Tisztelt Szerkesztőség!
Többször is próbáltam Önökkel felvenni a kapcsolatot, de eddig még nem válaszoltak egy levelemre se. 2. hete, nem aktiválják a hirdetésemet. Mi az oka? Kérem aktiválják végre a hirdetésemet. Előre is köszönöm.
Martina
Tisztelt Szerkesztőség!
Többször is próbáltam Önökkel felvenni a kapcsolatot, de eddig még nem válaszoltak egy levelemre se. 2. hete, nem aktiválják a hirdetésemet. Mi az oka? Kérem aktiválják végre a hirdetésemet. Előre is köszönöm.
Martina
Tisztelt Szerkesztőség!
Előfizető vagyok elég régóta, irtam már ide hogy szeretnék visszatérni az ingyenes hirdetésfeladáshoz,de választ nem kaptam.Előfizetői azonositóm: 0005585.Kérem mihamarabb észrevételeteket és a hirdetéseim feloldását az ingyenes feladás miatt.
Előre is köszönöm.
Letti
Igaza van Katónéninek!
Kérjük küldje el emailben a régi és az új számot, és azonnal beállítjuk a cserét!
VL
Szia Vicky!
Küldj egy mailt, hogy számot cserélnél, letiltják a régit és akiválják az újat. Így nem lesz gondod, sima számcsere, de mailben kell kérni.
Üdv. Katónéni
Tisztelt VL!
Sajnos elhagytam a telefonom szval egy új számmal vagyok kénytelen hirdetni! Szeretném tudni, szükséges-e adat ellenőrzés, vagy elég, ha itt szólok?
Üdv.: Vicky
Az oldal nagyon jó, nekem bejön. :)
Sziasztok!
Szeretném kérni az előfizetésem törlését, és visszaszeretnék térni az ingyenes hirdetésfeladáshoz.Előfizetői azonositóm: 0005585.
Várom válaszotokat! Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ismételten nem kaptam csekket, a hirdetésem megint nem él 14-e óta.Ezért szeretnélek megkérni benneteket ha lehetséges hónapokkal előre kiállitott csekkeket nem kaphatnék?Szeretném ha tudnátok megoldást erre. Előre is köszi!Várom a választ és a csekket.
Letti
Kedves Szerkesztőség!
Talán nem kapják meg a leveleimet? Válaszoljanak már valahol, mert nagyon sok idő telt már el a hirdetés fealdása óta!!! Ez már elég hihetetlen , hogy ennyi idő alatt semmi nem történik!
Tisztelettel
Szia! Bocs, hogy közbeszólok, de szerintem nem itt kéna érdeklődni. Segítek, nem kell megvárni, utalhatsz, bár gyorsabb, ha bemész a bankba. Leírták Neked is.
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket!
Azt kérdezném meg hogy az előfizetésnél amit emailban küldenek mintapéldányt az megegyezik e az eredeti példánnyal amit a címünkre küldenek ki?
Valamint hogy feltétlenül meg kell várni hogy megérkezzen,vagy a mintapéldány alapján is elintézhetem az átutalást?
Segítségeteket előre is köszönöm!
tisztelt szerkesztöség! meg szeretném kérni önöket,hogy a hirdetésem ne kétesshirdetönek tegyél föl ugyan is a regisztrácios fotommat is oda csatoltam! kérem minél hamarább a hirdetésem korigálni elöre is köszönöm kármen28 debrecen
Kedves Katónéni!
Így igaz! Itt vagyunk.
VL
Kedves CINTIA!
A fórumban nem folytatunk egyeztetést a Hirdetőkkel.
Kérdéseire csak emailben reagálunk.
És azért ha legközelebb mégis a fórumban ír nekünk, ne csak az egyik oldal "igazságát" tegye közzé, mert örök igazság: az éremnek két oldala van!
VL
Kedves Tibior!
Igen, itt bármi megtörténhet! :-)
Bezzeg máshol.....
VL
Kedves Kinga baba!
Ezt minden alkalommal eljátsza, de a válasz minden alalommal ugyanaz: a GYIK-ben megtalálja mindenki: ingyenes hirdetések aktiválására problémamentes esetben 3 munkanapon belül kerül sor.
VL
A Szerkesztőség nem nyaral, dolgozik :)
Tisztelt szerkesztőség! AZ, HOGY AZ E-MAILT NEM OLVASSÁK EL ,MÁR MEG SEM LEP DE AZ HOGY EMIATT AZ ELŐFIZETÉSEMET SEM TUDOM UTALNI EZ MÁR NAGYON DURVA. HÓ 15-IG KELL UTALNI MA 18 VAN ,ÉS A HIRDETÉSEM MÁR FENT SINCS!!!!!!!!!!! lEIRTAM,HOGY AZ E-MAIL CIMEMET TUDOM, DE A JELSZÓT MÁR NEM (sajnálatos modón egy olyan emberre biztam a hirdetésem aki több ...TÖRÖLVE... Szerettem volna továbbra is ezen a veb lapon hirdetni, de igazából ,nem értem hogy mi a fontos az üzemeltetőnek. Arról, nem beszélve hogy mennyi atrocitás ért,folyamatosan letiltották a hirdetésem, hol a telefonszám miatt ,hol mert állitólag nem a saját képemmel hirdetek ,pedig a képgaranciám után már úgy gondoltam ennél rosszabb már nem lehet,de igen ma már nem is vagyok fent megint letiltva az okot persze ismét nem tudom ,mert biztos a ...TÖRÖLVE... irta a szerkesztőség ,pedig tudják, jól,hogy azt a ...TÖRÖLVE... olvassa.Kértem, hogy a jelszót mondja, meg de mereven elutasitotta. Kérem a szerkesztőséget az általam E-mailba megirt cimre a kért adatokat elküldeni sziveskedjenek,és lehetőséget arra, hogy ismét hirdethessek! Köszönettel:Citia lapon hirdetni ha már Szerettem, volna továbbra is eze Az amit lei