Kedves Nextone!
Én pedig köszönöm a megértést!
Üdv:P
Kedves Nextone!
Én pedig köszönöm a megértést!
Üdv:P
Kedves Pati!
Köszönöm hogy visszajeleztél! Tárgytalannak vegyük a dolgot. Többit megbeszéljük telefonban és személyesen.
Szép hétvégét!
Üdv.
N.
Örülök ennek a bejegyzésednek, mert fontolgattam a látogatást, de az ilyen fordulatokat én sem szeretem. Rohadtul naiv vagyok olykor, mert azt hiszem, hogy a lányok azért választják ezt a melót, mert élvezik is, Természetesnek venném, hogy a rózscsokros megoldásoknál az alapban minden benne legyen, ami normális.
Kedves Nextone!
Érkezésed előtt mivel nem kaptam visszajelzést,így tárgytalannak tekintettem hiszen még a cím sem volt pontosítva csak az utca.
Lehetséges ,hogy én nem fogalmaztam megfelelően a telefonos egyeztetés során ,amiért elnézésedet kérem.
Szép hétvégét kívánok!Pati
Pati 32:
Előre leegyeztetjük az időpontot. Külön kérése a hölgynek, ha van valtozás/lemondás az időpontban szóljak előre.
10 percel előtte, időpontban, 10percel később, 15 percel később nem veszi fel a telefont.
Nem akarok rontani a pozitiv átlagon...de ez igy korrekt?!
Üdv. N.
Sziasztok!
Kamilla23
Osztom kutya1 hozzászolását.
Nagyon bájos határozott nőhöz van szerencsénk.
Szakszerű masszázs teljes mértékben.
Elmondása szerint nem örök életű ez a munka neki.
És milyen igaza van.....
Törékeny kis hölgy, de minden rózsaszálat megér.
Sziasztok.
Nóri 23: Kb a város közepén rendel. A képeken ő van , de azért nincs olyan tuti állapotban. A telefonban volt minden : csók , NKF , és előre megbeszélt rózsaszál. Helyszíre érkezés:csók, ja az nincs.
Nem baj gondoltam ezt túl fogom élni. Franciázott és kértem a kölcsönöst erre le akart beszélni mert nem szereti. Nehezen megfordult és belekezdtem. Jól reagált és finom volt , ezért nem is értettem a kezdeti vonakodást. Gumi, támadás hátulról. A popsi csodaszép , bár vannak rajta sriák és keményebb is lehetne(a fotókon sportosnak látszik). Ja persze pontosan vissza adni nem tudott. Nem érdekelt. Többet nem megyek. A városban szerintem sokkal jobb csajok vannak(nem a képek alapján, mert ott Nóri kiemelkedő ,kár hogy csak a képeken)
:D :D :D Köszönöm a részletekre is kiterjedő válaszod! Nagy segítség volt! :D Különösen a pénztárcám tartalmára vonatkozót értékelem! :D
Sziasztok..
Informáciőt szeretnék kérni Rubi 40 és Csilla 37 -ről ( Debrecen )???? Mindkető nagyon dekoratív de semmi infó.....
Melyik milyen??
Jöhet privátban is...
Köszönöm a segítséget..
Üdv Mindenkien!
van valakinek használható infója Anita24-ről? Akár priviben is.
Döniz26, jelenleg Nagykanizsán rendel.
A képek nem most készültek, azóta felszedett néhány kilót, de nem vészes. Az arca, szemei nagyon szépek, teste szoli barna, bőre puha,illatos. Intim piercingel rendelkezik, ami nagyon szexi. Kedves, aranyos, lehet vele beszélgetni. Nem egy letámadós típus, sajnos az ígérettel ellentétben francia csak gumiban volt. Összességében jól éreztem magam vele, valami azonban mégis hiányzott. Talán majd legközelebb...
Most meg Gina 25.. vajon hány neve lesz még..Én bevezetném a hirdetőknél 1 évig 1 teló szám,, 1 Név...
Ajánlott hirdető, hívd fel, és személyesen megkapod mindenre a választ, de ha telefonra nincs p.nzed rózsacsokorra hogy lesz? Ez vonatkozik a hasonló érdeklődőkre is.
Srácok! Kérlek titeket, ha meg lehetne oldani, ki tudnátok a Kamilla(23) "csomagot" jobban bontani? Mit lehet nála, vele csinálni, és meddig feszegethetők telejesen normál keretek között a lehetőségek? Vagy nála is a masszázs az ténylegesen is masszázs, érzéki befejezéssel? Válaszokat előre is köszönöm!
Megosztanám tapasztalataimat néhány hölgyről:
Melitta Szuper teste van, nem kövér , nem sovány, gyönyörű mellekkel. Szolgáltatása átlagos, viszonyleg keveset vállal. Kedves, de nem barátnő feeling.
Zsófi26 Barátságos, kedves, értelmes csaj, sokmindent vállal . Testre, arcra átlagos. Franciája lehetne jobb is.
Wicky Az egyik legkedvesebb hölgy Pécsett, teljes barátnő feeling. Arányosan vékony teste van. Több dolgot nem vállal, de amit vállal azt jól csinálja
Kamilla(23): Olvasva a pozitív hozzászólásokat tegnap én is meglátogattam. Valóban nagyon megérte. A helyszin az egyik legigényesebb Debrecenben, vetekszik a Niki(32)- vel, a kis lány egy gyöngyszem. Azt kapod amit a hírdetésben látsz: picurka, de nagyon csinos, micsoda fenék! Arckitakarástól nem kell félni, szép arcú, huncutka. Kis határozott csajszi, tudja mit akar, egy kis gyöngyszem. Szereti és tudja is, amit leír azt maximálisan megkapod. Én vigyorogva és kielégülten jöttem el tőle! Sőt tervezem a következőt! Vigyázzatok rá, a vadbarmok és akik nem tisztelik a nőket kerüljék!
Sziasztok !! A héten sopronba utazok és érdeklődnék hogy tudnátok e nekem egy hölgyet ajánlani aki nem csak az idővel van elfoglalva hanem akire rábízhatja magát az ember !! Én 40 éves vagyok ! Köszönöm
Voltam Amira nevű szolgáltatónál.
Nem voltam lenyűgözve, kedves csaj és itt véget is ér a pozitívum. Full átlagos, gyakorlatilag csak alap dolgokat vállal,semmi extra.
Ami még fura h 1órás progiba már nem vállal 2. menetet (?)
No comment.
Sziasztok!
Van valakinek használható véleménye Anita24 masszőrről a firestationnal szemben?
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Többször voltam én is az említett hölgynél. Ő van a képeken.