Kedves Szerkesztőség!
Köszönöm. :)
Kedves Szerkesztőség!
Köszönöm. :)
Ezeket te küldted modira? :)
Isten őrizzen attól, hogy a szexért reklamáljak Nálad. Mint olvashattad, azt megtaláltam más leányzónál. A idézet lényege a Te bejegyzésedre vonatkozott, hogyan kellene bejelentkeznem Nálad, pedig akkor már rég átestünk a találkozón. :) Ekkora ügyet kreálni ebből, ráadásként nem veszed észre az igazi beépített embert, aki szinte mindig ott van a topicokban. (nem ittenire gondoltam) Ugyanabban a "jobbra zárt" stílusban írogat mint itt. Nézz csak körül pl. a győri topicban! (izzón) Látványosan kitiltatta magát nagy dirrel-durral, majd utánadjött ide, hogy terelgessen. Ébresztő kislány, nagyon megvezetett. Legyen szép reggeletek minden NAP! :)
Szia!
Beszámolót bárki írhat ide, akkor is, ha nem beszéltünk, nem járt nálam, nem érdekel, de egy másik honlapról nem kellett volna bemásolnod egy tavalyi beszámolót, úgy tudom, ezt moderálják, bocs! A beszámoló valóban pozitív, bár részben igaz. Tudom, ki írta, gyakori látogató volt, amíg ki nem derült róla valami, csak volt masszázsvendéget se járatunk le. Annak ellenére, hogy igazából reklámot csináltál nekem, mégis kérem annak törlését, mivel bemásolt idézet és megspékelve meg nem történt dolgokkal.
Erotikus befejezés valóban van nálam, aki igényli, ez nem jelent szexet. Ja, és nem mindegy, hogy vállalok valamit, vagy jól esik.
Nagy különbség.
Tisztelettel köszöntök Mindenkit!
Nézz ki az ablakodon süt a NAP, igazi kirándulásra invitáló idő van. Menj ki a levegőre, sétálj egy nagyot, gondold át ezeket a "hatalmas sértéseket"! Ennél jobban senki ne bántson meg az életben. :-)
Olvasd el saját hirdetésedben látható leírásodat Önmagadról: " Frissítő-, relaxáló masszázs, svéd masszázs erotikus befejezéssel. "
Akkor most mi is a bántó ebben az idézetben? ..persze mindent meg lehet reklamálni. :)
További szép NAP-sütéses őszt kivánok Nektek. ¤¤
Szia Letti!
Bocs,hogy beleszólok de szerintem nem a leg megfelelőbb módját választod az előfizetés vissza mondásának.A kapcsolatok menü alatt találsz egy előfizetéssel kapcsolatos kérések almenüt és oda bejelentheted.De ha bemész az adott bankba,kitöltesz egy kis papírt számlaszám,számlatul.neve ,azonosítószámod és neved persze öszeg,már egy órán belül lehetne hírdetésed.Gondolom ezek az adatok neked is rendelkezésedre állnak ha nem a leggyorsabb úgyancsak a kapcsolatok menü alatt egyéb almenü.Remélem tudtam valamit segíteni.
Dundika.
Tisztelt Szerkeztőség! Nagyon szeretném tudni mi probléma a hírdetésemmel! Már öt levelet írtam önöknek,de választ még nem kaptam. Ugyan ez a hírdetésem több hétig volt fent,akkor mi a baj vele? Szeretnék már végre választ kapni!
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem tudom miért hagyjátok figyelmen kivül hogy irogatok ide, és választ mégsem kapok.Hirdetésem nincs már aug. eleje óta, szeretném az elkőfizetésemet töröltetni és visszatérni az ingyenes hirdetésfeladáshoz.
Remélem erre már kapok választ!
Tisztelt szerkesztőség!
Holnap lesz 2 hete hogy beregisztráltam, s még mindíg nem vagyok a hirdetők között.Előfizetésesre váltsak? Nem értem hogy mi a gond,úgy érzem,rendben megcsináltam mindent.Várom válaszukat,kérem írjanak vissza,mi a gond.
Tisztelettel: Sz.N
Tisztelt szerkesztőség!
1 hete adtam fel önöknek a hirdetésem,szeretném megkérdezni,mikor várhatom az aktiválását.
Üdv.Sz.N
Kedves Kinga Baba!
Erre nincs szükség minden alkalommal, amikor feladja hirdetését. Minden esetben ugyanazt tudjuk válaszolni, amit eddig, és amit a GYIK-ben is olvashat.
VL
:-)))))))))))))))))))) :-))))))))))))))))
Igy már értem,köszönöm a tájékoztatást. :-)
Már régóta várok az aktiválásra! Miért kell ennyit várni?
Szálj már le rólam te paraszt!!!
Kedves Kari-ka!
Lehet, hogy lassan őrőlnek a malmok, de a megoldáshoz mindkét fél kell.
Az Ön által is említett hölgyeket nem lehet elérni az általuk megadott elérhetőségen... Már a hirdetésük anyagába is beleírtuk hetekkel ezelőtt, hogy gond van - de így hogy egyeztessünk???
VL
Ugylátom a VL malmai elég lassan örölnek,és egyre körülményesebb a hirdetésfeladás.Nem kötekedni akarok,de némely lányok hetekig sött hónapokig rimánkodnak egy hirdetésért(Pl. Lettike Vanda) Amikor beindult a nagytakaritás és a hirdetések ellenörzése,örültem de megmondom öszintén nem erre számitottam.
Kinga baba annyira nyaral,hogy alig várja a hirdetése ujboli aktiválását :-))))))
Tisztelt szerkeztöség! Tegyetek már fel még ma mert hétvégére nem lesz hirdetésem! Péntek van nincs aktiválás??