Túl szép, h igaz legyen...
Túl szép, h igaz legyen...
Üdv!
Nem vagyunk egyformák, mások az elképzeléseink amikor elindulunk...
Sajnos a fotók sok esetben becsapnak minket, és mikor megérkezünk akkor már bánjuk hogy ott vagyunk.
Bársony nem ilyen! Ő nem árul zsákbamacskát, a fotókon ő van, az hogy az együttlét hogy sikerül, az két emberen múlik!
Sajnos nem mindenkinek jön be a mutatvány pedig ő azok közzé a lányok közzé tartozik akik szeretnének a kedvében járni az embernek. Nem gondolom, hogy nála fadarab effektus van.Véleményem szerint ő a helyi szolgáltatók közzül a jók közzé sorolható, tudja az ember irányítani, hogy mit csináljon, milyen pózban legyen.
Személy szerint én attól kapok frászt, mikor közlik velem a lányok, hogy így nem szeretik, meg úgy nem szeretik, meg ne érj a hajamhoz, meg ne fogdosd a mellem, mert nem szeretem.
Ha nem mondom hogy mit szeretnék, és hogyan akkor senki nem fogja tudni első alkalommal hogy nekem mi a jó.
Félre értés ne essék, nem azt mondom hogy Bársony a legjobb csaj az univerzumban, de nem is 10/5 kategória.
Nála sokkal rosszabb mutatványosok is vannak akik esetleg külsőre, vagy a fotók alapján jobbnak tűnnek.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a playmate kinézetű csajok nagyon gyengén muzsikálnak(természetesen tisztelet a kivételnek), és alig várják, hogy lelépj, pedig milyen jó is lenne ha mindegyikkel úgy lehetne együtt lenni mint a filmekben...
Valjuk be őszintén, hogy mi sem vagyunk tökéletesek.
Természetesen ez az én véleményem, nem kívánok senkit sem védeni!
én többször voltam nála, nekem teljesen más volt a műsor.. sztem ez hozzá állás kérdése.. ha odamész és "tessék itt a pénzed mutasd mit tudsz" lehet csak ennyi sül ki belőle. Velem nagyon rendes volt, én is igyekeztem a lehető legcukibb oldalamat mutatni felé.
Helló!
Pati32-nél,vagy Lénuskánál járt-e valaki, esetleg tapasztalat.
Kurelka! Teljes mértékben egyet értek veled! Én még az elején voltam Bársonynál. Sem a kinézet, és sem a produktum nem érte el a közepe szintet sem nálam.
Értelem szerűen én is csak egyszeri vendég voltam nála.
Szisztok !
Pécsett, Mendynél (29) járt már valaki ?
Tapasztalatok esetleg ?
Köszi! Egy telefonhívás is sokat elárulhat a vendéglátás színvonaláról. Amirával jártam ugyan így. Inkább nem is mentem, elment tőle a kedvem.
Ma voltam a Bársony nevű hirdetőnél,eddig figyeltem a hozzászólásokat,de szerintem nem igazán valósak !
A kishölgy nem okozott akkora élményt amit a megelőző beszámolókban olvastam.
Vagy amit vártam ! ***moderálva***,ezért is voltam bizakodó .
Nem kaptam meg amit vártam,Francia 10/5 aktus---nem is tudom,szétteszi és kész----sokkal-sokkal jobbra számítottam a beírások alapján.
Nekem a szilikon sem jön be annyira,lehet ez is zavart.De összességében nem tudom azt írni,hogy jó volt,ezeket azért írom,mert én is azért mentem
oda,mert hittem a beszámolóknak és nem akarom ,hogy más is olyan rossz ,vagy talán nem is rossz ,hanem NEM JÓ szájízzel jöjjön el onnan ,
v***moderálva***
Biztos ,hogy nem megyek többet ! Talán ez mindent megmagyaráz !
Már vártam mikor jön megint! Betti 28 :)
Holnap meg is látogatom nem szeretnék lemaradni róla ;)
Sziasztok!
Pati32-ről,vagy Lénuskáról nincs friss infótok?
Dorika 23- nál járt már valaki? Keresőben még semmi sincs, van infója valakinek?
Sziasztok Rebeka (31) leányzóról van vkinek infója?
Számomra telejesen ismeretlen, Pécsre most jött először.
Köszi, üdv
Ha egyre gondolunk, sztem hanyagolható.
Kidobott pénz. Alapszolgáltatások semmi külnös,***moderálva*** viszont extra.
Ahhoz képest hogy volt egy hozzászólásod amiben lefikáztad,és hogy nem mész hozzá többet,eléggé rá vagy kattanva.
Én is mennék már hozzá,de ha nem hirdet akkor nem hirdet.
Azért panaszra nem
lehet okotok mivel ahogy látom nálatok tölti az idejét Betti 28! Alig várom már, hogy újra Nyíregyházára érkezzen!
sziasztok a jégcsarnok közelében tudtok valakit?
Szilvi a legjobb egy istennő
Zamatos illatos finom puncija van imádom nyalni
Isteni francia feszes mellek igazi barátnő filling
Hétfőig várlak titeket Pécsett:)
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését! (Alex) ***
Sziasztok! Meg ha be jelentkezel valakihez órákst fagyoskpdol mire be jutol hozzá, vagy be se jutol! Ez velem történt meg! És az volt a rossz benne hogy már kát nappal haüarébb egyeztetem idő pontot!M
Sziasztok!
Valakinek van esetleg információja, hogy hová tünt a korábban a Stadion környékén rendelő vékony fital Beatrix?
Mostanság Pesten sem látom hírdetni.
Abbahagyta a szakmát, vagy esetleg külföldre igazolt?
Előre is köszönöm!