Én is keresek ilyent
Én is keresek ilyent
Tina27 újra aktív.
Nettó feleslegesen...
Telefont még akkor sem veszi fel amikor villog a zöld jel, hogy most hívj!
Nem privát számról hívom.
Sosem voltam még nála, sosem beszéltem vele....
Ennek így mi értelme?
Napi 1 ember max akit fogad?
Sziasztok! Nyírteleki Szilvirol tudni valamit?
Kedves Dingó,
Csak érdeklődnék, hogy nem adsz véletlenül órákat, pénzér?
Szívesen fizetnék is érte, hogy egy ilyen mestertől tanulhassak!
A szakma csúcsa, úgy gondolom.
😀👍😄😉
DebreceniMaci · Újonc · Bella (24) Nem Bianka bocsi 😁
DebreceniMaci · Újonc · Sziasztok,
Bianka (24) nevű hölgyel kapcsolatban,van valakinek bármi féle tapasztalata?
Előre is köszi!
Szex,francia minden tárgyalás függő és pénztárca kérdése
A helyzet az hogy nem is probálkozom olyan helyen ahol nincs írásos lehetőség, vagy nem ad felvilágositást. Legtöbb esetben, a ki írás köszönő viszonyban sincs a valós lehetőségekkel. De nagyon ritkán van kivétel hogy mégis telefonon érdeklődöm, csak hát mikor arrol gyözködnek hogy menjek el, majd helyszinen meg egyezünk, meg fizessek bankártyával, át utalással, akkor nem nagyon akarom a következőt már fel hívni. Árakat szerintem el lehet küldeni üzenetben is és így hamarabb meg van. Válaszol mikor tud. Itt is hirdet olyan csaj aki telefonon sem ad árajánlatott, csak helyszinen. És akár utalással is fezethetem
Sziasztok! A mikepércsi út környékén tudtok valakit? Köszönöm !
Amira most Nelli néven fut. Full igénytelen a csaj. Szerintem inkább felejtsd el!
Csatlakozom az előzőhöz tényleg kellemes Letti ezek az apró csókok nagyon izgalmasak több helyre is kaptam. Már nem először voltam nála nagyon kedves és szeret kedvünkben járni. Órát nem nézi ellehet vele beszélgetni is. Nincs még elszállva rózsákkal.
Ez a Tomi nem ír nem üzen nem össze foglal nem beszámol. Csak be lenget vagy be int ejnye ejnye,
Sziasztok! A "minden más" alatt mit lehet kérni? Melyik lány mit vállal pluszban?
Már meg ne haragudj, de ha csak írsz, akkor (jogosan) bizalmatlanok lesznek a lányok. Szerintem abszolút semmi gond azzal, ha egy hirdető elvárja, hogy hallja a hangod, a stílusod telefonban. Én ugyanígy szelektálok amúgy. Telefonon pár perc alatt nagyon sok minden kiderül.
Hozzáteszem, a pesti kedvenceim közül nem 1 és nem 2 van, aki ha csak írsz, soha az életben nem fog válaszolni. Mert azt mondják, aki annyira nem tiszteli őket, hogy felemelje a telefont, azt nem is szeretnék fogadni. És még csak haragudni se tudok rájuk ezért, teljesen jogos.
Szia jöhet köszönöm
Sziasztok, érkezik hozzátok úgy látom a Barbi masszázs kategóriában.
Csak óvatosan a kisasszonynal... Részemről nagyon NEM ajánlott.
PM írok szívesen ha kíváncsi vki.
Sziasztok ! Nagykanizsán hirdető Patrícia ?
Várjuk a beszámolót
Szia. Nekem bejött nagyon, kis feszes cici kemény bimbókkal. Háton felhúztam a lábam, apró csókokat kaptam a zacsimhoz, a gátam környékére és olyat élveztem pedig nem ért a farkamhoz…a kezével simogatott csak. Fél órát voltam, pont úgy időzítette hogy a végén hatalmasat élvezzek. Ajánlom, jó volt.
Várjuk az összeföglalót.