Kitty/29/-röl tudna valaki valami hasznos információt adni. A kepek alapján nagyon ígeretes. Köszi.
Kitty/29/-röl tudna valaki valami hasznos információt adni. A kepek alapján nagyon ígeretes. Köszi.
Sziasztok!
Szami Pécs mellett? Valaki tud infót? Köszi.
Sziasztok. Most hogy újra egyedül élek :D gondolkodtam azon h ne én menjek a lányokhoz, hanem jöjjenek ok :D a lényeg az lenne h ez befolyásolja-e ***moderálva***? És ha igen az számomra pozitív vagy negatív befolyásolás lenne :D
Van három is....😂💪👌
Kedves Mindenki!
Patival rendeztük a helyzetet. Továbbra is megbizható szolgáltató. Kérem tárgytalannak venni az előzményeket.
Köszönöm és szép hét kezdést mindenkinek!
Üdv. N.
Nina 26????????????
Sziasztok
Sziasztok!
Enyingen hirdető Alizról valakinek van tapasztalata?
Üdv. Gyuszi
Liáról és Édenről van valakinek információja?
De amúgy mind a 3 ugyanaz nem? :D Mi értelme ennek?
Sziasztok! Úgy látom, hogy nagyon sok lett az ismétlődő hirdetés....ti hogyan vagytok vele? Én kerülöm az ilyeneket! Aki jó, annak egy hirdetés is elég!
Apropó: fel tudtok sorolni legalább 10 (vagy annyit amennyit) kifogástalan szolgáltatót a francia nyelvterületen?
Sziasztok!
Izsáki út környékén melyik lányok vannak? Illetve a bírósággal szemben most dolgozik valaki?
Sziasztok !! Egy hölgyet keresek sopronból ANDI néven volt fent még a múlt héten de sajna most nem találom. Tudna valaki segíteni . Pl. Tel szám . Köszi
Alexa-találkozó Pécsett.
Nekem bejön!
az egy komoly hely..ott nincs csalódás! az általad felsorolt két hölgy az stimmel,és ott volt még a nagy szerelmem Jessica talán 20? aki azt mondta soha nem jön vissza :))
.. első alkalommal bejelentkezve valószínűsíthető. De hozzá kell tenni, hogy van olyan, akinél számomra ez megbocsátható lenne. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik Egyszer belefér. Mellesleg Pati nálam nem ásná el magát még ezzel. Ettől még mennék máskor is. És még sorolhatni azokat, akik esetében "megbocsátható" bűn lenne ez. De azt is hozzá kell tenni, hogy azért morcos lennék én is.
Ugyanakkor ez is egy vélemény...
Szia. Én Rubinál voltam még ősszel. Csinos jó kis csajszi. De nekem nem nagyon adta,sokat nyafogott. Nem igazán lehetett a cicit nyalogatni sem,és fogta a gumit szex közben. Pózváltás is macerás volt vele. De a teste az okés. Lehet változott azóta a valamennyit. Ha mész írd meg mit tapasztaltál. Akkor rápróbálok mégegyszer.
Köszi szépen Gróf Kurátor! Na ez tényleg segítség volt nekem! Jövő héten így felkeresem! Mégegyszer köszönöm!
Próbaként kétszer is rácsörögtem,de semmi.
Felejtős.
Valakinek van valamilyen tapasztalata Kitty(29)-el kapcsolatosan, a képek alapján Ő is egy gyönyörűség?
Kammillával kapcsolatosan nem értem, mit jelent: ",elég jól oda adja a jót az egyszerűnek" mondat rész Gróf?