Járt már valaki Zsúnál ?
Privátban is jöhet a válasz és előre kösz !
Járt már valaki Zsúnál ?
Privátban is jöhet a válasz és előre kösz !
Ez mindenkepp elôny!!🙋♀️
Sakur üdv fogom is legjobb pillanatait de nem úgy volt hogy nem lehet dugni? Na ez a valós mi?
Hozzáértő focista legalább tudod kiről beszélsz? Zárójel a kivételek sok felekeppen számítanak😀
😃😃😃
Kaferfan,örülünk hogy neked bejött, folytasd, döngesd, nem vagyunk irigyek mert amúgy amint látod többeknek is megvolt, csak utána az osztályzatai nem voltak igazán kiemelkedőek..:)
Ada valaki infó akár privátban is. Még lililux is érdekelne jöhet privátban is.
Tuti tudja amit kell! Te meg ha leszel elég bátor és nem itt hanem ahol kell ott "kíváncsidkozol" megtudhatod! :D
Sziasztok.Tud valaki 50 feletti csinos, bevállalós högyet aki nem sűrűn hirdeti magát?
Mit tudsz róla ?
Ez AZ a Heni? 😃
helló! Barbi 39 néven hirdetett egy hölgy egerszegen valaki nem tudja az elérhetőségét? egy ideje nem hirdett!
Szia! Szerintem érdemes; odatette magát és nem kifogásolt semmit élőben (amit telefonon megbeszéltünk), nem nézte az órát, nem siettettet.
Igen! Igen!
Nekem meg a moderálásra jelentették,a valós hozzászólásomat.Valakinek fájt,hogy én pedig még tudtam dugni a csajt.
Milyen meglepő, hogy az előző hozzászólásomat, amelyben csupán a száraz, valós tényeket voltam bátor megemlíteni, törölték.
Úgy látszik, nemcsak a lányok, de az igazság is meztelen.
És amiben,még rendkívül kitűnő,és messze átlag feletti ez a csaj (Conyról beszélek), az ápoltsága,és a tisztasága,saját magára,és a környezetére is.Patika a csaj,tök steril,ápolt,tiszta,illatos mindene.Tiszta lakás,tiszta fürdő,illatos lepedő.Nem talalálkoztam még,ilyen pedáns,rendmániás,hirdetővel.Jól esik bemenni ilyen csajhoz.
Hello szivi nem veletlen vannak kivételek!! Varlak beszeljunk! És köszönöm szepen 🙋♀️😉🌹
Nándi a helyszíni értékbecslő ...:-))
üdv:
spray