Üdv az Uraknak,
Mercedes20 keltette fel az érdeklődésemet. Mi a véleményetek róla? Hol tevékenykedik, esetleg árakról, hozzáállásról van info?
Köszönet előre is.
Üdv az Uraknak,
Mercedes20 keltette fel az érdeklődésemet. Mi a véleményetek róla? Hol tevékenykedik, esetleg árakról, hozzáállásról van info?
Köszönet előre is.
"Nina20" -ról tud valaki valamit mondani,,??
Boldog karit mindenkinek! Lola 23 akinek van infoja az jelezze előre is köszönöm. (Keresővel nem találtam róla semmit )
Sziasztok!
A Theresa nevű új lányt tesztelte már valaki?
Köszi
Nagyon boldog Karácsonyt kívánok valamennyi itt hirdető Hölgynek és fórumozó társaimnak!
Szia!
Nikolett31 hirdetőre gondolsz a vidékilányok oldalán?
Sziasztok!
Voltam Nikinél. Képeken Ő van, arca is szép. Kégli, fürdő tiszta. Azt kaptam amiért mentem, minden rendben volt. Kiváló franciska, jó keksz, elég rutinos versenyző, megérte elmenni. Közvetlen, beszélgetni is lehet vele. Megyek még hozzá.
Nyomott vagyok. Lehetne valami nekem való lány.
Békés,boldog karácsonyt kívánok minden kedves hirdető hölgynek és nektek is,kedves,hirdető hölgyekre vadászó urak!
Kellemes ünnepeket mindenkinek !
Sziasztok!
A kecskeméti új lányt, Theresátt tesztelte már valaki?
Sziasztok!
Tesztelte már valaki?
https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Theresa+36304828099&id=59793
Köszi
Felejtős de nagyon.. Nem ajánlot!
Sziasztok! Szili masszőrről valakinek valami tapasztalata? Boldog karácsonyt mindenkinek!🎄
Ünnepek alatt is várlak titeket :)
Kellemes Karácsonyi ünnepet kívánok mindenkinek!Köszönöm azoknak akiket meglátogattam, makktársaknak a sok infót.
Boldog karácsonyt kívánok,mindenkinek! :)
Én is Boldog karit kívánok! Még annak(azoknak) is, aki a tegnapi hozzászólásom törlésében közbenjártak :P :P :P
Az összefoglalót köszi.
Annyit hozzátennék, hogy a kiss str. lányai közül bárki lehetett, akivel találkoztál, nem csak Hanna.
Ugyanis náluk bevett szokás, aki ráér, azt kapod.
Nekem ez nem korrekt.
A hozzáálásuk ezek után teljesen mindegy.
Én nem ajánlom a csapatot.
Helló. Érdeklődnék valaki járt e Nyiregyházán Dóránál 27 éves.Tetszik megakarom látogatni csak kéne 1 kiss infó.Kép vajon róla készült.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok és jövőre is sok szép jó angyalt 😁😈♋♉♋