nem mondod.....
:-))
üdv:
spray
nem mondod.....
:-))
üdv:
spray
Nálam alap, hogy valamennyire lehessen kommunikálni a kiszemeltel!
Hidd ell vannak akikkel lehet!
Meg olyanok is akikkel nem!
Utóbbiakhoz menj te. :D
jja
de ahogy irta azt is lehet kulturaltan
nálam pl tejjjjessen belefér, már telefonban a tájékoztatás keretei között
nna mindegy , engeggyük el....
;-P
üdv:
spray
Szeretettel varom az ertelmes urak jelentkezését!!😤💪
és ha mán telefonba bemongya?? a rózsacsokrok méretit??
üdv:
spray
Szia!Pedig brutálisan jó az a csaj,én járogatok hozzá már két éve,kb ilyen heti szinten,nekem van minden,működik vele a dolog,megkapok tőle mindent.Az csaj egy csoda,egy álom,nagyon jó az ágyban!És ezek alapján,tényleg úgy lehet ahogy mondja,hogy nem mindenkit "vesz be a gyomra".Amin nem is csodálkozom,pár vendég,kicsit magára is nézhetne,meg el is gondolkodhatna.
Lehet ezt kulturáltan!
Nem rontok ajtóstól a házba!
Nálam már ott kiesik a csaj ha azzal a darálós szöveggel nyit mi és mennyi meg extrák!
Nézd nem ma kezdtem, szereztem némi rutint kapiskálom mennyit kell letennem, hogy ne érezze egyikünk se kellemetlenül magát!
Ujra itt van Cony, urak!
valaki aldozza be magat es mondja el mit tud ez a szexistenno!😂
Ő engem is érdekelne.
Sziasztok. Az apróban hírdető Blankáról tud valaki valamit? Volt már valaki a vendége?
Szept 20-ig eléred
Írnék bőven a nyári vadászatokról (augusztusról) de az a nagy helyzet, hogy a városom nem tette ezt lehetővé.
Egyik végig inaktívként volt fent, felesleges köröket így nem futottam, a másiknak saját helye nincs, a harmadikkal meg úgy éreztem rizikós lenne, mivel nem hallottam éppen jó hírét.
Pozitívum azért volt az egyik héten, mert Martinázni tudtam sokadjára is, így a transzik terén kárpótolva éreztem magam minőség szempontjából.
Mivel ahogy írtam kevés transzi hirdetett így jobban elmerültem a crossdresser műfajban amit kipróbáltam már tavasszal, (mármint a partner CD) de mivel "amatőr" így a kontakt nem publikus.
Legközelebb év vége felé remélem írok új partnerekről és sok élményről.
ez úgy van, ahogyan a bölcsek mondják.
a hirdető hölgy, megbízható forrásból: közelebb van a 40-hez mint a 30-hoz.
nem értem a moderátorok miért engednek meg ilyen mértékű torzítást.
Sziasztok.
Debrecen vagy környékén keresnék 2 olyan ígényes csajt akik együtt fogadnak. Dekoratív, lehetőleg dúskeblű, vadóc csajokat preferálom. Tudtok ilyen csajokat ajánlani?
Lililuxrol tud valaki valamit? Ő mely ár kategória.
Sziasztok!Jövő héten pár napig Zegen leszek.Kinéztem egy hölgyet Debóra30 szivesen meglátogatnám mert a képek alapján nagyon ott van.Tudnátok adni kis segitséget mennyire ajánlott a hölgy?Privibe is jöhet.Előre is köszönöm.
Úgy 21 éves mint ahogyan én 18!! :D
Miért kell ekkora ordasat kamuzni?
Sziasztok! Az az Emma nem teljesen " tiszta"! Vannak gondog vele ! Idegbeteg szerintem! Teste rendbe van, de amúgy....
Szerintem az alkhohollal is vannak gondok!
Ti, mit tapasztaltatok? Vagy csak nekem volt rossz napja?!
Sziasztok!!! Tina 26-ról mik a tapasztalatok, érdemes a hölgyet felkeresni ? Mert bár hívtam párszor,de sajnos soha nem veszi fel.
Üdv urak .
Vanessza 32 vagy Tina 26 rol van vkinek infoja ? Az utobbi akármikor hivom nem veszi föl vagy kivan kapcsolva...