Sziasztok!Én is egy ellenőrzés alatt álló hirdető vagyok,akinek nem aktiválják a hirdetését napok óta.Kb.ugyanazt szerettem volna leírni,mint az előttem szóló Krisztina,de mire regisztráltam egy vadi új e-mail címet,addigra Ő megelőzött.Hogy miért kellett új e-mail cím?Mert már tartok tőle,hogyha a sajátom alatt írok,akkor bünti lesz.Az én történetem a következő:másfél éve hirdetgetek rendszeresen az oldalom,mivel adva van(volt)az ingyenes hirdetési lehetőség,így éltem vele.Gondolván,hogy ez természetes.Most az lmúlt napokban láttam,hogy több lány hirdetése lekerült,aztán láttam a fórumon az elkeseredett beírásokat.Nem tudtam hová tenni a dolgokat,nem tudtam eldönteni,hogy kinek van igaza.Nyugodt voltam,hogy engem nem érhet ilyen baj,hiszen én a szabályokat betartva hirdetek.Aztán az egyik barátnőmet letiltották,mondván:több regisztrációja is van.Megijedtem.Hiszen NINCS neki!!!!Aztán engem is letiltottak,ugyanezzel a magyarázattal.SOHA nem volt több regisztrációm,SOHA nem volt más telefonszámon,SOHA nem volt más nevem,SOHA nem hirdettem más képével,SOHA nem próbáltam több hirdetést aktiválni.Azért,mert fontos volt,hogy tudjak hirdetni az oldalon.BETARTOTTAM A SZABÁLYOKAT!Most levelezgetünk.Pontosabban én írok,ők meg vagy igen,vagy nem.Azóta megokosodtam,szeretnék előfizető lenni.De még tart a bünti.És még csak azt sem tudom,hogy mennyit kaptam.