Üdv mindenkinek ! Nem beszámoló lesz csak segítséget szeretnék kérni ,szóval ismer valaki olyan szolgáltatót akinek az átlagnál nagyobbak a szemérem ajkai? Ez valahogy még ki maradt a palettáról.. :-) Privátban ha lehet.
Köszönettel: Tomi!
Üdv mindenkinek ! Nem beszámoló lesz csak segítséget szeretnék kérni ,szóval ismer valaki olyan szolgáltatót akinek az átlagnál nagyobbak a szemérem ajkai? Ez valahogy még ki maradt a palettáról.. :-) Privátban ha lehet.
Köszönettel: Tomi!
Sziasztok Makktársak!
Evelin 20 ról van valakinek van valami infója róla?
Előre is köszi :)
Szevasztok!
A mostani felhozatalból valaki kifejezetten ajánlott esetleg lenne?
Ditturól van már valakinek tapasztalata?
Köszi előre is!
Üdv!
G.
Üdv!
Rebeka 24-ről van valakinek infója? Pár napja eltűnt a hirdetése sajnos. Privátban elérhetőséget is szivesen fogadok.
Lisa 28 - A fotós jó munkát végzett, nagyon jó munkát! Persze ő szerepel a képen, de nem egy bombázó típus, (nekem a képekről az jött le). Kicsit feszélyezett volt az elején, de a végére belejött. Francia kellemes, irányítható. Szexben nem annyira aktív, de nekem akkor és ott jó volt. A végén kellemeset beszélgettünk. Szerintem még visszamegyek, ha legközelebb erre jár.
KiaraN 22 - Talán egy hétig vendégszerepelt Nyíregyházán. Szép arcú, magas lány, viszonylag jó testtel. Kicsit kezdő feeling, nem volt igazán közvetlen. A műsor is visszafogott volt. Nálam egyszeri alkalom volt.
Dóra 21 - Régebben egyszer már jártam nála és nem voltam róla túl jó véleménnyel. Nem hiszek abban, hogy az emberek gyökeresen meg tudnak változni, de az itteni jó vélemények hatására úgy gondoltam adok neki még egy esélyt. És milyen jól tettem! Mintha teljesen kicserélték volna. Cserfes volt, érdeklődő. Még egy kellemes masszázst is kaptam az elején. Kellemes francia ,a szexben is nagyon oda tette magát. A végén kicsavart mint egy darab rongyot :) Így kell ezt csinálni. Megkockáztatom, hogy így az egyik legjobb szolgáltató most Nyíregyen. Persze az is lehet, hogy nem változott meg, hanem egyszerűen hangulatember és a múltkor rossz passzban volt, most meg jó passzban. Megyek még vissza hozzá.
Örültem, hogy volt alkalmam bejutni Dönízhez, már régóta terveztem, de a nagyobb távolság miatt csak most jött össze. Bár az elmúlt két évben már nem szeretek kísérletezni új lányokkal, inkább olyanokhoz megyek, akiknél voltam és saját tapasztalatomból tudom, hogy jó velük. Viszont Dönízzel mégis kivételt tettem, mert róla elég sok a referencia, rosszat még nem olvastam róla. Én is azt tapasztaltam, hogy nagyon kedves, értelmes, közvetlen lány. A szex mellett jól el lehet vele társalogni is, nagyon kellemes órát töltöttem el vele. A mélynövése pedig egy új élménnyel gazdagított: eddig valahogyan szinte mindig 175-180 centis lányoknál kötötöttem ki, ez volt az első alkalom, hogy nekem volt magasabban a tekintetem, miközben állva átöleltük egymást :D Így alacsonyabbaknak duplán tudom ajánlani.
Szóval mindent összevetve, ha lesz rá alkalmam, akkor szívesen mennék még hozzá.
Valaki vélemény még becccarol?
Üdv mindenkinek.
Dia 20, hírdetőről tudna valaki információval szolgálni?
Zita ( 25 Debrecen ) valaki tud irni tapasztalatokat?
Méziről valaki?
Szia . Judie megbizható, mehetsz nyugodtan :)
Valaki volt már Grétinél róla infó ?
Boldog NŐNAPOT hölgyeim !! ;)
Sziasztok!
Ninet és Krisztin érdekelne, esetleg valakinek infója lenne róluk? Elôre is köszönöm!
Boldog Zoltán napot!
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, illetve a Nyíregyházi hírdetőket se ismerem(még). Judie 32, illetve Melanie volt szimpatikus számomra. Róluk tudtok mondani pár infót, véleményt? Inkább először olvasok fórumot, tapasztalatokat aztán megyek el nem akarok mellényúlni. Előre is köszönöm.
Talán a keresőbe kellene beírnod a nevét! jobb felső sarok :) üdv..
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül Döniz merre található? Vagy már nem elérhető a hölgy sehol? Nem láttam a hirdetését vagy 3 hónapja és nekem Győrben ő volt a legjobb. Pici vidám szöszi 10/10es testtel :D