Tisztelt Channel!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Channel!
Sziasztok!Megtudná mondani valaki hogy regisztrálás után mennyi időben telik a jóváhagyás és látható a hírdetés?Köszönöm!!
Kedves Videkilany.hu!
Az előbb rossz helyre posztoltam kérdésem. Tehát, íme, ismét:
Ha a kedvenceimben el volt mentve egy hölgy, majd kikerült, mert lejárt a hirdetése, de több nap, hét múlva megint felteszi a hirdetését, automatikusan visszakerül a kedvenceim közé is?
Üdv.,
durrmoll
Tisztelt bius!
Tisztelt durrmoll!
Igen ez így van. Amennyiben a hirdetés ismét aktív lesz (és ugyan abban a regisztrációban), úgy megjelenik a kedvencek között ismételten.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt VL!
A fórum/városok/Nyíregyháza oldalon lejáratás folyik amibe engem is bele kevertek és szeretnék ebből kimaradni. Már kapom a fenyegető telefonokat. Szeretném megtudni, ha rendőrségre kerül az ügy IP címet kötelesek vagytok kiadni?
Előre is köszönöm Dia.
Tisztelt Dia001!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztőség!
Már második eset, hogy önkényesen bekapcsolták a hirdetésem, amikor én kikapcsolt állapotban hagytam. Most is több napja így volt, és csodálkoztam, hogy miért csörög állandóan a telefonom, nem értettem, benéztem ide, és be volt kapcsolva. Én nagyon keveset tudok a masszázzsal foglalkozni, így nem véletlen, hogy keveset kapcsolom be a hirdetést. Így egy csomó hirdetési napom el lett.... pazarolva. Kérdésem, jóvá tudják-e nekem írni ezt a kb 2 hetet, amely így telt el, hogy nem vettem észre az Önök önkényes bekapcsolását.
Köszönettel, enemy, 4 éve rendszeresen fizető hirdető
Tisztelt enemy!
Tisztelt szerkesztőség!
Hogy lehet az, hogy kiemelt hirdetést fizetek és mégsem kiemelt a hirdetésem?
Várom válaszukat és a megoldást!
Üdvözlettel Rubint!
90éveseknek nemjár már kiemelt :P :P Bocsi :D
Nemvagy chaten mostanság
Most ott vagyok! :)
Kedves Szerkik!
Hiányos lett a hirdetésem szövege. Így nem vicces. :(
Tisztelt Kefegép!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelt szerkesztőség!
Kiemelt hirdetést fizetek és ma egésznap azzal játszotam hogy viszarakjam kiemeltre mert 10 percenként leszedik...Mégis miért?Honapokig nem volt baj ezzel. Köszönöm a választ előre is!
Tisztelt izácska!
Nyugodtan állítjuk, hogy Ön nem kiemelt hirdetést fizet, csak bekapcsolgatja a kiemelés opciót, amit a rendszerünk vesz le időről-időre :)
Részletesebben belső üzenetben válaszoltunk.
Sziasztok!
Én törölni szeretném magam a rendszerből. Azt hol és hogyan tehetném meg? Válaszotokat előre is köszönöm
Tisztelt palika1990!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Sziasztok!
Hogyan tudom magam törölni?
Tisztelt pilgrim!
A regisztrációját töröltük.