Bodog, sikerekben gazdag újévet mindenkinek!
Bodog, sikerekben gazdag újévet mindenkinek!
De ha Zsaklint írsz a keresőbe lesz rá infó ,,még régebben ezen a néven volt .. meg még jó pár néven futott azelőtt..
Való igaz 3 találatot hozz rá, hm pedig én úgy emlékeztem hogy már írtak róla .. sorry
Sziasztok, így hogy év vége van elmentem Pati31 hez . Jó helyen van ingyenes parkolás. Nagyon kedves hölgy nyitott ajtótt nekem bejön, aranyos beszédes csaj, és még jól is nézz ki! Részemröl ajánlót kategória!
hello ..... Pamela 18 ,,vanda úrnő-ről infó kéne,,,danke...
Nem is neked szántam Gibson.
Tévedésben vagy.Ez nem volt kárörvendő hozzászólás.Egyebként sokan irtunk már róla csak eltüntették.
Ezért irtam hogy érdeklődni kell és nem hirtelen felindulásból rámenni.
Boldog új évet kívánok ,fórumozó társaimnak , a csajsziknak és a szerkesztőknek ! BUÉK :)
Egyébként Gabo ha beütöd a Dóra 27 a keresőben látni fogod hogy a te az enyém és egy cicidicsérö poszton kívül nem dob ki mást. Hú. Ez baromi nagy segítség. Ettől már az is jobb ha felhivok egy 90 es asztrális számot és josoltatok a csillagokbol.
A másik szituáció pedig te sem írtál eddig semmit tegyél le valamit hozzászólás. Persze. Csak a fórumon vannak olyanok is akik nem rendszeres látogatók csak egyszer kétszer mennek el a lanyokhoz. Kicsit óvodás viselkedés amikor lehurrogják őket hogy én voltam bibi te meg menj oszt próbáld ki közben arra gondol az illető én pofára estem hát majd te is. Attól hogy valaki nem őstag nem egy nagy dolog megdobni egy hozzászólásal ami segitö szándékú. Nem is szólva ugyan annyi idő megirni egy normális hozzászólást mint egy kárörvendőt.
Egy véleményt valok Gibson úrral. Hiába a kereső ha név változtat plusz egy ideig átköltözik másik városba. Régebben voltak részleges beszámolók de mostanában gyakori a használd a keresőt vazze típusú hozzászólás sajnos. Én speciel nem arra vagyok kíváncsi ki hogy kefélt csilláron lógva pl,hanem egyszerűen érdemes e menni az adott csajhoz.
Igazad van abban,hogy olvasni kell a fórumot csak jónéhány hozzászólás elveszett az éterben a "hölgyel" kapcsolatban,ráadásul annyiszor változtatott már nevet,hogy az már követhetetlen.
Úgyhogy aki nem követi napi szinten az eseményeket az könnyedén belefut az ilyesmibe.Ezért kell tájékozódni,kérdezni más p...avadásztól mert mindig lesz olyan aki a képek láttán elmegy hozzá.
Coffee is így járt,de tuti többször nem fog.:))
Hali máskor nem árt olvasni a fórumot! am meg a Dóra 27 már több néven is hirdetett, hiába jó külső nulla szolgáltatás.. Nem ajánlott!
Izgatóan szexi és lelkiismeretesen szakszerű! Ezt ígéri Kamilla hirdetése, s mindez valós. Szakszerű a masszázs, de az erotikus rész is igen kellemes. Már háromszor meglátogattam.
Sziasztok évégére gondoltam meglepetés magam nyuszival de sajnos nem igazán jött be a számításom. Patit hívtam úgy tűnt össze jövünk de közbe jött valami nem az ő hibájából, sebaj akkor Rami de ő csak sos franciára van ideje az nekem nem elég. Anna kicsöng nem veszi fel. No akkor ujitunk Dóra 27 kedves tájékoztató után indulás hozzá ,keco rendben zuhany ok csaj 10 es. Enyi a pozitív. ***moderálva*** rózsa előre félidő ez is ok nem gond DE francia gumival elejétől cici csak simi semmi puszi egyéb tájakrol ne is álmodj hogy hozzáersz. Nehezen de rahangolodtam csapjunk bele. Csak misszionárius póz egyéb kizart gumit és az ezredest végig fogva szabályozva löttem egyet minél hamarabbi befejeźésre gondolva. A csaj 10-es de a technika nem osztályozható főleg a ***moderálva***. Ebbe belefutotam többet nem megyek. Uff.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Üdv.kit érdemes mostanában meglátogatni? Régebben én is Lilu nál voltam illetve kertvárosban pár helyen..
Liluról tud valaki valamit?
Esetleg a 40 plusz korosztályból kihez érdemes menni?
Hát igen! 22 szolgáltató eddig még soha sem volt kaposváron!
Hi!
Olyan lett ez a fórum,mint a Balaton-part!Sehol,senki!Aki még él,annak BUÉK!
A Lola 23 engem is érdekelne ,, ha van infód a csajról és a szolgáltatásáról ,ne tartsd magadba! nagyon újonc véleménye nem érdekel ,, persze jöhet fű alatt is az infó :)