Köszi :)
Köszi :)
Üdv!
Kitty 23-nál voltam tavaly. Akkor még egy Nati nevű leányzóhoz jelentkeztem be(hosszú fekete hajú, szoli barna lány, de most nincs fent a hírdetése), de ő valószínűleg nem ért rá és Kitty23 nyitott ajtót. Arcra nem igazán jött be, de tesre igen, így maradtam. A lakás rendben volt. Fél órára mentem, egy franciával indított, ami számomra eddig a legrosszabb volt. Borzasztóan fogazott, így nem is erőltettem sokáig a dolgot. Gyorsan meglovagolt és távoztam is. Nem hinném hogy valaha is visszamegyek.
Evelin20-al én is szemezgetek, mivel képek alapján nagyon bejön, de rengetegszer váltott már nevet és korábban voltak róla negatív beszámolók.
***moderálva***
Boldog nőnapot kívánok,minden kedves hölgynek! :)
Sziasztok!
Szeretnék néhány infót kapni az alábbi lányokkal kapcsolatban, privátban is lehet.
Regina23
Mia24
Evelin20
Kitty23
Mini (egy másik oldali hírdető)
Előre is köszönöm :)
Boldog Nőnapot hölgyeim!
Sziasztok Fiúk! Nőnapra Március 08-tól ismét jövök hozzátok egy kis hancúrozásra. Várlak Non-Stop. Puszika
Utolsó napot vagyok , még jöhettek fiúk nehogy lekéssetek
Sziasztok MT-sak.
Nőnapi akciós ajánlat szerintetek várható,kíváncsi leszek kik válaljákbe.
Egyébbként a hölgyeknek boldog NŐNAPOT holnapra.
Mrmen
várlak sok szeretettel Veszprémben diszkrét otthonomban egy kellemes időtöltésre. Csókjaim Zara 😊😉
Nemrégiben meglátogattam Hannát (Hanna 21). (Azóta mondjuk nevet cserélt, azt hiszem Kira volt) A képeken szereplő lány fogadott, az a képeken is látszik hogy egy teltebb lányról van szó, tehát nem ért meglepetés. Rövid egyeztetés után rátértünk a tárgyra, ami az időm hiánya miatt csak negyed óra volt, a tarifák az ennek megfelelő átlagba estek. Ügyesen végezte a dolgát, közben pedig volt mit fogni rajta. Részemről az ajánlott kategória, bár a logisztikán volna mit javítani, mert kifele jövet pont belefutottam a másik ott rendelő leányzóba.
A közeljövőben vagy Ivettet vagy Rubit fogom meglátogatni, bár az utóbbi hölgy több profilos hírdetései nem éppen bizalomgerjesztőek
Üdv!
Ivett (30) volt a legutolsó kalandom, gondoltam legyen róla is valami. Képek teljesen valodiak, előben is gyönyörű a hölgy. Elég nehéz volt bejutni hozzá ,de megerte várni. Lakás szuper, parkolás könnyű. Csak egy franciara mentem, már bánom, hogy nem többre. Maximálisan velem foglalkozott, közben szem kontaktus ahogy kell, nagyon érti a dolgát nem is tartottam sokáig. Biztos megyek még.
Sziasztok! Hol van Arial? Nincs meg a száma. Az egyik legjobb csaj a városban, voltam nála párszor. Elképesztő jó mellei vannak!
Tudtok ajánlani valami jót ? Rég jártam itt ,es nem igazán látok ujj tapasztalatokat.
Sziasztok! Arialról tud valaki? Előtte Kira néven futott. Köszönöm, ha van infó róla!
Nyugodtan kipróbálhatod, az fog fogadni akit a képeken látsz.
Először menj egy félórára, az a biztos.
Becca egy istennő!
Üdv!
Hát ez nem sikerült valami érthetően!
A lényegi dolgokat írd körül, hogy ha azt szeretnéd, hogy mások is értsék.
Engem konkrétan a Seherezádé érdekelne.
A többieket már jól ismerem...
Sziasztok
Szofi20: a helyszín a lánglovagokkal szemben. A lakás, fürdőszoba és a törölköző is rendben volt. A lány pedig nagyon rendben volt számomra! :)
Fiatal, aranyos, formás, mosolygós, beszédes, készséges. A francia természetesen még nem a legjobb, de szerintem nem lesz azzal gond.
Úgy alakult, hogy masszírozás nem is volt végül, így arról nem tudok nyilatkozni.
Csak ajánlani tudom. :)
Fiends need your help i want a girl in 25-30 aged..someone trusted experienced by you people...i m coming from India visit. Budapest...your help will be highly appreciated
Thanks regards
Lehet,hogy inkább hím ivarú vagyok mint te,talán még kósza gondolat sem voltál mikor már én ....,na mindegy ne menjünk bele.Leírtam amit tapasztaltam és azt azért,hogy a többi nevezzük makktársunknak,ne menjenek vakvágányra !Mindenki gondoljon amit akar !