Hát, ez már nem igaz! :-) Ha pasi lennék, már tökön szúrtam volna magam. Jáj, more!
Hát, ez már nem igaz! :-) Ha pasi lennék, már tökön szúrtam volna magam. Jáj, more!
Tisztelt Krisztina!
Mi már többször reagáltunk levelére. Kértük, küldje meg a törölhető, tiltható regisztrációit, telefonszámait, de Ön azt állítja, nem emlékszik rájuk.
Így ezeket nekünk kell összegyűjteni, ami talán Önnek is érthető, plusz idő ahhoz képest, ha csak ellenőriznünk kell.
Természesen - ha felháborodik ezen, ha nem - azoknak segítünk először, akik felvállaják, amit eddig csináltak, és gyors megoldásra törekszenek.
Megjeygzés: Ön négy regisztráció megtartását kérte. Ebből a négy regisztrációból kiindulva eddig 27 telefonszámot találtunk (persze, van ahol csak "véletlenül" elírta a számot), majd a telefonszámok alapján eddig további 21 Önhöz köthető regisztráció került elő. Ezek mindegyike további ellenőrzést takar.
Ugye, így már mindenkinek érthető, hogy miért tart ennyi ideig?!
Mellesleg, Ön is hiába próbálkozik még mindig új regisztrációkkal. Látjuk, de ez nem oldja meg a dolgot. Ezért aztán felesleg azt írni a fórumba, hogy Ön mindent rendben megtett, mindent jól csinált, és most csendben vár....
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Tényleg nem lehetne egy kicsit felgyorsítani ezt a folyamatot? Napok óta várom az email-re a választ,de semmi. Én azt veszem észre, hogy sokan megunták a várakozást, ezért új regisztrációval regisztrálnak új tel.számmal, és új névvel. Ez nem át verés? Én meg nem szeretnék változtatni, ezért várok már 1 hete hogy fiz. hirdetésem megjelenjen. Nézzenek már rá hogy egyáltalán sorra kerültem-e.. Köszönöm.
Kedves Kató néni!
Köszönjük türelmét! Tegnap este minden tegnapi befizetést rögzítettünk, tehát (bár sok a munkánk), tartjuk a vállalt határidőt a problémamentes hirdetők esetében. :-)
Akivel nincs probléma, ott minden gyorsabban megy, ahogy ezt Ön is és még nagyon sokan tapasztalják...
VL
Tisztelt Anita31!
Mi elküldtük válaszunkat az egyik regisztrációjában megadott email címére, ezek szerint az nem valós cím, mert nem kapta meg a levelet. Kérjük, írjon emailt nekünk egy olyan címről, amire választ is küldhetünk (már itt az első szabálytalanság...)
Egyébként legelső észrevételünk: ebben a regisztrációjában eddig 4 telefonszámot használt, a négy telefonszám további regisztrációkkal hozza kapcsolatba...
Véleményünk szerint a további egyeztetés (mivel személyes adatok is előkerülhetnek) nem fórum tárgya.
VL
Kedves Dundika!
Itt a fórumban megírtuk Önnek a választ, várjuk ezzel kapcsolatos levelét a probléma megoldásához.
VL
Tisztelt Szerkesztöség érdeklődni szeretnék milyen okból nem jelen meg a hirdetésem megint már 1 hónapja csak tilanak.. Válaszukat emailben vagy itt a forumon várom.köszönöm.........
Tisztelt Szerkesztőség!
Megkapták az emailemet?Mert ott nem sok reakciót látok!
Kedves Szerkesztőség válaszukat köszönöm!
Nem fogjátok elhinni!!! Én is befizettem ma a hirdetési díjat, biztos, hogy nem leszek letiltva, csak a sok munka miatt még nem volt idejük aktiválni. Mit csinál ilyenkor Katónéni? Vár szépen, türelmesen, amíg rám nem érnek. Nem reklamál, csak vár, mert tudja, hogy aktiválják, csak várni kell. Bezony.
Kedves B.B!
Először is: csupán azért, mert IP cím egyezés van, nem tiltunk ki senkit.
Másodszor: azért sem tiltunk ki senkit, mert rendelést ad le.
Ahhoz, hogy pontosan meg tudjuk mondani Önnek, mi okoz problémát Önnél, kérjük, emailben vegye fel velünk a kapcsolatot, mert nem javasoljuk, hogy az azonosító számát a fórumban tegye közzé.
VL
Kedves Mandy!
A kérdéses emailt elküldtük akkor, amikor beírtuk az Ön által is említett szöveget.
Kérjük, ha nem kapta meg levelünket, akkor emailben jelezze.
VL
Kedves Szerkesztőség!
Én érdeklödni szeretnék ,hogy hogy tudnék előfizetni itt az oldalukon? többször is probáltam de nem sikerült és ennek az lett a vége hogy le lettem tiltva!Sajnos ezt az ip cimet nem csak egyedül használtam ebböl is baj lett dehát nem mindenki tudja megoldani hogy máshol is adjon fel hirdetést!Kérem önöket hogy segitsenek nekem megtenni a lépéseket mert nem értem többször irtam emailt de nem kaptam olyan levelet amiben lett volna számla!Pedig mindenképp szeretnék elöfizetni de már nem tudom hogy kérhetnék segitséget?De ha esetleg más is tudna segiteni azt is megköszönném!Mert nagyon szeretem ezt az oldalt!
A hirdetésem tiltva lett, és azt irták az adatlapomon, a bemutatkozó szöveg mellé, hogy küldenek értesítést, hogy miként tudnék ujra hirdetni!? Kérem legyenek szivesek elküldeni minél előbb, nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm!
Kedves Krisztina!
Sajnos nem Ön az egyetlen problémás Hirdető! Amint sorra kerül, ellenőrizzük és válaszolunk levelére.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Több napi várakozás után, kaphatnék valami bíztató infót? Köszönöm.
Kedves Enikő28!
Köszönjük! Amint sorra kerül, ellenőrizzük, és mindenképpen visszajelzünk emailben.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Elküldtem a kért adatokat email-re, de még itt a kapcsolatokban is.
Várom válaszukat.
Bocsánatot kérek Nem tudtam,hogy nem lehet egyszerre Köszi a választ! :)
Tisztelt Evyke!
Az a gond, hogy Ön vagy egy fényképes vagy egy apróhirdetés feladására jogosult jelenleg, Ön viszont mindkettővel egyszerre próbálkozik.
VL