Szerintem a szerkeztöség elment nyaralni,azért nincsenek fent a lányok!Ez egy ilyen oldal,itt bármi megtörténhet!
Szerintem a szerkeztöség elment nyaralni,azért nincsenek fent a lányok!Ez egy ilyen oldal,itt bármi megtörténhet!
Tisztelt szerkeztöség!Már rég felraktam a hirdetésem de még mindig nem aktiváltak! Kérem minél hamarabb!!
Kedves Petra szolnok!
Ha garanciát szeretne képeire, akkor csak azok a képek maradhatnak hirdetésében, melyeket a feltöltött garanciakép igazol.
VL
Sziasztok! Kíváncsi lennék hogy a fizetett fotógaranciás hirdetésemből hová tüntek a képek????????
tisztelt szerkesztöség! szeretném tudni hogy mi az oka annak hogy nem akarják aktiválni a hirdetésem ugyan is én már hirdettem önöknél csak más e-mail cimröl de egy azon telefonszámrol mert ami volt fotom azt én letörültem! valoszinü hogy ezért nem lenne jo? kérem hogy válaszoljanak mert ha lehetséges lenne akkor a régi e-mail cimemröl ami elö fizezéses volt vagy még mindig van uj kép cserével szeretnék önöknél ujra hirdetni! kérem hogy minél hamarabb válszoljanak elöre is köszönöm! anita debrecen
legyenek szivesek válaszolni hogy esetleg valami szügséges és kell e még hozzá valami hogy ujra regisztrájanak elöre is köszönöm
tisztelt szerkesztöség már napok ota várom hogy a hirdetésem aktiválják de sajnos arra sem jöt még válasz hogy mindez miért nem történt még meg pedig többszöri alkalommal is irtam önöknek!
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődnék, hogy meg kapták-e az e-mailt és tudok-e már hírdetni,vagy még mindíg szükszég van valamilyen adatra?
Remélem mihamarabb válaszolnak!
Vanda19
Tisztelt Szerkeztőség!
Remélem megkapták az válaszomat!
Kérem válaszoljanak minnél hamarabb hogy sikerül e újra hirdetnem maguknál!
Előre is köszönöm és remélem mihamarabb válaszolnak!
Napok óta nem engedélyezik a hírdetésem,pedig már át lett írva. Érdeklődnék,hogy miét van ez? Váom a válast. Köszönöm. Tünde Szolnokról.
Miért nem válaszolnak az e-mailemre?
Már hétvégén küldtem maguknak emailt és ide is írtam be!
Várom mihamarabbi válaszukat!
Kedves Hirdetők!
Felesleges egyszerre több emailt küldeni és a fórumba is beírni ugyanazt a kérdést, problémát... Ezzel nem oldódnak meg hamarabb a gondok!
Mindenki, aki írt emailt, elküldte amit kértünk, választ fog kapni levelére, de ha naponta többször elküldi a kérdést: "mikor?", azzal garantáltan nem gyorsítja meg az ügyintézést!
Kérjük, várják meg a választ és addig ne próbálkozzanak újabb és újabb regisztrációkkal!
VL
Kedves szerkesztőség!
Tegnap óta próbálunk regisztálni, de folyamatos elutasítást kapunk! Még biztosan nem használt számmal, valós adatokkal és képekkel próbáljuk a hirdetést, de valami miatt folyamatosan el vagyunk uatsítva! Írjátok le akkor hogy konkrétan mi a baj! De ne a sablon szöveget ha lehet mert abból nem fogok rájönni, mivel ti a számra,képekre adatokra hivatkoztok ami minden valós!Légyszivel minnél hamarabb válaszoljatok mert így nem vagyunk fent, ami mint tudjátok nekünk nem igazán jó!
köszönjük
Tisztelt Szerkeztőség! Minden adatot beküldtem önöknek amit kértek tőlem,de ha véletlenül kimaradt valami szeretnék információt kapni róla, nem értem miért kerül folyomatos elutasitásra a hirdetésem.
T.Szerkesztőség.
Kérésüknek megfelelően,ellküldtem önöknek a kért adatokat,amit a hirdetésem elutasításával kapcsolatban kértek.Kérem önöket amennyiben hiányosak az információk,kifelejtettem valamit,jelezzék emailben hogy pótolhassam őket.
Tisztelettel,Flóra
Tisztelt SZerkesztőség!
Egy honappalezelőtt irtam őnőknek,hogy nem tudok feledni hirdetést.
őnők azt irták ,hogy imailba irjam le a telszámot az imailt a nevemet,hogy melyikkelszeretném feladni a hirdetésemet.
Őnők azota se válaszoltak,de ha mégis és én nem vettem észre kérem mégegyszer válaszoljanak levelemre,
Előre is kőszőnőm Evelin
Köszönöm a válaszod!
Ha sikerül helyrehozni a hirdetést akkor onnantól kezdve én is írok a szerkeztőségnek!
Mégegyszer kösz a tippet és a válaszaidat!
Szia!
Én csak ezt az idétlen Katónéni nevet nem tudom megváltoztatni, nekem folyamatosan rendben minden, igaz én mielőtt módosítani szeretnék valamin, előtte írok nekik mailben. Most megváltoztattam a nevem, mégsincs semmi gond. A mailem viszont maradt régóta ugyanaz, sőt barátnőmet is erről tettem fel, csak előtte ment a mail, hogy lehet-e az én gépemről.
Tényleg nem tudom, veletek mi a gond, én nem látok mögé a dolgoknak.
Szia Katónéni!
Köszönöm a válaszod!
Csak én tényleg nem értem ezt a szerkeztőséget!Azért mert a barátnőmmel egy gépről adtuk fel a hirdetést és egyetlen egyszer volt véletlenül telefonszám csere azért már kamu hirdetők vagyunk???
Már 2 éve hirdettem az oldalon valódi képekkel és más hülyesége miatt,mert felrak egy csomó kamuképet azért mi sz_vjunk!2 hónapja nem engedik fel a hirdetést és nehezen is válaszolnak!
Jó megértem hogy sok dolguk van,de ez akkor sem tisztességes dolog,hogy akinek utánam vették le a hirdetését annak már rég fent van ,pedig én is mindig válaszoltam az emailekra!Szerettem volna előfizető lenni,de azt sem engedték!
Ezt már tényleg nem értem!
Tévedsz Katónéni!
Nekem is csak addig válaszoltak, amíg ide a fórumba írtam. Amint áttértem e-mail-ra, ahogy kérték, válasz nem érkezik. Csak fenyegettek, hogy letiltanak, ha nem egyeztetek. Egyeztettem pár napja, válasz nincs, hirdetni nem tudok. Szóval az sem baj, ha letiltanak, mert nincs mit. Szerintem vagyunk így ezzel egy páran!