Sziasztok. Réka és Kamilla 24 érdekelne. Ki tud róluk valamit?
Sziasztok. Réka és Kamilla 24 érdekelne. Ki tud róluk valamit?
Krisztivel van valakinek tapasztalata?
Renike 19 nagyon eltűnt, pedig az egyik legjobb volt Szombathelyen. Vagy más néven megtalálhato?
Üdv Mindenkinek!
A holnapi napra tud valaki ajánlani valakit Sopronban?
Sziasztok!
Bella 25 és Szami 18 hölgyek hozzáállása érdekelne. Mindkettő csinos, mindkettőről jókat lehet olvasni. A valóság is jó?
Várom a segítségeket!
Köszi,
Szeretnék segítseget kérni! Zsofi 34 vagy Triniti 40 Belly 30. Jőhet privátban is ,köszönöm előre is.
Sziasztok!
Kendráról tudnátok mondani valamit? ***moderálva*** elvileg a melltartó fent marad végig. Ez valós? A szolgáltatás milyen?
Köszi!
Sziasztok! Becca rol vélemény, jartatok nála? Koszi
hello,Rebi 23-rol kellene valami info,,aki tud,,,,,,,
Dolly 29 éves Győr...tel:70-402-0238.
Tegnap meglátogattam....
A képek és a valóság még csak köszönő viszonyban sincsenek!!!
Nem Ő van a képeken...
Gyorsan konstatáltam...elköszöntem...tipli...
Csak okulásképp!
Sziasztok! Regina 22ről tud valaki valamit? Kyra es Zira es Vivi is erdekelne (26vagy 27)
Sziasztok! Kriszti 32 megtetszett, még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, és kicsit félek, nehogy pont olyanhoz menjek, aki nem ajánlatos. Van még egy Jázmin nevű hölgy, ő is érdekelne. Van valakinek tapasztalata velük? Köszi előre is! :)
Sziasztok
Borbánya környéken van hirdető?
KEDVES IGÉNYES URAKNAK -IGÉNYES KORREKT MASSZŐZ JÁR!
NÁLAM VALÓBAN TANULT FOGÁSOKAT ÉREZHETSZ,VAGY AKÁR A KELLEMES A HASZNOSSAL?
VÁRLAK 30.ig.!
Sziasztok.A 24 éves Lola nevü hirdetönél volt már esetleg valaki?Szeretném meglátogatni,de a sok negativ élmény miatt,nem merem míg nem olvastam rólla pozitiv vissza jelzést. Elöre is köszönöm a tájékoztatást.
Sziasztok. Jázmin néven hirdető kecskeméti hölggyel van valakinek tapasztalata? Hosszú fekete hajú, fazon punci, tetoválás az egyik mellén. Kb. 30 éves, asszem 28 évesnek hirdeti magát.
Elmegyek 5 órára. 104 hirdetéssel több van mint mikor elmentem, de nálunk eggyel kevesebb. Pfffff.........
Mátol ismét elérhető vagyok :) várom minden kedves vendégem hívását puszim
Sziasztok!
Az elmult időszak kb.1 év élményei dióhéjban, csak azok a lányok akik jelenleg fent vannak.
Ninettke : Bomba test kedves hozzáállás igényes lakás.Nem szereti a vad dúrva közeledést.Ha kedves vagy vele meghálálja .Csok azt hiszem nincs.Nekem bejött.
Anett 21: Mikor megláttam rájöttem hogy jártam hozzá régebben még mielött ujra feltünt,csak akkor más néven.Most sem csallodtam.Vékony gyönyörű test hamvas bőr.Szemkontaktus csok barátnő fealing.Nagyon ajánlott.
Szofi 40: Fiatalok megirigyelhenték a testét.Vékony finom bőr kedves és mindent megtesz érted.Imádta ha nyelvvel kényeztettem ,gyönyörű popsi.Nagyon ajánlott.
Lara masszázs: Idősebb kategória kicsit olyan szomszédasszonyos nekem a teste is abszolult bejött ,nagyon kedves jol massziroz hadja hogy te is smizd , isteni befelyezés .Megérte felkeresni ajánlom.
Gréti 25 (masszázs):Csodás test kedves figyelmes érdeklődő.Nagyon jol massziroz, engedi hogy simizd,de a befejezés valahogy nem volt az igazi.Kapkodósan csinálta és a francia is olyan egyedi volt , mint már irták mások is ,nem rossz de nekem nen jött be.Összeségében jo volt a gyönyörü test kárpotolt de még tanulnia kell a végét.
Regina 25(masszázs):Mondjuk töle!Azt elmult időszak legcsodálatosadd élményét adta.Bájos arc szép test ,kedves ügyes lelkes .Jol massziroz de ez csak a kezdet,a csuszka és befejezés csodálatos.Vigyázni rá,egy angyalka!
Boldog Újévet Mindenkinek!
Kellemes ünnepeket minden fórumozónak!
A 20 éves Mercedest próbálta már valaki?