Köszönöm a tanácsot.Ezután így intézem.
Köszönöm a tanácsot.Ezután így intézem.
Ez van. Semmi gond egyébként, de legyen korrekt.
De értem pontosan.Nekem is volt rossz tapasztalatom.De amikor elmondja a nő hogy ezt és ezt nem szeretném és a pasi mégis erőlteti ,abból nemigen sül ki semmi jó.Rózsák ide-rózsák oda.Van száz másik....És a pasi meg mégis visszamegy ugyanoda,mintha fel sem fogná.
Nemigazán érted az ügymenetet. Van aki a rózsát viszi, és van az aki tesz a rózsákért valamit.
Kapisgálod a lényeget??
Nándi · Őstag · gb te intézd máshogyan! Vigyél egy csokor virágot a kiszemeltnek háromszor hívd el vacsorázni aztán kérdezd meg, megfoghatod e a kezét!
Na így még nem jártam. Az, hogy megnézi vannak-e spórák a kalap alatt, megvan 5 másodperc alatt, és lehet úgy is csinálni, hogy ne tűnjön fel. 10 percbe már egy komplett laborvizsgálat beleférne (de az drágább) :-)
Van, van, mivel senki nem válaszolt ezért én elindultam…, mindenki privátban kérdezget, de amikor nekem kellene info senki le sem sza……a.
Nekem sincs rejtegetni valóm!Csak ahogy mondták elmennek 1 órára,kb ebből 10 perc ezzel telik,fogják otthagyják.A pénzt meg bebukták.
Éppen ezért, engem nem zavar, ha előtte szemügyre veszi. Nincs semmi bajom, vagy rejtegetni valóm.
Lacibetyár · Újonc · szép szőke angyalnál ki járt?
hangja elbűvőlő, szivesen mennék ha kapok érdemi infót
Lacibetyár · Újonc · nem szerelmet megyünk valanni :D
pénz lecsekkol, láb szétnyit aztán viszlát
adás vétel megtörténik
Jómagam nála nem jártam.Eddig nem találkoztam még kifejezetten ennyire vizsgálódóval.Azt meg sosem tudhatod kitől mit lehet elkapni.
Itt jópár pasi azt gondolja,hogy elmegy egy"lányhoz"és azonnal elalélnak tőle és máris dobják szét a lábaikat...
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv Makktársak.A hőlgy tel.számát Tudja valaki?Jöhet privátba és milyen a csajszi ?Megbizható rendes normális?Árak?Köszi.Bella(39)
Sziasztok hétfőtől - péntekig8-16 között tudnék kiadni lányoknak érdekel valakit ?
Az X is tele van ilyen ribikkel. Küld a pénzt és utanna majd jelentkezik. Mondjuk egy fokkal se jobb aki élőben elveszi a pénzt és két perc rángatás után közli hogy letelt az idő és kocc van.
Niki34 négyől van e vélemény? Itt az idő indulni!!!!
Az apróban hírdetőNatálie Nyírbátori lányról van e valakinek infója? Megköszönném.
🤣🤣🤣
Köszönöm az infót!