pár csaj akik teljes odaadással csinálták de sok a lehuzós
VIP és EXCLUSIVE felírattal hírdető lányokat azonnal lapozom is tovább. Nekem többet ér a lány hozzáállása mint a kinézete.
Egy fadarab, nagyképű utasítgató plasztik-plázacicát bármikor elcserélek egy kedves, mosolygósan bújós háziasszonyra. Bármikor.
Olvastam a bejegyzést, nekem önreklámnak tűnt!
Ez engem is érdekel. Már régóta nézegetem én is
Na igen, a PTE és jól fizető külföldi diákjai elvitathatatlanok, de nem hinném, hogy az árak rájuk vannak szabva. Bár aztán én nem tudom, hogy mennyi jár belőlük el a lányokhoz. Mondjuk sok lány kiírja, hogy egy bizonyos hazai etnikumot nem fogad. Vajon külföldi nem europid etnikumokkal is ez a helyzet? Az erősen gazdasági öngól lenne...
Sziasztok. 2 napja írtam ki, hogy Alexa26 inkei hírdetőnél átverés áldozata lettem. A szerkesztőségnek el is küldtem a bizonyítékokat. Most Kira26 (Balatonboglár) néven hírdet újra, ugyanazokkal a képekkel. Vígyázzatok vele. Köszi.