Sziasztok!Kedves szerkestőség egy hete,hogy írtam nektek egy üzenetet!Választ várok rá!
Sziasztok!Kedves szerkestőség egy hete,hogy írtam nektek egy üzenetet!Választ várok rá!
Tisztelt Maya Győr!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék, hogy tegnap óta miért nem került vissza a fotógaranciám? Kérném mielőbbi intézkedésüket, előre is köszönöm.
Lili
Tisztelt Lili!
Tisztelt VL szerkesztőség!
10. hó 13.-án írt levelemre még mindig semmilyen választ nem kaptam. Elnézést amiért ide merek írni de szeretném tudni az okát.
Köszönöm!
Szia..szeretném kérdezni,hogy csekken is belehet fizetni a fizetös hirdetést...vagy csak átutalással,köszönöm
Tisztelt Pillangó!
Tisztelt Husika!
Tisztelt Szerkesztőség!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Puszi: Lili
Tisztelt Lili!
Nagyon szépen köszönjük és viszont kívánunk Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok a Szerkesztőség minden tagjának!
Köszönök mindent. Akkor is itt leszek, ha nem. :)
Tisztelt Hexe :)!
Köszönjük szépen, Önnek is minden jót kívánunk!
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
sya admin
megkerlek mond meg nekem ki irogat tudom h lätod ip
cimet mert anno a piroslämpa.net a forumon ugyanez ment lle is van zärva mai napig a travik topik feljelentest tettem anno 2oo6-ban rendörsegen ki is lett vigygalva aki irogatott lecsuktäk mivel interneten nyilvänossag elött valo becsületsertesröl volt szo
es ezt buntetik
Tisztelt sabina sexbomba transex!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelettel:
igen köszönöm
megkernelek bennetek töröljetek regiszträcoim
mindent es ha lehet a forumot is es innentol en nem irok de legyen tiszta
Tisztelt Jázmin81!
Tisztelt sabina sexbomba transex!
Kérésére a regisztrációját töröltük
Tisztelt Szerkesztöség!!!
Kérem mondjàk meg hogy mittegyek hogy a kétes hirdetöi stàtuszbol kikerüljek mert én nem vagyok az és ez bànt !!!!!?????
Elöre is köszönöm a vàlaszuk! Puszi Alina Kecskemétröl!!!!!!!
Tisztelt Alina!
Kérjük, hogy olyan képet töltsön fel, ami valóban Önt ábrázolja. Ebben az esetben nem lesz kétes hirdető. A jelenlegi hirdetéséhez feltöltött fotóját is ezért távolítottuk el.
Tisztelettel: