Lola 49 milf kategóriaban nem rossz... Kedves aranyos...
Lola 49 milf kategóriaban nem rossz... Kedves aranyos...
Én Emili 22-re lennék kíváncsi, ha van róla valakinek tapasztalata. Beszámolót még nem láttam róla pedig régóta fent van. Ennek persze név változtatás is lehet az oka.
Vagy a jólismert Nana M.pércsen az apróban hirdet 😀😀😀
Cony: pár éve voltam nála, rövid akció volt, mert egyből jött valami kifogás, hogy miért nincs szex. Talán megjött neki, vagy ilyesmi. Meg sietnie is kell, mert megy át egy másik lakásba. A szopás inkább kezezés volt. 15 percig lehettem fent, zuhannyal együtt. Előtte nég kent is váratott. De mivel messzebbről mentem, ezért vártam. Színészkedés, aztán lehúzás. Inkább NE!
Üdv!
Vivienn hozzállása 2023 nyarán megfelelő volt nekem. SOS franciára mentem hozzá. Hamar rábukott és szivattyúzott. Kellett még finomhangolni a technikáját, de szerintem jó volt.
A bánokszentgyörgyi Rubina 23-nál járt valaki?
Sziasztok,
Lejla (19)-ről van valakinek infókat?
Köszönöm előre is.
Mercedesz inkább 50 feletti...
Szia. Csak alkalmanként dolgozik. Akkor van csak kint hírdetése. És pár évet ki is hagyott. Előtte én is jártam hozzá rendszeresen és meg voltam elégedve.
Köszönöm! Viszont sajnos nem látom a hirdetését.
Sziasztok. Fiatal tinilányhoz szeretnék elmenni aki nem flegma , fadarab,hozzá lehet érni, és egy pici barátnő feeli g érzés is van benne.Tudtok ebben segíteni? Mert eddig mostanában ebben a korosztályban csak a csalódás ért. Köszönöm,jöhet privátban is.
A tapasztalás a legdrágább tanítás, mert ugye fizetni előre kell aztán jön csak az órai munka. Hogy megéri válogatni az bizonyos, de az is bizonyos, hogy néha eszméletlenül át vagyunk verve, de sajnos nem tudok biztos módszert a csalódás elkerülésére. Nekem már volt VIP és nem díszvirágú, utcalány és unatkozó tanítónő, szerencsétlenül járt futtatott és a jó Isten tudja milyen élethelyzetű partnerem. Nekem a legfontosabb a bizalom megteremtése, ha ezt nem sikerül a telefonban elérnem akkor veszélyes óráknak nézek elébe. Ezen túlmenően a legfontosabb dolog , hogy tiszta legyen a hölgy. A második sorozatnál bizony elég oroszlánszaga van a játszótérnek és eszméletlenül fonnyasztó, ha ezt a szagot egy másik oroszlán hagyta ott. A személyes tapasztalatom, hogy a VIP lányok az átlagnál tisztábbak, frissen fürdetett illatos nők, de sok esetben a képekkel köszönő viszonyban sincsenek a testi adottságok. Ha egy hirdetést látok bizony elemezni szoktam hogy a szöveg környezettel és testi adatokkal egyezik-e harmonizál-e a hirdetés és ha ebben ellentmondást látok, akkor a legszebb nőhöz sem megyek el, mert aki hazudik az lop is. Ugyanis miért kellene eltitkolni, a kort, a súlyt származást, vagy a popsi méretet. Egy nagyseggű nőhöz például vágyakban kell közelíteni, és ha erre csak 15 perced van iszonyatosan komoly streszbe kerülsz, viszont ha készülsz rá eszméletlen örömöt tud adni. Tehát a tanács ebben csak annyi, hogy amit a hirdető leírt annak igaznak kell lenni, különben a vendéget megfürdetik és kihasználják, aztán valami olcsó trükkel elsütik a patront oszt ettől lesz az ember impotetntó.
Ki volt a pesti kiválasztottad? Mi az elérhetősége és a helyettesítő hölgynek?
Elmondanál részleteket akár privátban?
Sziasztok. Evelin20 Letenye. Valakinek tapasztalata? Köszi.
Sziasztok.
Esetleg van valakinek tapasztalata Jenna (39) -ről? Horvátzsidányban rendel. Szívesen veszem a véleményeket, akár privátban is.
Ajánlott!
Vannak most Siófokon olyan amatőr csajok akik rendelnek de nincsennek fent a Neten ?
Privátba is jöhet és előre kösz !
Köszönöm szépen Béla
EMILIA 28 Letenyen es Kanizsan is hirdet, kerulje mindenki, sok embert lehuzott penzel a futatujaval
EMILIA 28 Letenyen es Kanizsan is hirdet, kerulje mindenki, sok embert lehuzott penzel a futatujaval