csöcsimmel vallatom edes
csöcsimmel vallatom edes
hihihihih
en jol elvagyok
räerek
ekkora barmokat
hihihi
jol szorakozok ne hagyjätok abba++++
Ő már vagy egy ideje nem írt ide semmit.Lehet most vallatja a sexbomba.Erős fényű lámpával világít a szemébe stb.
most ráolvasás van!
MÚKOGGY!
Ez olyan hülye,hogy ha tudná,hogy a Föld forog akkor kapaszkodna!
:)
Grófot kihagytad...
:-))
Na Ilko meg Senki végetek van!Ez rátok száll.Mától pokol lesz az életetek!:-))
An Ihr Telefon wurde ein Ortungsbefehl gesendet. Die Aktualisierung des Standorts kann bis zu fünf Minuten dauern.
hamarosan elärulom kik honnet irnak................
meg pär perc es megvan
:):):)=
nem minden kurva buta.......
ird be ***moderálva***
a senkihäzinak pedig h lässa
itt lehet nyomon követni mobilt
https://se.mcafeemobilesecurity.com
lehet magyarba nem müködik de itt schweizba bizony igen
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tudod a szálka-gerenda effektus az nem működik.Igazán magába szállhatna.
Ez rendben is van, de ha jól olvasom úgy kezdődik, hogy "Ha valakit becsületében sérelem ért".
Szeretném tudni, mondjuk melyik hszom sértett meg téged? Ha már mindenáron erről beszélünk, én sokkal inkább fel tudnám ezt használni ellened (ha akarnám), mert engem (mint magyar állampolgárt) bizony megsértettél, nem is kicsit!
azt nehéz lesz nyomozni,mert nekem is van a gépen BUKÓFREKVENCIÁS HOMÁLYTIZEDELŐ és REZGŐSZEMCSÉS KÉPERNYNYŐSTIMULÁTOR!Nem ám egyszerűen hűbelebalázs...
anno a piroslämpa.net a forumon ugyanez ment lle is van zärva mai napig a travik topik feljelentest tettem anno 2oo6-ban rendörsegen ki is lett vigygalva aki irogatott lecsuktäk mivel interneten nyilvänossag elött valo becsületsertesröl volt szo
es ezt buntetik
Nekem ez volt utolso beiräsom
senki senki nem szorakozik velem....
mindig elkezdik de minmdig en jovok ki jol
feltettek anno napiszarra is uuuuuuuuuuu hogy mekkora pofäja volt ADMINNAK OTT IS H NEM TUDOM BEPERELNI:::::::
HAT RENDÖRSEGEN NEM IS DE OMBUDSZMANNAK IRTAM MEG EUROPAI UNIO PARLAMENT ES LEIS SZEDTEK SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT KÄRTERITEST KAPTAM::::::::::::::
PIROSLÄMPÄN TRAVI TOPIK IS ZARVA MARADT PEDIG MÄ 5EVE
SZOVAL NEM ILYEDEK MEG DE NEM IROK HULYEKNEK ÄLL UGYIS MAGYARORSZAG JOL ELVANNAK ITT A FORUMON A KIS ***moderálva***
ZSANI TE TUDOD LEGJOBBAN OLYAN LAPTOPOM VAN H MEG URAMAT IS TUDOM KÖVETNI MERRE VAN MIVEL MCAFFE SECURYTY SYSTEM VAN MOBILJÄRA INSTALLÄLVA TEHÄT LÄTOM H A SIM KÄRTYA MERRE VAN
GYEREKJÄTEK EZT MEGNEZNEM KI IR
nem erdekel ki ir mert mär irtam adminnak es ***moderálva*** honnet irogatnak.....
es te zsani te tudod mekkora cirkusz volt anno
mert anno sem hagytam magam es
anno a piroslämpa.net a forumon ugyanez ment ,
le is van zärva mai napig a travik topik feljelentest tettem anno 2oo6-ban rendörsegen ki is lett vizsgalva aki irogatott lecsuktäk mivel interneten nyilvänossag elött valo becsületsertesröl volt szo
es ezt buntetik
Kedves Zsani!
Ez rendben is van mindaddig, amíg valaki nem kezd általánosítani! Amit idéztem tőle, azzal pl nemcsak engem, téged, de minden magyart megsértett. Erre mi szükség van? Hidd el nekem, meg szoktam védeni a lányokat is, ha igazságtalanul vádolják őket (volt már ebből több vitám is), de ez ugyanaz, csak fordítva. Nekem semmi bajom se veled, se vele, nem is bántottam tudtommal soha, és téged sem, akkor viszont nem értem az effajta kirohanásokat.
Üdv
ilko