Akár hogy is nézem és zommolom,nekem úgy tűnik az biza Ő.Talán csak annyi,hogy élőben szebb.Inkább örülj,hogy meg ......ismerhetted.....
Akár hogy is nézem és zommolom,nekem úgy tűnik az biza Ő.Talán csak annyi,hogy élőben szebb.Inkább örülj,hogy meg ......ismerhetted.....
NA, az príma.
Gyanus a dolog, nem értem h ezt az anomáliákat h nem ellenőrzik. Tényleg feltűnő.
Igen. Ő részemről is ajánlott. Tud valamit az biztos. ;)
Pedig van már aki "nyugdíjba" vonult!
Futyulos mennyire igazad van, szerintem sokan forumoznanak de senki se teszi meg, ahogy en se.
Ez nem újdonság. A lányok gyakran kamuznak a korukkal. Vannak hirdetők akik 3 éve ugyanannyi idősek és vannak akik 6 év alatt csak 2 évet regedtek. Van aki 2 évvel ezelőtt 19 volt, most meg 18. szóval így megy ez.
Egy *** moderálva *** pedig 18 évesként szerepel :)
Üdvözlök mindenkit!
Van Pécsen egy Alexa (22) nevű hirdető, meg van még egy. :)
Nem értem h ez most h. lehetséges, ugyanazok a képek, tel.szám és profil adatok, viszont másik bemutatkozó szöveg!
(Az egyik profilnál egy rész full másolat egy másik hirdetőtől)
Nekem ez gyanus!
Sziasztok . Latom ujra visszatert anett 21. Nagyon helyes. Korrekt normalis csajszi volt. Azt hittem vegleg eltunt. De csak uj helyen dolgozik. Ajanlott kategoria.
Kedves NJoy! Nem szoktam reagálni a kommentekre, hiszen szívesen fogadom mind a pozitív, mind a negatív kritikát ha igaz!!! Viszont te ezekszerint nem fogadod jól a téged ért kritikát, ha kényszert éreztél arra, hogy olyan dolgot írj le a "részletes" élménybeszámolódban :-) ami nem igaz csak azért, mert egy óra helyett csak felet maradhattál bizonyos okok miatt melyet a telefonban elfelejtettél említeni, de semmi probléma ha ez tette szebbé a napodat :-)... Hála az égnek nem a te hozzászólásodon fog múlni a megélhetésem, csak ne gyerekes bosszúkkal töltsük már ki a frusztrációnkat kitalált nevek mögé bújva. További szép napot mindenkinek! Puszi Nóri
Ha Gróf nem lenne, talán én is fórumoznék, mert ez ismét nem a debreceni fórum, hanem a " Gróf Kurator fórum". ;)
Nem vagyok még túlságosan tapasztalt látogató a lányoknál, de azért erre van egy elméletem:
Szerintem ha egy lány megkérdezi a palit, hogy szeretne-e zuhanyozni, az még nem annak a jele, hogy felőle akár úgy is beállíthatnál hozzá, mint egy bűzös borz. A kérdés inkáb finoman, nem parancsolgatva arra akar utalni, hogy ha nem fürödtél otthon, indulás előtt, akkor itt a lehetőség.. Ha viszont tisztálkodtál előtte, akkor azt is elhiszi neked, bár ez lányfüggő is lehet. Maya szerintem elhiszi, mint ahogy számít rá, hogy te is elhiszed neki fordítva.
Jómagam bizalmatlan vagyok kissé és tisztaságmániás is, így szeretem, ha a szemem láttára fürdenek le a lányok aktus előtt. Mayánál már kétszer voltam, és bár megmosolyogta, nem sértődött meg emiatt, készségesen lezuhanyzott előttem. Harmadjára már nem fogom kérni tőle ezt, mert az első két találkánk alatt már kicsit beszélgettünk, és az volt a benyomásom, hogy higiénikus, rendes lány, ezért nála visszábbvehetek az amúgy hagyományos bizalmatlanságomból. :)
A napokban voltam Nóri (26)-nál a Rezidencián. Kedves, cserfes csaj, de a képein szerintem nem ő van. Ez volt az egyetlen negatívomom így utólag.
Üdv! Érdeklődnék, hogy tudtok e olyan szolgáltatót ajánlani aki normálisan fogad, mackósabb, nagyobb darab vendéget és nem bunkózik emiatt? Ha lesz valakinek infója annak előre is köszönöm.
Helló Gróf K.! Kezdem azt hinni, hogy a nemtetszésüket kifejező kommentelők pl. Roxy25 ügyben a tehetségtelen konkurencia soraiból kerül ki! A hölgyekre gondoltam!
Grof ,ha te nem lennel teged ki kellene talalni!
Hali! Most nem hirdet tegnap meg a múlthéten fent volt.. ..szt szünetet tartanak,, am meg Dóra 21-el volt egy kecóba meg szt lesz is..mindegy ha fent lesz és hirdet belinkelem hogy én kinél voltam ,,
Hali!
Petra24-ről valaki valamilyen infót? Köszönöm előre is! Azt meg pláne, ha nem törlitek! 😁
Én már régóta tervezem meglátogatni Maya24-et. Mindig állatira kedves a telefonban, amit értékelek és őszinte is, ami külön erény. Ami miatt nem került még sor a látogatásomra az, hogy nem tudtunk megegyezni a NFVSZ kérdésében. Azért időnként felhívom, hogy nem gondolta-e meg magát? Eddig sajnos még nem.....Tehát: ha tisztázza bárki, hogy mire számíthat, akkor utána ne reklamáljon, ha nem tetszik forduljon sarkon.
A mai napon korrekcióra szorult a tegnapi véleményem Roxy 25-tel kapcsolatosan, ami - mint kiderült- félreértés lehetett. Minden stimmelt, kitűnő szolgáltató, és ahogy a francia nyelvet beszéli, az tanári....Ami tetszett, az, hogy nagyon érzékenyen reagált a kényeztetésre. Intelligensen és fergegeset élvezett, ami jó egy ilyen együttlétnél......a többi, a simogatás, beszélgetés a csók teljesen természetesen jött le....Kár, hogy csak péntekig marad....