Tisztelt Hirdetőnk!
Erre sajnos nincs lehetőség, mivel úgy a teljes fórum, chat... hitelét vesztené. Nem lenne semmi értelme, ha ma pl. ciróka, holnap pedig huncutka néven írna a fórumba.
Tisztelt Hirdetőnk!
Erre sajnos nincs lehetőség, mivel úgy a teljes fórum, chat... hitelét vesztené. Nem lenne semmi értelme, ha ma pl. ciróka, holnap pedig huncutka néven írna a fórumba.
Ez eddig rendben van, és értem is, de mint látja az én nevem elég cink, és nem emléxem mikor írtam én be ilyet???
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk
TISZTELT SZERKESZTŐ!!
Igazán szeretném tudni miért van el utasitva a hiredtésem!!
Tisztelt vikivel37!
Azért, mert egy hirdető, ingyenes hirdetésből egyet adhat fel az oldal szabályi értelmében és Ön több hirdetést próbál feladni.
Tsztelt szerkesztőség én csak egyet szerettem volna csak a fotot akartam cserélni és szerintem igy történt de szeretném ha megjelentetné egyszer
köszönöm!!
Tisztelt vikivel37!
sziasztok érdeklödnék mikor kerül fel a hirdetésem mert befizettem.köszi
Tisztelt timcsike!
tiszteltt szerkesztőség!5 éve vagyok ebben a körben nálatok is hírdettem elég sokáig.igaz 2 éve akár hogy próbálkozom nem engedtek hirdetni sőtt csekket sem küldtetek hogy elő fizetni tudjak.mindegy csak ugy gondolom hogy tudnotok kell egy kellemetlen dologrol.ami számotokra rosz.de szolok mert jó az oldalatok és nem érdemlitek meg hogy egyes emberek a ti neveteket használva szedjenek védelmi pénzt.3barátnőm hirdet nálatok és kaptak telefont hogy ha nálatok akar hirdetni akkor napi 10000 ezer forintot fizesen.vagy törölje a hirdetését egyébként fel mennek hozzá.em tudom mi folyik itt de ez durva!el nézést hogy irtam de szerintem eről tudnotok kell.
Ilyenről én is hallotam az egyik ismerősőmet ugyenezel hívták fel!!!
Ne haragudjatok a zavarásért,de tegnap este óta már két belső üzenetet is írtam,mert van némi problémám a képgarancia elbírálásával,légyszives vegyétek figyelembe,mert ma is tevékenykednék,de így teljesen esélytelen a mai nap!!!! Előre is köszönöm!!!!
Tisztelt Dinácska!
Levelére válaszoltunk.
Tisztelt Szerkesztőség!
Írtam e-mailt, kérném, szíveskedjenek mielőbb elolvasni, és intézkedni.
Köszönettel
Linda
Üdv! tudna valaki segíteni miért utasitsák el a hirdetést? ingyenes apróhirdetésről van szó! előre is köszönöm!
Tisztelt Kitty30!
Köszönöm. :)
Tisztelt szerkesztőség...
Nem tudok üzenetet irni, azért itt kérem a segitségüket.... Kezdeményeztem egy ****ft -os hirdetésfeladást, de vagy rosszul csináltam, vagy még nem kaptam számlát, kérem nézenek már utánna, vagy ha lehet inkább átutalással rendezném.... kérem belső üzenetben válaszoljanak..
Köszönöm...
Tisztelt pircsi!
A díjbekérőjét a számláim menüpontban találja. A díjat természetesen rendezheti átutalással is.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztőség,,,akkor arra a számlaszámra utaljak, ami a dijbekérőn látszik??